sanioxs

PS3 žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Is pradziu buvau patenkintas zavvi.com servisu. Kai pamenu buvau uzsisakes AC2 tai atsiunte per 3 dienas, net nustebino. Bet dabar turiu 2 geimus kurius laukiu jau 3 savaites, teks atsaukti. Nepirkit ten daugiau. Tai mano nuomone.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš kur tu ištraukei kad bankrutavo? Tiesiog ją nupirko kiti ir toliau sau žaidimus pardavinėja. Aš pats užsisakiau 2 geimus, vieną gavau, o kito negaunu jau kaip mėnesis laukiu kada man jie atrašys ir kad litus gražintų. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Shock parašė:

Zaavi bankrutavo!!! Nesusikundykit mazomis kainomis, nes jie jau parsidave kazkokiam tinklapiuj ir dar nepardavines geimu. Viskas!

Kam tu meti teigini is oro? Bent irodymu duok, o ne lm forume paskaites vieno zmogaus posta kitur skleist ta erezija. Pats laukiu InFAMOUS, jeigu neatsius pinigus reikes atsiimti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau gavau savo žaidimą siuntė 36 dienas. Jau aš pingų laukiau kada man gražins o čia žaidimą gavau :D Siuntė iš Guernsey salos (Tarp UK ir Prancūzijos).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supranti tu pats ką rašai? Matai parašė kad bankrutavo bet ne visos parduotuvės. Užsisakai žaidimą ir jie tau išsiunčia iš tos kuri dar dirba o ne ta kuri jau bankrutavus...

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is hmv arba game.co.uk uzsisakykit :>arba prashykit, kad kas atsiustu is draugu ar pazystamu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai o as per mamos ten drauges perku is amazon.co.uk , bet uzsideda 10 prc nuo sumos.. mama tingi eit kortele pasidaryt (ner laiko , tatata) tevo , padaryta kad ten negalima atsiskaityt internete..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki as is shopto.net uzsisakiau zaidima vasario 08,dar iki siol neparejo,paste nera,normalu?ar jau reikia jaudintis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurinto koki tu zaidima uzsisakiai ,gal isai dar neisejes yra , arba streikuoja UK pastininkai ir nesiuncia i LT

Visokiu yra galimibiu kodel nesiuncia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas nors pirko is LENKIJOS,internetines parduotuves zaidimus,ar siuncia i LIETUVA,kiek kainuoja siuntimas,ir adresa parduotuves parasykit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  narkata parašė:

Ziurinto koki tu zaidima uzsisakiai ,gal isai dar neisejes yra , arba streikuoja UK pastininkai ir nesiuncia i LT

Visokiu yra galimibiu kodel nesiuncia

Skaityti daugiau  
matai as uzsisakiau 08,zaidimas isejo 09,jie parase man laiska,kad issiunte ji 10 diena,tai gal dar normalu kad neparejo,arba meluoja,ir dar neissiunte

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na visgi sventes buvo ir tas pastas niekur neskubejo darbuotis. Turetum gauti ta zaidima jai ne sia tai kita savaite :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.