Toolas

Guitar Hero 5

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, neseniai nusipirkau Guitar Hero 5, ant xbox 360 konsolės.

Žaidimas veikia, bet iškilo bėda, būtina įjungt gitarą arba mikrafoną. Turime tik mikrafoną tad leidžia tik dainuoti.

Norint groti, būtina nusipirkti gitarą? Ar galima kažkaip nusistatyt ir žaist su Joysticku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo, teks pirkt gitarą, todėl ir neremiu tokių kompanijų kur pinigus melžia iš vartotojų, nes ta GH gitara kainuoja kiek tikra gitara, tik su tikra gitara išmokęs groti bent jau žinosi ko pasiekei, o ne tik 5 knopkes paspaudinėjei. ;] peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, teks pirkt gitarą, todėl ir neremiu tokių kompanijų kur pinigus melžia iš vartotojų, nes ta GH gitara kainuoja kiek tikra gitara, tik su tikra gitara išmokęs groti bent jau žinosi ko pasiekei, o ne tik 5 knopkes paspaudinėjei. ;] peace.

Nusišnekėjai totaliai :mml: gh3 gitara dabar kainuoja kokį 100lt. O tu rask man tikrą gitarą už 100lt :mml: Neskaitau tų akustinių medžio gabalų su stygom.
Ne į temą

<-- Bet ir tai nerastum akustinės už 100lt niekaip. Minimum 300lt kainuoja. Bet su jomis tik prarasi norą toliau mokintis grot.
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj kliedi juodai, padorus xploreris ar lespaul kainuoja virš 2000lt, guitar hero lespaul ar xplorer kainuoja 100-150lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

akustinės už 100lt pilnai pakaks mokymuisi, stygas pakeist tereiktų, bet tai malonumas grot! Aš pats mokiaus su akustine cariobine gitara už 30lt!!! Dabar turiu gitarą už 550Lt akustinę, žinoma, skambesys nepalyginimas, bet pradžiai manau ir to 'medžio gabalo su stygom' kuo puikiausiai pakanka. ;] Apie elektrines nekalbu, bet irgi padorią už ~700lt nukirstum (kai beje žaidimas su gitara manau kainuoja ~250lt), tai vistik puse kainos tikrso gitaros. Nežinau, man tai atrodo pinigų metimas į balą tokius šūdukus perkant, kad prieš teliką pastovėt ir 5 mygtukus ant plastmasės gabalo paspaudinėt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mum neatrodo pinigų metimas į balą, aš pats esu bugninkas ir žaidžiu guitar hero ir dėl to nematau problemų, beja nusipirkęs tikrą instrumentą tu turėsi sukišt daug laiko ir gal netgi pinigų, kad išmokt bent kažką grot. Beje kainos yra mažesnės, nebent tu nori pirkt iš visokių topo centrų už 250lt, gitarą galima pasimt už 100lt o žaidimą isirašyt. Ka tu nukirsi už tuos 700lt, pliką gitarą, be kubo, laidų, be procesorių tai kas iš to?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

use acoustic system. ir prie chebros pabaladot galėsi dainas ant keturių akordų kur girtiem visad patinka. ;] nebent čia tiek no-life, kad geriau prie tv su plastmases gabalu pasėdėt. : ) čia tik MANO asmeninė nomuonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Guitar hero NERA pinigu metymas.As pats pradejau nuo guitar hero , dabar groju tikra gitara.Pardaves guitar hero gitara su geimu,dasidejau pinigu ir nusipirkau tikra.Dabar vel pirksiu guitar hero :) . Tiesiog smagu yra,nors ir ta paty galiu su tikra pagrot ,bet vistiek cia taip viskas paprasta ir nereik nieko mokintis , atsipalaiduoji sau ir groji.Su draugais YPAC smagu lost.O as pats dar isgirstu negirdetu dainu kurias paskui ismokstu grot su tikra.Guitar hero puikus dalykas.Nesakau kad ji zaisdamas kazko didelio pasieksi bet bent klausysies geros muzikos :thumbsup4: .

P.S. Cia kas sake kad su akustine ant keturiu akordu grot dainas kur girtiem visad patinka tai man ir draugam mano labai patiko klausytis kai as girtas grojau guitar hero :) :) . Lengviau paspaudinet kelis mygtukus negu atsimint visus solo ir t.t...girtam nk neiseina :thumbsup4: . O guitar hero puikiai viskas :D .

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant keturių akordų išeina ir girtam ir net jei nepataikai vistiek visiem patinka. arba, kad ir gamtoj, prie laužo balalaiką nusitvėręs prie suktinės ir alaus. : ) na, turbūt kaip kam, kas ką rinksis. Biški nesutiksiu su išsireiškimu:

bet bent klausysies geros muzikos.

Taip, pripažįstu, muzika gera, bet man gera muzika ir trance'as ir repas ir regis, taigi, čia nereiktų taip drąsiai kišt. :thumbsup4: Dėl skonio, kaip ir grožio - nesiginčijima.

Vsio, viską pasakiau.

Peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei ne guitar hero, rock band zaidimai, tai as jauciu iki siol klausyciau ta hardstyle, ir kita kompiuterine muzika. Kas butu lygu laiko svaistymui, nes tikra muzika-instrumentine. Ir nieko cia nei atimsi, nei pridesi. Keep on rockin! :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas "brain-dead", taciau labai gerai tinka atsipalaidavimui. Aisku jei parenkti tau patinkancia muzika :)

Kolkas turiu tik gitara, o vietoj mikrafono naudoju head-set'a. Tikrai siulau visiems ismeginti, nes jausmas nerealus :)

Nors tikra gitara visada man bus pirmoj vietoj, bet xbox gitara yra kur kas linksmesnis dalykas! Nereikia jokiu gitaros igudziu, nereikia mokytis akordu ir panasiai. Ir nerasinekit "geriau tikra gitara nusipirktum", nes sie du dalykai nepalyginami! XBOX skirtas pramogai, o tikra gitara tampa pramoga tik idejus labai daug laiko ir darbo!

Tie kas nenori leisti daug pinigu tikrai gitarai ir gitaros pamokom - siulau xbox gitara!

Zodziu: HIGHLY RECOMMENDED !!!

P.S.: Vienintelis zaidimas, kuri su malonumu zaidzia mano mergina :)

Redagavo demian

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.