GorDo

iXtreme LT (Lite Touch)

Rekomenduojami pranešimai

Na man neatrodo kosminės kainos pas jį. Lietuvių moderiai irgi panašius tarifus turi. Gal tik pats faktas, kad sugalvojo užsidirbti pasinaudodamas naujojo DB išėjimu. O šiaip aš dar turiu viltį, kad banų nebus :) Kvaila gal viltis.. bet nujaučiu, kad viskas turėtų būti OK. Ban'ai reikštų, kad PS3 konsolių pardavimai aplenks Xbox (o jei jau ir aplenkė, tai dar labiau atsiplėš). Nežinau ar MS to labai norėtų.

tą ir turėjau omeny, kad tiesiog žmogus pasinaudoją padėtimi gerai uždirbti. nemanau kad ms banins kažką, tam yra daug priežasčių ir jas jau vardijau porą kartų, todėl nesinori kartotis.

nenustebčiau jei per tą patį Kinekt dashą ar prieš Kalėdas išeis update kuris išviso panaikins banus visiems, litus gi reikia daryti, o tik pagalvokite kiek iškarto pultų žmonių pirkti xbl goldą? aš tai pvz nupirkčiau. o kiek XBOX360 dar ištemps? Iki 2013? O gal ir anksčiau, o išspausti maksimumą reikia gi...

Na čia tik mano bredas, galite neskaityti :rofl: bet jei būčiau MS XBL marketingo skyriaus vadovu, aš būtent taip ir pasielgčiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tą ir turėjau omeny, kad tiesiog žmogus pasinaudoją padėtimi gerai uždirbti. nemanau kad ms banins kažką, tam yra daug priežasčių ir jas jau vardijau porą kartų, todėl nesinori kartotis.

nenustebčiau jei per tą patį Kinekt dashą ar prieš Kalėdas išeis update kuris išviso panaikins banus visiems, litus gi reikia daryti, o tik pagalvokite kiek iškarto pultų žmonių pirkti xbl goldą? aš tai pvz nupirkčiau. o kiek XBOX360 dar ištemps? Iki 2013? O gal ir anksčiau, o išspausti maksimumą reikia gi...

Na čia tik mano bredas, galite neskaityti :rofl: bet jei būčiau MS XBL marketingo skyriaus vadovu, aš būtent taip ir pasielgčiau

Yep. Tame ir esmė, kad tais banintais ir bijančiais gauti baną galima manipuliuoti (t.y. priversti juos kažką nupirkti). Tik nereikia atmesti galimybės, kad MS gali pasirinkti ir kitokią strategiją: baniname senas konsoles ir tada visi perka naujas+kinect. Nes senų išlaikymas (garantinis aptarnavimas) MS'ui irgi kainuoja.

Na bet pamatysim. Nebe daug liko laukti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pagal jus dabar verta daryt naujam ,neflashintam x360 ? ar galima jam pirma naujausia dashboard imest o po to flashint ant jo, ar pirma nulfashint tada updeitint i nauja dashboard? ar isvis neupdeitint i naujausia..kad saugiau butu. pvz jei xbox 360 elite. koks geriausias variantas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pagal jus dabar verta daryt naujam ,neflashintam x360 ? ar galima jam pirma naujausia dashboard imest o po to flashint ant jo, ar pirma nulfashint tada updeitint i nauja dashboard? ar isvis neupdeitint i naujausia..kad saugiau butu. pvz jei xbox 360 elite. koks geriausias variantas ?

Mano receptas būtų toks: pasijungi prie Live, parsisiunti visus update'us (dashboard), visas aplikacijas (facebook, twitter, netflix ir t.t. ir pan. - t.y. pereiname per visus meniu punktus ir viską išbandome), codec'us (paleisti xvid failą ir pasiūlys parsisiųsti. O tada jauatliekame flashinimą.

PS: viso Š, ką surašiau diegtis nereikia (čia pagal kiekvieno iškrypimo laipsnį), bet manau mintis aiški.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano receptas būtų toks: pasijungi prie Live, parsisiunti visus update'us (dashboard), visas aplikacijas (facebook, twitter, netflix ir t.t. ir pan. - t.y. pereiname per visus meniu punktus ir viską išbandome), codec'us (paleisti xvid failą ir pasiūlys parsisiųsti. O tada jauatliekame flashinimą.

PS: viso Š, ką surašiau diegtis nereikia (čia pagal kiekvieno iškrypimo laipsnį), bet manau mintis aiški.

viso shh tikrai reikia.idomu ar bus saugu flashint ant naujo dasgbordo kai jis jau oficialiai iseis, ar jau isejo. siustis yra bet ar ajau oficialiai updeitina?..err senai xbox flashinau ir kaip tik pasitaike proga.

tada dar klausimelis. jei as persikelsiu savo sena acc kuri turiu flashkej ,bet jis buvo paimtas is baninto xbox,tai naujas xbox juk negaus bano nuo mano acc ane?? :D viskas bus ok pvz pasilaisiu orga geima,kuri anksciau losiau su banu nusiflashines konsole,ir ji losiu pvz toliau nuo seivo ar viskas ten bus ok ? jokiu banu nepareis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viso shh tikrai reikia.idomu ar bus saugu flashint ant naujo dasgbordo kai jis jau oficialiai iseis, ar jau isejo. siustis yra bet ar ajau oficialiai updeitina?..err senai xbox flashinau ir kaip tik pasitaike proga.

tada dar klausimelis. jei as persikelsiu savo sena acc kuri turiu flashkej ,bet jis buvo paimtas is baninto xbox,tai naujas xbox juk negaus bano nuo mano acc ane?? :D viskas bus ok pvz pasilaisiu orga geima,kuri anksciau losiau su banu nusiflashines konsole,ir ji losiu pvz toliau nuo seivo ar viskas ten bus ok ? jokiu banu nepareis.

Aš uždavinėjau kažkada tuos pačius klausimus (HDD pajungimas iš banintos konsolės prie naujos neflashintos; arba Tavo atveju tik profailo persinešimas). Tai atsakymai buvo, kad viskas saugu ir galėsi toliau žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jeigu pvz ta dashborda nesiupdeitint tai ir bano nebutu? ir sau ramiai live kalt galima butu??? o paskui parsisiust updeita paciam ir updeit. ar galima butu taip isvengt bano??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be dashboard update i live niekas taves neileis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jeigu surizikuot ixterme.LT ir leist updeit, gal pasiseks ir su bano neiklijuos?? kaip manot?? taip nesinori jo gaut, bet ir live norisi pakalbasint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia šiaip... aistrų pakaitinimui:

I called Xbox live support and they said that it was originally supposed to come out on the 26th of October but it got delayed until November 1st

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Here's a chatlog from C4E about the new protections ["AP2.5 Checks"] added to the (beta/leaked) fall 2010 dashboard with new games:

[c4eva] New AP25 checks confirmed on new dash with fable 3, LT+ coming for required drives with SSv3 and anti AP25 included!

[c4eva] there are 5 ap25 checks done when xex is launched!

[c4eva] samsung doesnt have ap25

[c4eva] 360s LT+ will include this now

[c4eva] samsung and some old hitachi dont have ap25

[c4eva] samsung wont do ap25, it will be skipped (safe)

[c4eva] they will detect your drive changing to a samsung! [if you spoof to Samsung]

[c4eva] confirmation will need to be done on released retail kinect dash!

[c4eva] at this point, only new games check ap25!

[c4eva] kreon=fail!

The new final fall2010 dashboard is still expected to hit retail consoles on or before Nov 4th (Kinect release date).

News-Source: #FW@EFnet

No more bans, oh yeah..

The new checks were 1st found in Fifa 09 on 21 April 2009, one would think every game since then had these checks but continues to run even it the checks failed. This was done to gather information. Now with the new Fable game & Dashboard they have started to block games that fail the checks.

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tipo dabar po naujo dash updeito banint nebanins( ką gali žinot..), bet tiesiog nepaleis žaidimo, jei nepraeis ten to ap check'o. Samsung dvd romams tas negalioja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tipo dabar po naujo dash updeito banint nebanins( ką gali žinot..), bet tiesiog nepaleis žaidimo, jei nepraeis ten to ap check'o. Samsung dvd romams tas negalioja.

neaisku dar nieko. O zmones ir su samsungu nepaleidzia fable 3 su kinect dash. cia dar nera viskas aisku 100%. Bet isaiskes manau per velai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va ,man kaip tik reikia spoofint draiva.po velniu. :) tipo samsungo nepagaus,ir necheckins,kazkaip abejoju.

aisku liteonus visus susems :) . o jei pasidarysi updeita isvis be dvdromo. tai netures ka ir checkint. :D

as pvz dabar be dvdromo isvis.pasidarau updeit.nieko blogo nenutiknta,o po to megini det flashinta dvdroma ir pareini ant svenciu ? hmm. kagi LT cfw jau paseno ,riekia naujos matyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia šiaip... aistrų pakaitinimui:

Va čia tai geras visai buvau pamiršes jog spalį update, galvojau kažkur lapkričio vidurį :). Na jei jau gausim banus tai nors per išeiginę :) (kaip prieš metus gavau kūčių vakarą :D ), bet dar niekas neprarasta galbūt ir negalėsim lošt naujų žaidimų kurį laiką, bet BF:BC 2 vistiek išliks :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.