Rekomenduojami pranešimai

Red Dead Redemption - PS3 Version Unboxing

CONFIRMED: Exclusive PS3 DLC is on the blu-ray disc itself.

kadangi boxu dauguma kaip ir mano baninti,tai jei nori palost online,kito varianto net nera,kaip tik rinktis ps3 versija.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Red Dead Redemption - PS3 Version Unboxing

CONFIRMED: Exclusive PS3 DLC is on the blu-ray disc itself.

kadangi boxu dauguma kaip ir mano baninti,tai jei nori palost online,kito varianto net nera,kaip tik rinktis ps3 versija.

Kažkokią pievą čia parašei :D Ar teisingai supratau, kad visi, kurių Xbox'ai yra baninti, turi po antrą konsolę, kuri yra PS3? :P Ir ar teisingai supratau, kad vienintelis banintų Xbox savininkų būdas palošti RDR yra daryti tai per PS3? :P O kodėl ne per naują ir nebanintą xbox? :P

PS: Ėj!!! Nuskenuokite, kas nors žemėlapį! :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl ne per naują ir nebanintą xbox? :D

Ne į temą

na boxu neimam kad pirkt orgus siaip.bent jau mano nuomone.ir siaip aks turi abi konsoles ir boxas banintas nelabai yra sansus kad imsim nauja boxa ir pirksim jam orgus tam kad oline palost ir uz tai dar pinigus moket.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na boxu neimam kad pirkt orgus siaip.bent jau mano nuomone.ir siaip aks turi abi konsoles ir boxas banintas nelabai yra sansus kad imsim nauja boxa ir pirksim jam orgus tam kad oline palost ir uz tai dar pinigus moket.

Tai kad sklinda kalbos, kad Xbox onlainas yra visapusiškai geresnis (visada prisijungi, nėra lago, visada yra žaidėjų ir t.t.). Tai nematau poreikio PS3 turėti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kur rast meskas?

Redagavo Stddtnd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad sklinda kalbos, kad Xbox onlainas yra visapusiškai geresnis (visada prisijungi, nėra lago, visada yra žaidėjų ir t.t.). Tai nematau poreikio PS3 turėti :D

Ne į temą

na losiau abiem online kai turejau.aisku ne Lt sedejau.jokiu problemu su PS3 nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kas kokius avatar awardes esate jau gave? As tik ta sombrero ir viskas, daugiau nezinau ten kitu, o kito nesuprantu.

Zinomi Avatar Awards kolkas man:

Sombrero - shoot somebody's hat off

Posse T-Shirt for completing a community challenge

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi mačiau.

Na tegu lošia :)

O tai dabar jo geriau isvis net neisirasyti, tik kai sutvarkysiu su ABGX tada isirasyti? Noreciau offline pazaist, bet, kad dar abgx jo nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai tingejau laukt kol atsiras abgx'e. siunciau is lm rf versija. viskas su iso atrode normaliai,tai prisijunges prie live losiau. amerikoj siandien sita game isleido,tai neturetu bedu kilt. bet siaip juk review'eriai pries isleidima losia sau ir nemanau, kad ban gauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai tingejau laukt kol atsiras abgx'e. siunciau is lm rf versija. viskas su iso atrode normaliai,tai prisijunges prie live losiau. amerikoj siandien sita game isleido,tai neturetu bedu kilt. bet siaip juk review'eriai pries isleidima losia sau ir nemanau, kad ban gauna.

As irgi isirasiau ta versija, todel ir klausiu ;]

P.S Review'ieriai gauna originalius zaidimus anksciau laiko, o ne piratauja :) Nebent kokie megejai.

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.