vadas95

Padekit neiseina patchinti game nuo wave 4 to wave 3

Rekomenduojami pranešimai

Prasau padekit jei galit. As bandau patchinti Grand Theft Auto Episodes From Liberty City is wave 4 i wave 3 bet man neiseina. As viska darau kaip guide patchinimo bet nepatchina to video.iso ir pfi.bin o tik patikrina gta iso bet nepatchina kazkodel. Prasau pasakykit ka daryti kad nupatchintu gta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prasau padekit jei galit. As bandau patchinti Grand Theft Auto Episodes From Liberty City is wave 4 i wave 3 bet man neiseina. As viska darau kaip guide patchinimo bet nepatchina to video.iso ir pfi.bin o tik patikrina gta iso bet nepatchina kazkodel. Prasau pasakykit ka daryti kad nupatchintu gta.

Sveikas (-a),

Asnaudoju abgx360, nusipatchinau Call of Duty - Modern Warfare 2 kuo puikiausiai, paziurek ar nesi uzsidejes varnele ant "Disable Writes" salia File nurodymo. Sekmes!

Jei esi prisiregistraves ir supranti rusiskai, bet maceu ir youtube pilna gidu: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2343678. As darau pagal sita.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats buvo, nejo nupatchint, tik patikrindavo ir jokio patch. Reikia nuimt varnele nuo verify if stealth passes ir tada jis tik tau nupatchins. Sekmes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.