SudraSkytaS

COD: Modern Warfare 2 (PS3)

Rekomenduojami pranešimai

sekmes Kouzmich!! jai ne ffa tai team paimsim :thumbsup4:

To SudraSkytaS:

Kaip klostesi kova?? :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Chuck Norriss, parašiau jau į PM :whistling:

Jei kam įdomu tai galiu pasakyt, kad blogiau turbūt nesu žaidęs COD gyvenime... Pasiekiau asmeninį antirekordą: mačo Kill/Deadth ratio - 0,47, tuo tarpu kai bendras mano K/D ratio virš 1,6.. vat ir darykit išvadas ;). Apie priežastis gal nekalbėsiu, nes kas nežaižia COD - nelabai supras, o kas žaidžia tai gal ir pats dasiprotės kai pasakysiu, kad hostas buvo Turkijoj... :rolleyes::D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Vakar pagaliau ir man atsiunte MW2 is Shopto,taigi su mielu noru prisideciau prie jusu komandos.

Mano PSN: LTU_VSAT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, turime 4 žmones, dar reikėtų penkto. Porą variantų turiu, bet dar reikia su jais pakalbėti :thumbsup4: Jei kas pats norit dalyvauti, pats laikas parašyti . :) Komandos sudėtį jau parašiau shopto.net forume, bet dar reikia sugalvoti komandos pavadinimą (prašau siūlyti net ir tuos, kurie nedalyvaus turnyre, bet turi idėją :whistling: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ziuriu ps3 mw2 clana kazkoki kuriat, sekmes jum ;] (jo as cia offa parasiau tik kad palinket sekmes ;D)
Ne į temą

Dėkui aišku už linkėjimus, bet čia joks ne klanas :) Tiesiog komanda dalyvavymui turnyre. O lietuvių, žaidžiančių MW2 ant PS3 užtenka (vien iš visų mano PSN draugų - 21 žaidžia MW2 :)) ir be klanų kūrimų linksma pažaist. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau turiu ir as Call Of Duty MW2 PSN:TOMAZZ007 jei kas losiat pakveiskit :)

Redagavo Tomazz25

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, turime 4 žmones, dar reikėtų penkto. Porą variantų turiu, bet dar reikia su jais pakalbėti :thumbsup4: Jei kas pats norit dalyvauti, pats laikas parašyti . :) Komandos sudėtį jau parašiau shopto.net forume, bet dar reikia sugalvoti komandos pavadinimą (prašau siūlyti net ir tuos, kurie nedalyvaus turnyre, bet turi idėją :whistling: )

Sveiki, noreciau ir as Mw2 palost online komandoi PSN: LTkillerLT

cod4 as ir uz lt:) [LTU]NERKASS

http://www.youtube.com/user/matas854?feature=mhee paziurekit lt kalba mw2 losiu suscribe like komentuokit aciu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos