19jonas

Colin McRae Rally DiRT nepasileidžia

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, parsisiunčiau Colin McRae Rally DiRT, pracheckinau su keliais checkeriais, all stealth tests passed. Taigi, ramiai įrašiau ir...

"Put this disc into xbox 360 system..."

Žodžiu, neatpažino, nors su kitais žaidimais viskas OK. Galbūt kas nors dar yra susidūręs su tuo ar girdėjęs apie šią problemą? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokia firmware'o versija pas tave ir kokį šio geimo relyzą turi?

Redagavo ZeaLot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FW iXtreme 1.2b (būtinai reikia į 1.2c updeitintis, o dabar įdėjęs tą nepavykusią kopiją susirūpinau, kad ne už ilgo gausiu live ban). Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360- SPARE

Tai turbūt SPARE.

Bet jei reikia, papildoma info:

SYSTEM_________; XBOX360

FORMAT_________; ISO

REGiON/COUNTRY_; PAL

RELEASE_DATE___; 13/06/2007

GAME_GENRE_____; Racing

LANGUAGE_______; ENGLISH

SiZE___________; xx100MB

RIPPED_________; Nothing

Publisher______; Codemasters

Tikrinau su "Schtrom360Xtract V3.2" ir "Xbox Backup Creator v2.5", bet jaučiu čia ne stealth'e esmė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm, keista, Blackcats'uose rašo watto: "basically this works on ALL firmware versions including ixtreme 1.2", bet taipogi ir kai kurie kiti turi tokių bėdų kaip ir tu. Na protingiausias pasiūlymas būtų parsisiųst kokį kitą stealth patched relyzą, mačiau ten mėtos nemažai Blackcats'uose ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, lengva pasakyti, kai turi blackcats account'ą, bet kai neturi ir kai reikia siųstis iš public trackerių arba iš kokio rapidshare... žodžiu, kol kas aš auka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar paieškojau ir radau, kas nupačino su "ixtreme fix" ir turėdami ms28 negalėjo paleisti. Be to, patchinti bandžiau jau, neminėjau, jog sugadinau 2 kompaktus, tai nebebandysiu 3 karto su tuo pačiu leidimu. Parsiųsiu kitą leidimą ir viskas. Beje, kitas leidimas žymimas kaip PROPER, reiškia aname buvo problemų. Ką padarysi, bent jau ne mano klaida.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar paieškojau ir radau, kas nupačino su "ixtreme fix" ir turėdami ms28 negalėjo paleisti. Be to, patchinti bandžiau jau, neminėjau, jog sugadinau 2 kompaktus, tai nebebandysiu 3 karto su tuo pačiu leidimu. Parsiųsiu kitą leidimą ir viskas. Beje, kitas leidimas žymimas kaip PROPER, reiškia aname buvo problemų. Ką padarysi, bent jau ne mano klaida.

o ka jau is kitur negalima parsisiust tik is blackcatu ? kas ten geriau? greitis geresnis ? na nzn buvau tuose catuose ir nieko man geriau uz koki BTjunkie ten nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na, aš pats nebuvau ten nosies įkišęs, bet pasirinkimas tai matyt tikrai didesnis, be to, ir greitis neturėtų būti mažas, nes leecherius meta lauk, bet tavo paminėtas BtJunkie irgi matau neblogas, ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.