valdas123

padekit zaliam

Rekomenduojami pranešimai

Na va noriu pirkt xbox 360, ir turiu kelis klausimus:

1. Ar imanoma lost live atcipavus konsole?

2.Ar live mokamas?

3.Ar daznai boxas genda?

4.kas dazniausiai genda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va noriu pirkt xbox 360, ir turiu kelis klausimus:

1. Ar imanoma lost live atcipavus konsole?

2.Ar live mokamas?

3.Ar daznai boxas genda?

4.kas dazniausiai genda?

je iturejai omeny nuflashinus tai dabar jau neuzbanina su naujausiais flashais,o jei sucipuot nori tai pries losiant live teks isjungt cipa

live mokamas,siuntimai kai kurie nemokami

na del gedimu tai buna buna ...

na senesnes gamybos dauiau genda bet nuo 2006 metu ne taip jau lyg,siaip jei neperkaitinsi tai gal ir neges,o gal ir suges,na visko buna ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip reik moket pastu ar galima ir lietuvoi kokioi nors microsoft atstovybei sumoket?

O dar kaip reikes daryt del ausinimo?Isidet naujus vintikus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip reik moket pastu ar galima ir lietuvoi kokioi nors microsoft atstovybei sumoket?

O dar kaip reikes daryt del ausinimo?Isidet naujus vintikus?

temu gal ir simtai,bet kai viskas taip ismetyta tai tikrai nieko rast neina kai reikia

su ausinimu tai galima isidet papildomus ventikus,buna visokiu variantumbet geras ausinimas tikrai nepakenktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei man tektu xboxas su benq diskasukiu tai tektu deti cipa?

na tai ziurek kad toks boxas netektu,ziurint kur pirksi siaip neturetum pataikyt ant situ,na juk pagaliau gali pasiziuret pries pirkdamas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka man reiks vidury pardes ieskot tinkamo xboxo ;)

yra cia kazkur tarp temu yra fotkes visu boxo dvd diskasukiu,na kai perki juk tau ijungs parodyt,o beje is galo i data pagaminimo pasiziurek ir bus aisku mazdaug koks gali buti diskasukis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra cia kazkur tarp temu yra fotkes visu boxo dvd diskasukiu,na kai perki juk tau ijungs parodyt,o beje is galo i data pagaminimo pasiziurek ir bus aisku mazdaug koks gali buti diskasukis

Na man tai niekas nerodys.Uzsisakau internetu is Kauno berods,as esu pats is Siauliu.

Tai koki gausiu,toki.Jei benq,tai ragas ant flashinimo,POKOLKAS,ane?Bet vis dar chipas galimas juk?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaži ar tau čia atsakys. Buvau davęs linka su jo kontaktais (e-mailu ir telefonu). Rašyk arba skambink ir sužinosi :D Aš tai laukiu atsakymo iš jo dėl naujos konsolės pirkimo tieisiai iš jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai niekas nerodys.Uzsisakau internetu is Kauno berods,as esu pats is Siauliu.

Tai koki gausiu,toki.Jei benq,tai ragas ant flashinimo,POKOLKAS,ane?Bet vis dar chipas galimas juk?

vargu ar lietuvoj cia rasi daug tu nenuflashinamu tai manau kad maza tikimybe kad gausi ta "negera"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.