seniecka

Žaidimai stringa / nepasileidžia? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Norėjau paklausti ar visiem kurie turi "Gta Vice City Stories" "lagina"?T.y. frame rate'as krenta kai vienoje vietoje daug žmonių/mašinų.Čia PS2 kaltė ar blogas žaidimo kodavimas?Iš anksto dėkui.

tavp ps2 niekada nebuvo ardytas? man taspats budavo, bet as zaisdavau tik svr, tai is pradziu isijungus bieko, po kokia 10 min kartais kardedavo laginti, issiardes pastebejau kad du diskasukio tvirtinimo varztai prasukti ir nesusiverzia, tai as paemiau biski stambesnius suverziau gerai ir vsio, jei nesuverzta ps2 negauna gero ausinimo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki.Norėjau paklausti ar visiem kurie turi "Gta Vice City Stories" "lagina"?T.y. frame rate'as krenta kai vienoje vietoje daug žmonių/mašinų.Čia PS2 kaltė ar blogas žaidimo kodavimas?Iš anksto dėkui.

Pas mane žaidimas veikia puikiai. Galbūt kaista tavo konsolė?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano ps2 storas ir labai sunkiai paleidzia zaidimus kaikuriuos is 3 kaikuriuos is 6 karto ir labai lagina geimai kas tai gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena. Atsisiunčiau iš torrent.lt Yakuza 1 dalį. Įsirašiau, kaip ir visus žaidimus. Iki tol, viskas buvo gerai su kitais žaidimais, bet su yakuza problema. Spaudžiu "New game" pradeda rodyti pirmąjį vaizdo intarpą. Ir toje vietoje, kur vienas žmogus spardo kitą ir iš tamsos kažkas turi išlįsti pakimba viskas. Palaikiau 10-15 min ir nieko. Naudojau Verbatim diską, gal žinot kur gali būti problema? Taip pat rašiau su Ultraiso 2x greičiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. i savo ps2 idedu geima (betkoki) paleidziu, kokias 5-8 min pazaidziu ir kompas nustoja diska sukt. ir taip pastoviai. noreciau paklausti gal kas susidure su panasia problema ir rado iseiti? pas mane ps2 slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu problema va kiek laiko isirasinedavau zaidimus ant ps2 viskas veikdavo o pastaruoju metu kazkas blogai isirasau ir arba stringa arba visai nepasileidzia buna vien kart isijungia ir viskas ten meta arba cant read disc ar arba tesiog juodas ekranas o va tie seni zaidimai veikia kuo puikiausiai. Console ps2 cipas matrix infinity irasineju i verbatim nes acmes stringa padekit kuo galit nes jau suvariau 4 diskus

Redagavo berniukas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, nukrito PS2 Slimas ir susitrenke. Kokios dalys gali nebedirbt, jeigu pajungus PS2 dega zalia lempute, taciau per telika nereaguoja nieko, visa laika juodas ekranas. P.S. Aciu dievui ne man taip nutiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va, nukrito PS2 Slimas ir susitrenke. Kokios dalys gali nebedirbt, jeigu pajungus PS2 dega zalia lempute, taciau per telika nereaguoja nieko, visa laika juodas ekranas. P.S. Aciu dievui ne man taip nutiko :)

esu su panasia situacija susidures, buvo chipo laidas atsokes, prilitavau ir vel veike.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , esu naujokas . Nesenai is draugo nusipirkau PS2 jis yra SCPH 70003 , cipuotas . Susiduriau su problema , kad originalius diskus skaito , o irasytu ne . Kame problema ?

P.S. PS2 slimas

Redagavo Nec0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki noriu paklaust man neveikia neivienas zaidimas tik Ismeta BROWSER ir SYSTEM CONFIGURATION katalogus kodel taip yra?

laser kaput :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laser kaput :D

nebutinai.... blogas zaidimas, blogai yrasei, blogas diskas, uzdulkejes lazeris...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man yra problema su savinimu. Ysijungiu zaidima ir raso kad kuria save data bet palaukiau apie 30 min ir ta pati lentele. Cia jau su 2 zaidimais taip (ps2 cipuotas). Cia del tu corrupted data taip? nes viska istryniau tik tie corrupted data liko. Zinau kad ten reik kazkokia programa yrasyt i cd ir per ps2 paleist bet pabandziau ir man per daug sunku nes nenusimanau. Jei ymanoma kaip nors nieko neyrasant i jokius diskus istrint tas corrupted data tai rasykit, o jei ne tai pirksiu mmc nauja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man yra problema su savinimu. Ysijungiu zaidima ir raso kad kuria save data bet palaukiau apie 30 min ir ta pati lentele. Cia jau su 2 zaidimais taip (ps2 cipuotas). Cia del tu corrupted data taip? nes viska istryniau tik tie corrupted data liko. Zinau kad ten reik kazkokia programa yrasyt i cd ir per ps2 paleist bet pabandziau ir man per daug sunku nes nenusimanau. Jei ymanoma kaip nors nieko neyrasant i jokius diskus istrint tas corrupted data tai rasykit, o jei ne tai pirksiu mmc nauja :D

nera sunku sukurt ta diska arba susirask jau padaryta ISO su MCkiller

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ps2 slim nechipuotas speju nusedo lazeris, nes nusipirkau nauja MGS3 zaidima(nesubraizytas, praktiskai naujas) ir pirma syk uzkrove, o po to tik playstation ir juodas ekranas, uzsiciklina nuskaitinejant, kitus zaidimus kur turiu nuskaito be problemu. Nusprendziau pareguliuot lazeri, tai dabar esme uzkrove, bet nesukrovus visko atgal, kai sudedu plastmase nebeuzkrauna. Jei paleidziu kad skaitytu dvd su atidarytom durelem, tai toks garsas buna kad bruzinas kompaktas kazkur, kai uzdarau viskas ok, gal kazka ne taip sukraunu? Nes tada ir kompaktas sunkiau sukas ir gal del to sunkiau nuskaito? Jei norit tai galiu video pafilmuot kaip viskas yra.

Sita issiaiskinau pats. Ten pasirodo kai atidarai tai pasistuma kojele kur prilaiko cd ir ji stabdo.

Kitas dalykas, uzsisakiau nauja lazeri kad atsiustu, tik kai dabar ji desiu, reik ji reguliuot ar tik pajungt ir viskas? Nes jei kad ir viskas ok, bet gal resursas jo mazes nesureguliavus?

Redagavo pjooklas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.