GorDo

iXtreme LT (Lite Touch)

Rekomenduojami pranešimai

Flashini ne xbox o jo dvd rom ,taip kad eis

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jei mano xbox'as yra nenuflash'intas, bet jam padarytas naujausias xbl update'as tai vistiek ji eis nuflash'inti i LT ar jau nebe?

Eis.

EDIT: Butas pralenke.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki pas mane BenQ DVD rom'as ir noreciau siandien nusiflasinti savo x'a i ixtreme LT, dabartine versija ixtreme 1.51.

Gal galite pasakyti ko reikes, ta prasme kokiu programu? Jei galite numeskite link'a is kur galeciau parsisiuti ir dar gal koki gida duotumete? ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki pas mane BenQ DVD rom'as ir noreciau siandien nusiflasinti savo x'a i ixtreme LT, dabartine versija ixtreme 1.51.

Gal galite pasakyti ko reikes, ta prasme kokiu programu? Jei galite numeskite link'a is kur galeciau parsisiuti ir dar gal koki gida duotumete? ;]

Programa - http://www.megaupload.com/?d=7SPLS5LU

Gidas - http://www.megaupload.com/?d=IF91SN2M

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma gaut bana su LT, jei zaidi offline zaidimus kurie dar neiseje? ar ckia mitas ar cia tikras faktas? Vieni sako kad cia tik speliones mazdaug nieks mezino ar galima, kiti sako kad galima, treti sako kad isvis cia nesamone o vaiku gandas. taip kaip yra is tikro? gal kas labiau domejosi sitais dalykais? dekoju

Redagavo bonjansky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar imanoma gaut bana su LT, jei zaidi offline zaidimus kurie dar neiseje? ar ckia mitas ar cia tikras faktas? Vieni sako kad cia tik speliones mazdaug nieks mezino ar galima, kiti sako kad galima, treti sako kad isvis cia nesamone o vaiku gandas. taip kaip yra is tikro? gal kas labiau domejosi sitais dalykais? dekoju

aš lošiau darksiders offline su ixtreme 1.6 prieš išleidimą. vėliau įsirašiau lt ir bano negavau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va isrinkau xbox issiemiau BenQ dvd-rom'a, idejau i PC via kontroleri ir ziuriu kaip irasyti FW, viena kart tik esu rases pries kokius metus 1.51 versija su modification disk, galvoju gal ir ixtreme lt yra modification disk, bet paziurejes pamaciau, kad naujausia FW modification disk tik 1.6, idomu kodel nebekuria modification disk FW, gi taip buvo paprasta, per 5min isirasiau FW, o db tutorial'a skaitau kaip su JF perrasyt ir nieka nesuprantu :blink: Gal yra tokio tipo programa kaip modification disk tik kitokiu pavadinimu ar pan, ar liko tik viena iseitis rasytis su Jungle flasher, tik gaila ner LT tutorial'o :/

Prasau padekit ;]

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va isrinkau xbox issiemiau BenQ dvd-rom'a, idejau i PC via kontroleri ir ziuriu kaip irasyti FW, viena kart tik esu rases pries kokius metus 1.51 versija su modification disk, galvoju gal ir ixtreme lt yra modification disk, bet paziurejes pamaciau, kad naujausia FW modification disk tik 1.6, idomu kodel nebekuria modification disk FW, gi taip buvo paprasta, per 5min isirasiau FW, o db tutorial'a skaitau kaip su JF perrasyt ir nieka nesuprantu :D Gal yra tokio tipo programa kaip modification disk tik kitokiu pavadinimu ar pan, ar liko tik viena iseitis rasytis su Jungle flasher, tik gaila ner LT tutorial'o :/

Prasau padekit ;]

o tu orig fw turi? dosflash aš naudoju, labai paprasta. tik per jf ar ką kitą reikia susisfpoofint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu orig fw turi? dosflash aš naudoju, labai paprasta. tik per jf ar ką kitą reikia susisfpoofint

Originalio FW neturiu, tiesiog pries kokius metus su modification disc irasiau 1.51 FW tai pirmas ir paskutinis kartas buvo kai buvo rasyta FW. O ka reikalingas ir originalus FW?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Originalio FW neturiu, tiesiog pries kokius metus su modification disc irasiau 1.51 FW tai pirmas ir paskutinis kartas buvo kai buvo rasyta FW. O ka reikalingas ir originalus FW?

šiaip ne, galima ir iš 1.51 ištraukt key

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas puikiai isirase, galvojau bus sunku, o cia vos ne taspats kas ir su modification disk rasyti FW, jei viska moki tai 5min max uztrunki :D

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas puikiai isirase, galvojau bus sunku, o cia vos ne taspats kas ir su modification disk rasyti FW, jei viska moki tai 5min max uztrunki :D

čia tau su dosflash pavyko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.