usblaidas

Žiauru

Kaip reaguosite į tai kas įvyko?  

191 narys prabalsavo

1. 1. Kaip reaguosite į tai kas įvyko?

• Siųsiuosi kaip ir seniau, viską iš eilės
      142
    • MicroSoft softą siųsiuosti iš užsienietiškų trackerių (bebras-free trackerių)
      30
    • Jau apsaugojau savo duomenis harde keletu smūgių iš plaktuko
      13
    • Nesinaudoju torentais
      6

Rekomenduojami pranešimai

DoG

Mes teisę siųstis nelegalią „Windows 7“ versiją gavome iš „Microsoft“, kurių teises giname. Viską atliekame įstatymų ribose, gerai apgalvoję“, – tikino V.Simanavičius. Pone Simanaviciau. O ar platinti ta programa,kol siunciates patys jus leidima gavote? Nes jei ne jus toks pats piratas :D O jei taip,visi kurie siuntes is jusu siuntes legaliai nes jus leidima ja platinti turejote :D Va cia, Vadinama absoliuciu ABLOMU.

Kita vertus, jei asmuo tik prasiuncia programa, bet jos neisntaliuoja piratu jo vadint negalima. Juk EULA (End Users License Agreement) yra rasomos salygos del nelegalaus panaudojimo. Tai jei zmogus neisntaliuoja programos jis ir nesudaro sutarties jo tada bausti negalima. Jis programa juk nesinaudoja.

P.S seip idomi info gal biski neitema:

Danų kovos su piratais organizacija „Antipiratgruppen“ paskelbė apie tai, kad nebepersekios failų apsikeitimo tinklais besinaudojančių žmonių, rašo „TorrentFreak“.

Organizacija paaiškino savo veiksmus nesugebėjimu surinkti svarių nusikalstamos veikos įrodymų. Praėjusiais metais „Antipiratgruppen“ pralaimėjo visas keturias bylas šalies Aukščiausiame teisme.

Teismo sprendime nurodoma, kad nesulaikytam nusikaltimo vietoje arba nepripažinusiam savo kaltės piratui byla negali būti iškelta. Kadangi pagauti pirato nusikaltimo vietoje yra beveik neįmanoma, tokie asmenys vargu ar bus teisiami ateityje.

„Antipiratgruppen“ narių nuomone, naujosios įrodymų rinkimo taisyklės pažeidėjo identifikaciją daro beveik neįmanoma. Danijos Kultūros ministerijos ataskaitoje teigiama, kad IP adresas leidžia nustatyti interneto paslaugos užsakovą, bet ne pažeidėją.

Redagavo godda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano ip cia yra :( Bet jie juk negali irodyti, jog as butent siunciausi, jei pas mane yra neapsaugota wifi zona?

Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galit ramiai eiti isgerti arbatos :( cia fake :(

ps. mane isgasdino irgi - puse ofiso kompu aptrynem kol issiaiskinau kad fake :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galit ramiai eiti isgerti arbatos :( cia fake :(

ps. mane isgasdino irgi - puse ofiso kompu aptrynem kol issiaiskinau kad fake :(

Aha, gerai ishgazdino. Bet ten smagus skriptukas. Jusu visu IP pastoviai 4 eilutej ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, gerai ishgazdino. Bet ten smagus skriptukas. Jusu visu IP pastoviai 4 eilutej :(

Jo, o tai kaip cia taip yra? Visi 4 eilutej

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, o tai kaip cia taip yra? Visi 4 eilutej

Skriptukas paima lankytojo IP ir ji spausdina i ketvirta eilute.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo mane druagelis isgasdino :( bet jiems teks daugiau pasistengti vien delto kad mums p* ant ju toliau gyvenam ir siuncemes :(

Redagavo ddeiviss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man geriausiai - atsibudau kai jau visas bajeris buvo isristas ;) jokio streso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.