Gytixas

Nebaninta i Uzbaninta ?

Rekomenduojami pranešimai

Vienu zodziu siandiena per savo kreivas rankas padariau siaubinga klaida kuri man kainavo xbox ban . Jungiau lan nes man reikejo prie pc prisijunkt kad galeciau ant tv viska valdyt ir netycia vietoje pc test padariau su live ir s**** per testa ikirto bana banana .

Ir dabar klausimas . XLive man yra dzin nes visvien pinigu pirkti gold nera . Bet ar imanoma atgaivinti zaidimu irashyma i hdd naudojant nebaninta xbox ? :D . Maciau forume kazkoks biciukas nukopino key is nebaninto i baninta ir atsikrate bano todel ir klausiu :lol: . :)

Ne į temą

F**K MICROSOFT . PIRATES NEVER DIE :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prijungus HDD prie pc manau gal butu galima kazka padaryti,cia kalbu is savo puses,jeigu man taip butu,tai imciausi sito reikalo pats,hdd paprasciausiai yra paveiktas del software klaidos,o software imanoma atitaisyti,taciau sakau gali kazka daryt pajungus jy prie pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prijungus HDD prie pc manau gal butu galima kazka padaryti,cia kalbu is savo puses,jeigu man taip butu,tai imciausi sito reikalo pats,hdd paprasciausiai yra paveiktas del software klaidos,o software imanoma atitaisyti,taciau sakau gali kazka daryt pajungus jy prie pc

ka cia veli? uzbanino konsole ne hdd,po kolkas tikrai nera budo vel instaliuot geimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka cia veli? uzbanino konsole ne hdd,po kolkas tikrai nera budo vel instaliuot geimus

supranti ka rasai? HDD imanoma padaryt,taciau reiktu turet pasidarius BACK'UP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supranti ka rasai? HDD imanoma padaryt,taciau reiktu turet pasidarius BACK'UP

tai nuo kada cia nuo siande tipo? nes vakar tai tikrai dar nebuvo galima.isvis prie ko cia hdd,jei baninta konsole? dek ta hdd ant nebanintos ir viskas eis puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau yra budu ir yra programikiu tam reikalui butent atbaninti console,reikia dometis toliau,as nesu dar uzbanintas,taciau jau zinau kaip ta galima padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.