Araki

Reikia televizoriaus

Rekomenduojami pranešimai

o gal ka galit pasiulit iki mazdaug 1200, didelio nereikia, uztektu ir 24-26 coliu, buvau nusiziurejas pora lcd monitoriu su tv tiuneriu bet jie tik 23 coliu tai man kambary truputi permaza, nors dabar ziuriu per paprast 54 cm istrizaines(bet js eina ant 4:3, o lcd jau buna 16:9, tai gaunas mazesnio tv vaizdas) o ar buna dedesniu monitoriu-tv nei 23 coliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o gal ka galit pasiulit iki mazdaug 1200, didelio nereikia, uztektu ir 24-26 coliu, buvau nusiziurejas pora lcd monitoriu su tv tiuneriu bet jie tik 23 coliu tai man kambary truputi permaza, nors dabar ziuriu per paprast 54 cm istrizaines(bet js eina ant 4:3, o lcd jau buna 16:9, tai gaunas mazesnio tv vaizdas) o ar buna dedesniu monitoriu-tv nei 23 coliai?

Kaip tau

1. http://pigu.lt/buitine_technika_elektronik...2b350?id=357128 (siek tiek daugiau $) ar

2. http://www.avitela.lt/p/samsung-le-32-b-350-p1w-xbt/ (siek tiek daugiau $)

3. uz suk dar http://www.topocentras.lt/uploads//images/...s%20kaledos.pdf yra pora neblogu pasiulymu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
JIS NORI KAD GERAI RODYTU TU SUPRANTI BE FULL HD NEAPSIMOKA SEIS LAIKAIS PIRKT TV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JIS NORI KAD GERAI RODYTU TU SUPRANTI BE FULL HD NEAPSIMOKA SEIS LAIKAIS PIRKT TV

nera jokio skirtumo ar tas telikas 720p ar 1080p jeigu mazesnis negu 32 inchai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui rest kad kaska parodei :lol: bet man jie truputi perdideli ir kaip jau minejo lavonbatis noretusi full hd. delto ir kreipiu demesi pirmiausiai i monitorius su tv :) va man toks lyg ir tiktu tik jis permazas, butu 25-26 coliu butu pasaka

va ka radau:

tv

ka manot?

Redagavo Chuck Norriss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui rest kad kaska parodei :lol: bet man jie truputi perdideli ir kaip jau minejo lavonbatis noretusi full hd. delto ir kreipiu demesi pirmiausiai i monitorius su tv :) va man toks lyg ir tiktu tik jis permazas, butu 25-26 coliu butu pasaka

va ka radau:

tv

ka manot?

O tai kaip tau toks modelis:

http://www.itbank.lt/LS26TDVSUV%5B2F%5DEN_/

arba toks:

http://www.itbank.lt/LS24TDVSUV%5B2F%5DEN_/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tau reikia didelio ir gero - tai tik LED technologijos manau tau reikėtų teliko. Tikrai ilgiau tarnaus negu plasma ir žymiai didesnė vaizdo kokybė negu LCD. Aišku ir kaina šiek tiek didesnė. Linkų nelabai duosiu nes LED TV gana mažai ir taip parduodama tai lengvai surasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tau reikia didelio ir gero - tai tik LED technologijos manau tau reikėtų teliko. Tikrai ilgiau tarnaus negu plasma ir žymiai didesnė vaizdo kokybė negu LCD. Aišku ir kaina šiek tiek didesnė. Linkų nelabai duosiu nes LED TV gana mažai ir taip parduodama tai lengvai surasi.

gerai kad dar OLED nepasiulei :mml: ten galesi isvis kokio nori dydzio susilipdyt ekrana is blokeliu.. :mml:

Ne į temą

o jei rimtai tai nueini i artimiausia normalia parduotuve ir issirenki koks patinka ,bei koki iperki..

sorry bet jei man reikia teliko ar bet ko kito ,nes kadangi as sau perku kaip ir, tai tikrai neklausiu nuomones forumuose.. :D LOOOOOOOL

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o jei rimtai tai nueini i artimiausia normalia parduotuve ir issirenki koks patinka ,bei koki iperki..

sorry bet jei man reikia teliko ar bet ko kito ,nes kadangi as sau perku kaip ir, tai tikrai neklausiu nuomones forumuose.. :thumbsup4: LOOOOOOOL

supranti nevisose parduotuvese kainos vienodos ir aplankyt nevisas gali, o kai nori nusipirkt gera daikta uz dar geresne kaina tai pasiklaust forume tikrai gali :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Forumas gali buti tikria puikus patarejas renkantis tv. Zhinoma, geriausias yra pachio akys, bet kiek lt parduotuviu leidzhia reguliuoti tv pagal norus? Kiek lt parduotuviu leidzhia nusineshus console ja pajungti ir pzhiureti kaip atrodo zhaidimai? Beto, renkantis brangesni modeli, net nera garantijos, kad jis apskritia bus demonstruojamas... Taigi, akys ir ausys yra patys geriausi patarejai perkant AV technika, bet jei neimanoma pachiam asmenishkai ishbandyti prekes, nuomonei ussidaryti puikiai gali tikti ir forumas, zhinoma jei jame nevyraus fanboy'ishki postai. Ash asmenishkai taip pirkau savo tv, nes niekur negalejau jo rasti gyvai (vilniuje) ir ne kiek del to nesigailiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as buciau ieskojas full hd tokiam ekrano dydziui bet visos jungtys yra tai jei ir permokejai tai ne per daugiausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas, kaip naudotis mpeg funkcija ar kaip ten, kad rodytu 14 lietuvisku kanalu. Niekam nesuprantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas, kaip naudotis mpeg funkcija ar kaip ten, kad rodytu 14 lietuvisku kanalu. Niekam nesuprantu.

Sweikas kaip suprantu pas tave 37v4500 modelis ? Paaiskink kaip viska jungi ? kurioj Lietuvos vietoj gyveni ? Jei kam reikes tv ar pagalbos parasykit - eimis@elix.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.