zion22

VIA 6421 SATA PCI Card

Rekomenduojami pranešimai

Tai va pandisiu atnaujint savo xbox`a samsunga driveri, po keliyu dienu parysiu viska tiksliau, bet dabar tik nori suzinot ar man reikia VIA 6421 SATA PCI Card. Mano motinine suportina sata tai ar reikes man sitos kortos ar nea???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va pandisiu atnaujint savo xbox`a samsunga driveri, po keliyu dienu parysiu viska tiksliau, bet dabar tik nori suzinot ar man reikia VIA 6421 SATA PCI Card. Mano motinine suportina sata tai ar reikes man sitos kortos ar nea???

Kai pas mane buvo Falcon tai nereikėjo, bet dabar turiu Jasper'į ir jo flashinimui ji yra būtinai reikalinga... Nebent tavo motininė jau turi tokią čipo konfiguraciją :huh: Tai gali sužinoti su CPU-Z programa. Redagavo Mindaugaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pas mane buvo Falcon tai nereikėjo, bet dabar turiu Jasper'į ir jo flashinimui ji yra būtinai reikalinga... Nebent tavo motininė jau turi tokią čipo konfiguraciją :huh: Tai gali sužinoti su CPU-Z programa.

ne tikrai neturi reikes tada nusipirkt, gal gali koki toturiala normaluout pagal kuri pac esi dares nes cia nete skaitau ir visi biski skirtingi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.