GorDo

iXtreme LT (Lite Touch)

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

pats tokią naudoji?
wave veiks visi tau, galėsi lošt xbl, tik reik žaidimus tikrint ir taisyt prieš kepant

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O iXtreme LT reik flashinti taip kaip ir visas kitas fw pvz: 1.6 (mano romas lite on 74850C man reikia is 1.51 i LT)

Redagavo LYGIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz info :) Zadejau pats flashinti xboxa savo bet... mano kompas neturi VIA 6421 SATA .... Tai reiks pas meistra vezti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas sekate užsienio forumus... ar ten vyksta kalba pvz apie naujesnės LT versijos (tipo 1.2 ar 2.0) išleidimą? Ar, kol jokių naujų wave ar pan. nebus, tai tipo nėra poreikio šiai dienai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip paciam nusifleshinti i LT ar imanoma nieko nelituojant?

jei ne 8v2 ar 9 liteonas ir nuo nulio flashinsi tai nereiks nieko lituot, jei tie reikes.

bet jei nezinai ka darai ir kaip geriau nedaryk. o jei jau buves flashintas tai pasiskaityk gidus, isdumminsi is ixtream key, injectinsi i lt 1.1 ir persiflashinsi. patarciau dos flasha 16 is bootable floppy arba usb, tada nebus crasho. kai isvalys fw is dvd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu viena klausima... Ar flashintam xbox 360 online zaidimui reiks pirkt gold ar ir be jo leis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu viena klausima... Ar flashintam xbox 360 online zaidimui reiks pirkt gold ar ir be jo leis?

gerai nori, aisq kad gold'o reikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu klausima turejau fw 1.4 flesinau visus geimus is wawe 4 i wawe 2 dabar persidariau i ixtreme LT ar galiu zaisti senus zaidimus wawe 2 flasintus ant ixtreme LT???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki turiu klausima turejau fw 1.4 flesinau visus geimus is wawe 4 i wawe 2 dabar persidariau i ixtreme LT ar galiu zaisti senus zaidimus wawe 2 flasintus ant ixtreme LT???

Zaist gali, bet tik ne XBL :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei mano xbox'as yra nenuflash'intas, bet jam padarytas naujausias xbl update'as tai vistiek ji eis nuflash'inti i LT ar jau nebe?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.