Dodaz

Del Xbox360 gitaros

Rekomenduojami pranešimai

Na man asmeniškai tai juokingai labai atrodo kad kiša pinigus į tokius dalykus kaip netikrą plastikinę gitarą (daugiau nei pusę normalios gitaros vertės).

Na žinoma "įsijauti į žaidimą" ir pan. bet man tai atrodo tiesiog kvaila :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Man patinka braskiniai ledai, tau sokoladiniai. Negi pradesim gincitis del skonio/pomegiu? Turim pinigu ir kisam kur juos norim :) Nenoriu as barskint tikros. O ir nesugrotum zinomiausiu kuriniu pasiemes pirma kart gitara, ir dar akustine. --- Ka gali padaryt losdamas GH/RB. End of the discussion.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man nepatinka sokoladiniai :) , asmeniškai aš esu tik nepilną kūrinį pragrojęs su GH gitara taip kad ginčytis negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,turiu pora klausimu tai nekursiu naujos temos ir paklausiu cia :acc: .as noreciau nusipirkti the beatles:rock band gitara.ebay radau kazkaka tokio tik kelios bedos.tos gitaros su zaidimu kaina 150 svaru ir nesiuncia i lt.amazone ir nelabai ka radau o euronics parduotuveje tik ps3 rinkinys tai klaismas butu toks.ar zinote kokia nors lietuviska parduotuve kur butu galima nusipirkt the beatles rock band gitara? :D

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,turiu pora klausimu tai nekursiu naujos temos ir paklausiu cia :acc: .as noreciau nusipirkti the beatles:rock band gitara.ebay radau kazkaka tokio tik kelios bedos.tos gitaros su zaidimu kaina 150 svaru ir nesiuncia i lt.amazone ir nelabai ka radau o euronics parduotuveje tik ps3 rinkinys tai klaismas butu toks.ar zinote kokia nors lietuviska parduotuve kur butu galima nusipirkt the beatles rock band gitara? :D

Kodėl būtent Beatles?Na tai neesmė,kas tiksliai pardavinėja tai vargu ar rasi,bet pabandyk susisiekti su prekes.net administracija,nes jie tokiais dalykais stipriai užsiima...

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel butinai beatles?todel,kad pirksiu(kogero)tik the beatles rock band zaidima ir noriu butent the beatles:rock band gitaros :acc: .aciu uz atsakyma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bej,jeigu esi RB fanas ir galvoji apie bugnu isigijima,tai kaip tik siame puslapyje jie dabar turi RB bugnus uz nerealia kaina palyginus apie 120lt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as labiau The Beatles fanas o ne RB :acc: ir siaip gitara rinkciausi mieliau nei bugnus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomiai čia renkiesi, nes šiaip šiam žaidimui tinka bet kokia gitara :sweet:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ta prasme,kad ir nuo RB,ir nuo GH gitaros tinka absoliuciai visos? :sweet:

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip tinka visos :) Pats su gh5 gitara RB3 lošiu :happy:

Štai suderinumo lentelė

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.