GorDo

iXtreme LT (Lite Touch)

Rekomenduojami pranešimai

Jo aš ir dabar įsijunges pamačiau :), taip kad JAU TUOJ BUS :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu laukiam. As banano dar neturiu bet flaga tai manau turiu. Nu jei jau rytoj bus tai tik gryzes is shules isirasysiu ir bandysiu be bano praeiti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai geras, jei successfully tested tada jau ryt turesim :hi:

Jo aš ir dabar įsijunges pamačiau ;), taip kad JAU TUOJ BUS ;)

Beje tu turi flag'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje tu turi flag'a.

Iš kur jau tu žinai? :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tie flagai tai vaiku sapaliones bent jau man atrodo, o siaip ziuresim ar tiesa ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip tie flagai tai vaiku sapaliones bent jau man atrodo, o siaip ziuresim ar tiesa ar ne.

As ir taip manau , na jei suklysiu busiu ne vienas :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir taip manau , na jei suklysiu busiu ne vienas :hi:

Ne į temą

Tokiais pasisakymais tik save guodziat, aisku yra flagas jeigu pasijungi tai apie tavo konsole visus duomenis issiuncia i xbl, neveltui taip ilgai connectina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flagai ne sapalionės, jei tau tas žodis nepatinka vadink bano pažymėjimu. O MS tik pamato(nors ir offline) ar tu "piratauji" ar ne, jei taip tau deda "flagą" tiksliau baną, bet jis užsideda ant konsolės kaip prisijungi į Xbox Live. Taip, kad nežinai tai nesakyk. O dėl flag patikrinimo tai neįmanoma neprisijungus prie XBL sužinot ar tau tariamasis "flag" yra ar ne :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flagai ne sapalionės, jei tau tas žodis nepatinka vadink bano pažymėjimu. O MS tik pamato(nors ir offline) ar tu "piratauji" ar ne, jei taip tau deda "flagą" tiksliau baną, bet jis užsideda ant konsolės kaip prisijungi į Xbox Live. Taip, kad nežinai tai nesakyk. O dėl flag patikrinimo tai neįmanoma neprisijungus prie XBL sužinot ar tau tariamasis "flag" yra ar ne :hi:

Aisku ce ir taip kad neisvengsim banu zaisdami piratinius geimus, bet man idomu ar apie visa tai yra uzsimines nor vienas Microsofto darbuotojas (apie flag ir ttt) ar ce tik snekos ? Ce dar vienas buvo iskeles versija kad viskas vyksta realiam laike ir jei isleis nauja fw tai pasislepsi nuo bano . Tik atsakykit normaliai .... Ce dabar visi garsiai sneka kad ce uzmirskit live bet is kur rado informacija tikrai pagrista niekas nepasako. Juk jei blaiviai galvoji tai tik Microsoftas gali pasakyti kad taip ir nekitaip ;) Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku ce ir taip kad neisvengsim banu zaisdami piratinius geimus, bet man idomu ar apie visa tai yra uzsimines nor vienas Microsofto darbuotojas (apie flag ir ttt) ar ce tik snekos ? Ce dar vienas buvo iskeles versija kad viskas vyksta realiam laike ir jei isleis nauja fw tai pasislepsi nuo bano . Tik atsakykit normaliai ....

Kaip gali vykti viskas realiam laike jeigu pilna zmoniu kurie pamate jog banas kai bande jungtis i live? Visa info apie tavo boxa yra issiunciama kiekviena karta jungiantis i xbl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gali vykti viskas realiam laike jeigu pilna zmoniu kurie pamate jog banas kai bande jungtis i live?

Jo ce tiesa. Tik va man idomu kaip dar kiti lose toki net mw2 per live ir isvengia bano o kiti tik updeita nauja atsisiunte ir uzbanino. Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.