GorDo

XBL ban wave 31/10/2009

Rekomenduojami pranešimai

man visas sitas reikalas kvepia negerais dalykai. Kazi ar teiseta taip IS MS puses. gi as nusipirkau,taigi mano. noriu ir sudauzau b**** ji, koks jiems skirtumas. gi uz HDD mokejau o jie funkcionaluma panaikina. kur sutarty parasyta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man visas sitas reikalas kvepia negerais dalykai. Kazi ar teiseta taip IS MS puses. gi as nusipirkau,taigi mano. noriu ir sudauzau b**** ji, koks jiems skirtumas. gi uz HDD mokejau o jie funkcionaluma panaikina. kur sutarty parasyta

Sutinku,bet labai jau jie tokie matai nepalieciami,ka jiem padarysi?...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia kaip vienas žmogus viename rusų forume parašę (vertimas iš rusų):

Microsoft politiką yra labai keista ir man atrodo jį tikrai pažeidžia vartotojų teises. Taip banas iš live yra teisėtas, tačiau kaip dėl HDD?

Čia tas pats, kad aš ateičiau į mašinų saloną, nupirkčiau naują Porshe, bet man nepatinką originalūs valytuvai ant jos. Todėl sakau kad keisiu juos į kitus, man sako gerai, bet jūsų garantija tada nebegalios, nu ir gerai, kam man jį, noriu kad mašina gražiau atrodytų.

Kitą dieną ateiną oficialus Porshe atstovai, pakelia kapotą ir įdedą man lomą į variklį, ir sako: Jūsų mašinos funkciją "variklis" išjungtą....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei naujausios xbox360 konsoles yra parduodamos su NXE, tada MS tikrai pazeidzia vartotoju teises, isjungdama sia funkcija. Bet pagalvokit kiek mes pazeidziam teisiu zaisdami piratinius zaidimus. Todel patys budami kalti neieskokim kaltes is MS puses :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol kas visi sėdėkim off kas negavot banų ir nesitikrinkit jokiais saugiais ar nesaugiais būdais, laukit naujo iXtreme, o jei norit MP - leafinkit :D

Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as kad ir kaip pasitikiu savo xboxu kai po visokiu pre-releasintu, patchintu geimu losimu xbl negavau bano si kart susilaikysiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokias jusu teises pazeidzia? Ta irasymo i HDD funkcija buvo skirta originaliu zaidimu irasymui, o ne piratiniu. Todel ir panaikino ja, galim zulint savo piratinius kompaktus jei jau taip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as kad ir kaip pasitikiu savo xboxu kai po visokiu pre-releasintu, patchintu geimu losimu xbl negavau bano si kart susilaikysiu :D

Ne į temą

as irgi pasitikejau jau treti metai beveik..bet piktumo ant nieko negali turet cia jau tikrai ,tik pats ant saves arba ant nieko visai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokias jusu teises pazeidzia? Ta irasymo i HDD funkcija buvo skirta originaliu zaidimu irasymui, o ne piratiniu. Todel ir panaikino ja, galim zulint savo piratinius kompaktus jei jau taip :D

orginalus irgi gali zuliti pas mane 4org cd visi alei vieno meta ta pati ka ir piratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Not sure if this has already been posted but found it on Robinhoodsplayground, it may be crap but its an interesting read !!

"I will post in here and hope my identity is not compromised as I will get into severe trouble

this is what i do. i am xbox live checks manager and i am the guy who helps run through the data being sent to xbox live that has been flagged for banning and was also discussed a very long time ago of what will "bring down all modified xboxs"

i myself have an xbox that has been modified because i think it is a crime what they do charging so much when the games dont even cost microsoft half of what they are getting

anyway. we have found a way to read the firmware. the nxe update has allowed us to do a check on the current firmware installed on the dvd drive

the reason this was not flagged was because the code was not active. as you might have heard it was discussed about a "self destruct" code embedded in the nxe update and even before that. this was that code it wasn't a self destruct code but actually a check that was done on all drives

this check was begun when the update was to "prepare for the last.fm facebook and twitter" this in fact was the code sent out to begin checks on ALL xboxs

these checks would send us information on the firmware written to the drive not the exact kind but we did a extensive form of hash check on the drive and could actually find out if it was modified in anyway

this was particularly easy on the lite-on as it was actually manufactured to serve for this purpose as our testing model

we will not ban all consoles at once and yes all information about you has been collected a long time ago

we have THOUSANDS of xboxs reporting bad checks meaning modified firmware. not all people will be banned and all the bans are done at randomn times

multiple checks have been done over this amount of time so we could asure the modified xboxs were truely modified and not just returning corrupt data

i am sorry i did not com forward with this information sooner but this information has been critical to the cat and mouse game

this check was also done back in the xtreme days if anyone remembers that when c4eva had to rewwrite it to allow the checks to come back clean well this must be done again

sorry all for the bannings but it is a natural process and I wish you all luck and hope you do not get banned

if you do await the new firmware that is begin developed and cheers to you all you wanted to know it now you got it

Well, if this IS true...then they implemented this in the update when the NXE got released. Because I did NOT update after that NXE Dashboard update (removed the ethernet cable), then my Xbox got the RROD. I didn't fix it for 3 months, last weekend I finally fixed the RROD. I also wanted to download some title updates, at the dashboard update question I anwsered NO (it asked me to update the dashboard, because my latest dashboard update was that one where the NXE was introduced). After selecting no at this question, I got disconnected (offcourse). I decided I really wanted that title update, so I tried again to log into Live....it wasn't possible because I was BANNED. So the latest update isn't responsible for the ban wave, it was the NXE update itself that flagged the Boxes.

Tikiuosi forumo dalyviams anglu kalba nekelia problemu. Kaip zinote naujausios konsoles jau eina su nenuflashinamais dvd romais. Vat ir visa konspiracijos teorija. Ir pabaigai sviesa tunelio gale :)

C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:

"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"

We do not have more details atm.

As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running are still fine (not banned).

So there's NO ETA for the firmware yet but it should come out for Lite-On drives first.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomiai, su nxe jie jau mate viska, bet rimtai banint pradejo tik dabar...

Daugybe nustatymo metodu. Jau itarinejama ir abgx duomenu baze. Banina juk bangomis, o si karta pries pasirodant laukiamiausiems metu zaidimams. Veliavele galejo uzdeti dar pries metus, o banina atsitiktiniu budu, kad labiau visus supainiotu. Na bent tokios teorijos sklando... :)

Redagavo Gaz_Can

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai delto kad dabar prasidejo ta didzioji zaidimu leidimo banga. nuo rudens vidurio iki pacio pavasario galo. iki tol tik vienetai teisjo. tai ir pradejo visus purtyt :X IMO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.