Drummer

Ar įmanomą nuflešintą x'ą gražinti į originalią būseną ?

Rekomenduojami pranešimai

tai vat. Nebežinau kur dėtis. Nesenai gavau x'ą. Kai pirkau man jį iškart nuflešino.. Kadangi LANVA pradės išsidirbinėti tai man pradės kinkos drebėti, nes pas mane IP daug metų tas pats. Išties nenoriu rizikuoti siuntinėtis kas rimtai nėra reikalinga ir gadinti dvd x'ui.

Dabar Microsoft vėl sugriežtino apsaugą dėl LIVE piratų. išvis man galva susisuko. Pagalvojau, kad vietoj tų DVD aš pataupysiu pynigėlius ir geriau pirksiu originalius žaidimus, kad paskui netektų gailėti laaabai ilgai.

Redagavo Drummer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kur žmogus pasakė, kad pas jį Lite On?

Pas mane LiteOn ^_^ Aiškiai prisirašiau. Redagavo Drummer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaisk kiek nori su originaliais diskais.

„Šių vartotojų Xbox Live sąskaitos nėra automatiškai blokuojamos, bet jie daugiau nebegali prisijungti prie servise naudodami savo modifikuotą žaidimų kompiuterių. Mes jiems suteikiame teisę pasitaisyti ir nusipirkti „švarų“ žaidimų kompiuterių bei žaisti sąžiningai.“, - teigė Microsoft.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jie kolkas neparisa kad tavo DVD-ROM'o FW modintas, na nebent jeigu labai senas FW(neesu tikras, gal kas geriau zino) jie prigauna piratus kurie zaidzia pre-release geimus, arba zaidzia su blogais releasais, jeigu turi modinta konsole tai originalus gali drasiai LIVE zaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jie deje ant prereleaso jie mato burning date, stai ir viskas ;] baterijos mocia gi neturi neisaugo kada loshem bet disko irasymo data zino ir tai jiem pasako viska ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazau bijok tu ***** is lanvos nes jie cia pagazdint tik norejo o jai filtruosi kalosi ban nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jie deje ant prereleaso jie mato burning date, stai ir viskas ;] baterijos mocia gi neturi neisaugo kada loshem bet disko irasymo data zino ir tai jiem pasako viska ;]

Isvis patarciau, tiem kas nenorit bano, rasytis releasa tik tada kai jis bus abgx360 duomenu bazeje ir kai praeina tada tik rasyti i kompakta. Jum geriau palaukti 2-3 dienas po realeaso ir poto zaisti saugiai, ar zaisti 2-3 dienas anksciau bet poto sedeti su offline XBOX'u? Pagalvokit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis patarciau, tiem kas nenorit bano, rasytis releasa tik tada kai jis bus abgx360 duomenu bazeje ir kai praeina tada tik rasyti i kompakta. Jum geriau palaukti 2-3 dienas po realeaso ir poto zaisti saugiai, ar zaisti 2-3 dienas anksciau bet poto sedeti su offline XBOX'u? Pagalvokit :)

Kiek žinau GorDo irgi taip pat darė kaip tu ir vistiek gavo baną...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau GorDo irgi taip pat darė kaip tu ir vistiek gavo baną...

Ka darė GorDo tai jis pats ir žino, nejaugi ims dabar ir skelbsis..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka darė GorDo tai jis pats ir žino, nejaugi ims dabar ir skelbsis..

Ne į temą

Ką tu čia kliedi?

Žmogus tikria niekada nežaisdavo pre-release, visada laukdavo verification patvirtinimo, ir gavo baną, o tu jei nežinai neskišk....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ką tu čia kliedi?

Žmogus tikria niekada nežaisdavo pre-release, visada laukdavo verification patvirtinimo, ir gavo baną, o tu jei nežinai neskišk....

Is kur tu uz ji taip 100% garantuotas???? :)

Ir dar jei jau taip garantuotas už ji, tai norejau sužinoti ar turi jis wave4 apejima???????

Redagavo roklafix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.