GorDo

XBL ban wave 31/10/2009

Rekomenduojami pranešimai

***NEPATIKIMAS GALIMA GAUTI VISTIEK BANĄ ANT HDD***

Na va kaip supratau bano man dar nesuteikė :), bent jau kaip pasitikrinau tai nebuvo jo :).

Taigi pasitikrint galit šiuo būdu saugiai :)

UPDATE (5th November 09)

It seems there is a way to check if your console is banned without having your hard drive, game saves or profiles mucked up but this MUST be done BEFORE your console is banned.

Follow this guide:

* Unplug hard drive and/or memory unit,

* Turn on 360 with ethernet cable/wireless plugged in,

* Go to "system settings" in the dashboard,

* Click on "Network",

* Click on "Test Xbox Live Connection"

* Wait for the results, if it asks you to update click CANCEL.

* Click on "Y (Yellow)" to get the status report up on screen:

If the status reports the following you ARE banned:

W: 0000-0008

X: 0000-F001

Y: 00A8-6820

Z: 8015-190D (this line shows if your banned)

ID: 0008-0000

Any other code in the Z: line such as Z: 8015 - 1002 means you are NOT banned, the only code that means you are banned is Z: 8015-190D, that is the banned code.

If the status shows you are banned do NOT connect to live as it will muck up your hard drive, just stay offline, you will then still be able to install games on to hard drive and move your saves/profiles around as normal, the media extender *should* also work.

LT:

Ne į temą

Atrodo atsirado naujas būdas patikrinti ar gavome bana be kietojo disko, žaidimų išsisaugojimų ir profilių sugadinimo(užblokavimo), bet tai turi būti atlikta PRIEŠ gaunant baną ant konsolės

Sekite šiais žingsniais:

*Ištraukite kietąjį diską(HDD) ir/arba Atminties kortelę

*Įjunkite xbox360 konsolę su įkištu interneto kabeliu arba belaidžio interneto adapteriu

*Nueikite į "System settings" savo konsolės menu(dashboard'e)

*Spustelėkite ant "Network"

*Spustelėkite ant "Test Xbox Live Connection"

*Palaukite rezultato, jei prašys atnaujinti atšaukite(spustelkite CANCEL)

*Spauskite "Y(Geltonas)" ant savo xbox360 vairalazdės, kad gautumėte rezultato išklotinę:

Jei išklotinė rodo apačioje nurodytus duomenis JUS GAVOTE BANĄ:

Z: 8015-190D (Ši linija parodo kad jūs esate išbanintas)

Bet kokie simboliai linijoje Z: kaip Z: 8015 - 1002 tai reiškia kad jūs NEGAVOTE bano, vienintelis kodas rodantis, kad jūs GAVOTE baną yra Z: 8015-190D.

Jei statusas rodo, kad jūs vis dėl to esate išbanintas NESIJUNKITE į Xbox Live nes tai sugadins jūsų kietajį diską, tiesiog likite ištraukę interneto laidą iš xbox360 konsolės.Jus toliau galėsite žaisti žaidimus iš kietojo disko ir perkelti išsisaugojimus/profilius kaip ir seniau, "Media center" taip pat *TURĖTŲ* veikti.

Jei gaunate tokį rezultatą/screeną kaip pas mane reiškia kad negavote bano :)

Nuotrauka

EDIT:

Galit gaut baną vistiek ir ant HDD Dzozas išmėgino :)

Ne į temą

, o wtp tai ir taip lošė mw2 tą pačią dieną kaip nuleekino taip kad nėr ko stebėtis :P
Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidziau visus zaidimus kurie iseidavo anksciau,gta,mw2,fifa,visus kurie man patikdavo kai tik pasirodidavo internete ir jokio bano nematyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziau visus zaidimus kurie iseidavo anksciau,gta,mw2,fifa,visus kurie man patikdavo kai tik pasirodidavo internete ir jokio bano nematyt.

girkis girkis... kai gausi tai jau bus velu kazka daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo... man irgi tada keista net buva kaip cia aplinkui visi gauna banus,o as ne i kai viena diena pareja tai...

Ir kaip del to HDD bricka? Paaiskinkit man ka ten uzbrikin a pati HDD a konsolej kanors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va kaip supratau bano man dar nesuteikė ;), bent jau kaip pasitikrinau tai nebuvo jo :unsure:.

Taigi pasitikrint galit šiuo būdu saugiai :P

LT:

Ne į temą

Atrodo atsirado naujas būdas patikrinti ar gavome bana be kietojo disko, žaidimų išsisaugojimų ir profilių sugadinimo(užblokavimo), bet tai turi būti atlikta PRIEŠ gaunant baną ant konsolės

Sekite šiais žingsniais:

*Ištraukite kietąjį diską(HDD) ir/arba Atminties kortelę

*Įjunkite xbox360 konsolę su įkištu interneto kabeliu arba belaidžio interneto adapteriu

*Nueikite į "System settings" savo konsolės menu(dashboard'e)

*Spustelėkite ant "Network"

*Spustelėkite ant "Test Xbox Live Connection"

*Palaukite rezultato, jei prašys atnaujinti atšaukite(spustelkite CANCEL)

*Spauskite "Y(Geltonas)" ant savo xbox360 vairalazdės, kad gautumėte rezultato išklotinę:

Jei išklotinė rodo apačioje nurodytus duomenis JUS GAVOTE BANĄ:

Z: 8015-190D (Ši linija parodo kad jūs esate išbanintas)

Bet kokie simboliai linijoje Z: kaip Z: 8015 - 1002 tai reiškia kad jūs NEGAVOTE bano, vienintelis kodas rodantis, kad jūs GAVOTE baną yra Z: 8015-190D.

Jei statusas rodo, kad jūs vis dėl to esate išbanintas NESIJUNKITE į Xbox Live nes tai sugadins jūsų kietajį diską, tiesiog likite ištraukę interneto laidą iš xbox360 konsolės.Jus toliau galėsite žaisti žaidimus iš kietojo disko ir perkelti išsisaugojimus/profilius kaip ir seniau, "Media center" taip pat *TURĖTŲ* veikti.

Jei gaunate tokį rezultatą/screeną kaip pas mane reiškia kad negavote bano :P

Nuotrauka

NEBANDYKIT SITO VARIJANTO

Is patirties jau zinau, ir ne as vienas :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hdd nieko nenutinka,nes jau yra isbandyta ant nebanintos konsoles tas i hdd ir toliau instaliuojasi zaidimai ir t.t. tik pati konsole netenka galimybes jungtis i xbl ir instaliuot zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O atbrikint dar nein konsoles,o isvis eis ja atbrikint ar jau nebesitiket???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O atbrikint dar nein konsoles,o isvis eis ja atbrikint ar jau nebesitiket???

as nesuprantu ko jus myzat del to brick, juk zaist eina tuos zaidimus tik kad is disko skaito, tai kokios problemos tada?

pvz as, tai visa laika zaidziu is disku, nes i hdd tik vienas zaidimas telpa ir tai tik fallouta ten irases, del to kad buginas is disko losiant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NEBANDYKIT SITO VARIJANTO

Is patirties jau zinau, ir ne as vienas ;)

Me too :unsure: gavau saldu ir sviezu banana bandydamas si buda :P) Jau zinojau, kad gausiu, tik buvo laiko klausimas KADA?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel?

Kodel? O todel kad su wtp isbandem si buda savu kailiu, ir pasekmes patys spekit kokios :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nesuprantu ko jus myzat del to brick, juk zaist eina tuos zaidimus tik kad is disko skaito, tai kokios problemos tada?

pvz as, tai visa laika zaidziu is disku, nes i hdd tik vienas zaidimas telpa ir tai tik fallouta ten irases, del to kad buginas is disko losiant.

man prarasti 80GB (120GB HDD) informacijos butu gaila, taipogi skleidziamas 'kukuruzniko' garsas man asmeniskai ausiai malonumu nesuteikia. Nukencia isliekamoji konsoles verte.

Redagavo Paprastas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.