GorDo

iXtreme LT (Lite Touch)

Rekomenduojami pranešimai

Eee zmones, jei per stebukla kaip nors ir kadanors bus saugu sedeti XBL su Xtreme LT,tai butinai praneskit... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sugalvojau flashint xbox 360 i iXtreme LT 1.2(Benq).

Tad.. Kur Kaune galeciau tai padaryti, kad butu patikimas zmogus

aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eee zmones, jei per stebukla kaip nors ir kadanors bus saugu sedeti XBL su Xtreme LT,tai butinai praneskit... :)

jei nesupratai kodel tau sudejo minusus , tai xbl nekada nebus saugos nuo BAN jei neperki org. zaidimu , o seip su reklama netoleruojama fw 70% , kad negausi ban :)

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau nieko nebus. Halo turėtu jau pasirodyti šiandien. Tiesiog išpustas burbulas, oficialiai MS nieko nesakė kad pradės baninti modifikuotas konsolės, nors jie nieko ir nesakė kai tai įvyko prieš metus -jie pasakė kad baus tuos, kurie žais anksčiau laiko (ir kas juokingiausia, MS patys kalti kad išėjo leack). Tačiau tokių prikolų kai užbrickindavo hdd nebus, manau nebus kol kas ir LIVE banų - kodėl? Todėl kad MS apyvartą palyginus su praeitais metais smuko 6-8% LIVE MARKETE, o tai milžiniški pinigai... Todėl kad MS pažeidė bet koki loginį įstatymą vartotojų teisėse blokuodami HDD.

Turbūt jau girdėjote, kad MS gavo malkų nuo Europos Sąjungos tyrėjų grupės, ir kol kas MS gavo tik žodinį įspėjimą (beje lygiai po mėnesio išėjo magiškas update kuris panaikino blokavimą nuo hardo).

Manau Lietuvoje galima su IX LT sėdėti saugiai kol, tol pas mus į Lietuvą neateis pilnavertis LIVE supportas, o tada jau žiūrėsim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugalvojau flashint xbox 360 i iXtreme LT 1.2(Benq).

Tad.. Kur Kaune galeciau tai padaryti, kad butu patikimas zmogus

aciu

Kaip suprasti tai cia dar naujesnis fw isejo 1.2? Ar toks ir buvo benq?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox.com forume pasirodė toks skelbimas:

Hey Everyone,

Hope you had a great summer!

Novemember 4th is rolling in and if your not aware of the new Live Update November 4th, it is coming up.

November 4th Microsoft will update the consoles again with a new updates for the Kinetics setup. It will most likely do a complete scan of your system.

If you have a Modded console, DO NOT UPDATE !!

If prompted to update, do not do this if you have a modded console!

Give me a call and we can set up a time AFTER you have been prompted for an update. I can then install your original Firmware and reinstall the backup FW right after the update.

YOU MAY BE BANNED IF YOU DO NOT PUT DRIVE BACK TO STOCK AND UPDATE

$15 for and update (if you had your console modded by me)

$25 for new customers

Give me a call and we can set up a time to update your console.

Take care

Šiaip klausimas: kas verčia manyti, kad tik DB diegimo metu MS "nuskenuos konsolę" ir patikrins ar DVD ROM'o FW modifikuotas ar ne. Įdomu, kaip lietuviai elgsis (eis į offline po 4th of Nov, ar grįš prie originalaus ir tada tik updatins (scenarijus aukščiau), ar nieko nesisaugos ir tiesiog updatins).

Pasigirkit, kaip elgsitės :rofl:

Mano scenarijus: einu į offline ir laukiu naujienų iš c4e, tj, tx.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo lapkricio pradzios reiks nesijungt i live ir sekt naujienas po to update ,seip yra virs 10 game kuriu single player pereit noreciau tai bus proga nes per bcbf2 nelabai lieka laiko :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pries lapkricio menesi eisiu offline visam laikui ir x'as taps singleplayer zaidimam (man). Nebent bus kokiu dar geru naujienu, kad nesuseks (bet mazai tikimybes).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo lapkricio pradzios reiks nesijungt i live ir sekt naujienas po to update ,seip yra virs 10 game kuriu single player pereit noreciau tai bus proga nes per bcbf2 nelabai lieka laiko :)

:rofl: Jooo bc2 gėėėris. Žiauriai ir jis man laiko suėdė. Stengiuosi vengti šito žaidimo :) O tai kai pasileidi.. ir rytas nejučia ateina.

O tarkime gamerscore ir achievement'am susisinchronizuoti tiktų toks scenarijus: iš tokios offline konsolės pasiimi HDD ir įsidedi į "švarią" konsolę ir prisilogini savo vardu prie XBL? Suveiktų? Nesukelčiau kokių nors rizikų tai konsolei? Spėju profailas senai offline konsolei jau nebetiktų, nes naujas dashboard'as jį pamodifikuotų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox.com forume pasirodė toks skelbimas:

YOU MAY BE BANNED IF YOU DO NOT PUT DRIVE BACK TO STOCK AND UPDATE

$15 for and update (if you had your console modded by me)

$25 for new customers

Give me a call and we can set up a time to update your console.

vyrukas užsinorėjo uždirbti, ir uždirbs nemažai, o bus "oblomas". bet čia tik mano nuomonė, aišku aš irgi jei bučiau be banano tai ištraukčiau laidą, bet tokie pranešimai forumuose ir tai akivaizdžiai nori už tai litų ... nu jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konsolei nieko neturetu but bet pries kelent i kita konsole reiktu backup pasidaryt nes kiek zinau buna kad susikoruptina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

konsolei nieko neturetu but bet pries kelent i kita konsole reiktu backup pasidaryt nes kiek zinau buna kad susikoruptina

Kiek teko skaityti: susikoruptina keliant į ten, kur jau yra naujesnė Dashboard'o versija. O klausimas šiaip yra toks: ar nesusikoruptins diskas, jei atstatysiu backupą į jį? Gi MS nemėgsta, kad vartotojas kažką ten rašytų/trintų. Galiu klysti, bet tai pasibaigia banais ir pan. taipogi. Ar ne?

vyrukas užsinorėjo uždirbti, ir uždirbs nemažai, o bus "oblomas". bet čia tik mano nuomonė, aišku aš irgi jei bučiau be banano tai ištraukčiau laidą, bet tokie pranešimai forumuose ir tai akivaizdžiai nori už tai litų ... nu jo

Na man neatrodo kosminės kainos pas jį. Lietuvių moderiai irgi panašius tarifus turi. Gal tik pats faktas, kad sugalvojo užsidirbti pasinaudodamas naujojo DB išėjimu. O šiaip aš dar turiu viltį, kad banų nebus :rofl: Kvaila gal viltis.. bet nujaučiu, kad viskas turėtų būti OK. Ban'ai reikštų, kad PS3 konsolių pardavimai aplenks Xbox (o jei jau ir aplenkė, tai dar labiau atsiplėš). Nežinau ar MS to labai norėtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.