usblaidas

Žiauru

Kaip reaguosite į tai kas įvyko?  

191 narys prabalsavo

1. 1. Kaip reaguosite į tai kas įvyko?

• Siųsiuosi kaip ir seniau, viską iš eilės
      142
    • MicroSoft softą siųsiuosti iš užsienietiškų trackerių (bebras-free trackerių)
      30
    • Jau apsaugojau savo duomenis harde keletu smūgių iš plaktuko
      13
    • Nesinaudoju torentais
      6

Rekomenduojami pranešimai

na ar gavo jau kas koki ispejamaji laiska ar pan? :) as tai jau gavau i el.pasta, kad tipo mano ip tarp tu 106 ir man tipo jau batai... :) :)

Tai va kodėl klausia kokiu programu žinom užkoduoti hdd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Maziau jus to megztuko klausykit:

simanavicius g*****,

jis manes nesustabdys,

naudosiuos linkomanija aš kiek noresiu,

ir kitiems naudotis as padesiu,

seedinsiu as failus visa para,

tegul siuncias visi i sveikata!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai, cia jei tokiame lygi vaikscios tie e-mail, tai cia net nematau reikalo pranest kad toki email gavot. Vat kai is vycka@lanva.org gausit, tada praneskit.

;) Čia geras email. Tai Kestui reikia LANVA.LT padaryta paštą ir siuntinėti antigazdinimus. (suskėliau aš ;) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiu atveju reikėtų uždaryti 99,99% Lietuvos asmeninių kompiuterių vartotų ir savininkų.

Gal pradėkite nuo kompouterių pardavėjų, kurie dažnai klientui įteikia prekę kurioje Windows OS legalumu galima labai suabejoti.

Ką kalbėti apie MS office ir kitas progrmas. Štai prisimenu studijų metais tekdavo naudotis tokiomis programomis kaip AutoCAD, Solidworks, MathCAD. Vienos iš jų kaina svyruoja tarp 3000-5000Lt. Ta dapie ką čia kalbos? Iš kur pas studentus tokie pinigai?

Visų pirma, kokiu teisiniu pagrindu policija įeis į tavo butą? Tam turi būti atitinkami dokumentai.

Pedofilo pagauti nesugeba kai pateikiami įkalčiai, tai čia tipo gaudys vaikus parsisiutnusius nelegalią Conter Strike versiją?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip mano manimu 30-50% Lietuvos imoniu naudoja Black Os Ir visiem p* ir jeigu ju nesugaudo tai jus manot visus lietuvos :thumbup: sugaus :cheers::D

Redagavo Rest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip man labai įdomu, ar teo žada išduoti vartotojų informaciją policijai, kai įrodymai yra tokie "smulkūs" ir nieko neįrodantys? Išvis čia visus tik gąsdina be reikalo ir TEO išvis turėtų atsisakyti atskleisti vartotojus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip man labai įdomu, ar teo žada išduoti vartotojų informaciją policijai, kai įrodymai yra tokie "smulkūs" ir nieko neįrodantys? Išvis čia visus tik gąsdina be reikalo ir TEO išvis turėtų atsisakyti atskleisti vartotojus..

ISP nereikalingas kažkoks ypatingas įrodymas, kad jie pasakytų kam priklauso ar tuo momentu priklausė IP (jei jis dinaminis) - pakanka paprasčiausio rašto, kad iš šio IP buvo įvykdytas internetinis nusikaltimas ir viskas - visa informacija kaip ant delno.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nereikia pamiršti kad pvz TEO IP yra dinaminiai ir keičiasi. LANVA FUCKED AGAIN

# IP ir (ar) MAC adresai gali būti dirbtinai perimami, galima juos imituoti

Taip, techninės galimybės yra, tačiau IP ir (ar) MAC adresas – tik vienas įrodymas, teismas vertina jų visumą

Hmm idomu ką jie dar sužinojo iš uTorrent programos logų ...

roflmao

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.