LFXiksas

Skype ir mini opera ant psp

Rekomenduojami pranešimai

Paspaudziu as ten use airtime ir tada instaliuojant operai, ismeta va ka: Failed to connect to the internet. Go to http://www.opera.com/mobile/help/?version=4.2 with your desktop browser or contact your service provider for Internet settings. kodel taip yra?

Ir dar kaip galima butu pasikeisti ,kad rasyciau per psp kaip su klavietura ,o ne kaip su telefonu?

man rodos butinai turi but ant psp teisingai laikas nustatytas, nes tik tada viskas normaliai susiinstaliuoja ;) ir paskaityk auksciau komentarus ten yra paaiskinta kaip pasidaryt standard psp klaviatura

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nustatau as ta laika, bet vistiek tas pats :D

Gal yra kokiu kitu budu susiinstaliuoti Opera arba Skype.?

Mano gide yra idetas skype.jar, dabar iskar gali be operos mini suinstaliuoti skype :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu.

Gal dar zinai kaip opera galima butu susiinstaliuoti, nes su tuo internetu daug puslapiu normaliai negaliu pazeti ( gal su opera bus geriau ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu.

Gal dar zinai kaip opera galima butu susiinstaliuoti, nes su tuo internetu daug puslapiu normaliai negaliu pazeti ( gal su opera bus geriau ).

gal pabandyk atsisiust nauja operos versija, beta 5 dabar berods yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gali buti jei nepaleidzia pspkvm? Tiesiog po psp logotipo juodas ekranas palieka ir galima tik isjungt paspaudus home. Pabandziau su kita kortele, tai iskart veikia.

Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

padiek dieve tas browseris taip uzknisa su juo neimanoma nieko parasyt :| bet ziurekit pas mano draugeli psp jau buvo skype ir jis ten normalus specialiai pritaikitas ant psp is kur toki gaut?

Pas tavęs yra senas, storas psp, ant šito psp nėra skype pritaikytas, beto psp skype tik skambinti galima :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip matau ne man vienam sita problema iskilo gal kas galit padet?

Kai klausia tavęs "Is it ok to use Airtime?" spausk start ir tada galėsi savo connection pasirinkti, na ir pasirinkus turėtum patekt į nuostabų interneto pasaulį ;) Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Niekaip neina man ant skype lite paspausti accept viska isspaudinejau bet nepasispaudzia tas accpet :S gal kas zino kaip ten reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.