seniecka

Žaidimai stringa / nepasileidžia? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vyruciai, manau mano klausimu tikrai padesit :unsure: Taigi parsipuciau gran turismo 4 7gb berods ar 6 kiek jis ten uzima, ir kaip jy man dabar yrasyti, meginau kaip xbox zaidima, nesigavo, gal dar yra kokiu niuansu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Urban Reign. Losiau 70 misiju ir jas greitai uzkraudavo. O 71 misija krauna gal puse h ir neuzkrauna vis tiek. kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau paklausti kaip išardyti ps2 storulį?

Asuku tuos keturis varžtus apačioje ir pora vietų atiskiria bet neatsidaro visas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau paklausti kaip išardyti ps2 storulį?

Asuku tuos keturis varžtus apačioje ir pora vietų atiskiria bet neatsidaro visas....

jei neatsiskiria bandyk dar keturis varztus atsukt nuimk plastmasinius dangtelius (aisku cia nuo modelio priklauso).

aiskiausia tau butu, jei youtubej susirastum gida kaip isardyti, tikrai yra ne vienas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tiksliai, visai net nepagalvojau.

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki. reikia pagalbos. paskolinau draugui ps2. kai susigrazinau, konsole nebeuzkrauna daugumos zaidimu. kiek mano skurdzios zinios nesa tai lazeris parejo? ar gali but ir kitu gedimo variantu? gal zinot kiek apytiksliai taisymas kainuotu? ir i ka Vilniuje man kreiptis del to? buciau labai dekingas uz ats.

P.S. pas mane slim modelis ir padeda tik sunkesnis daiktas (pvz knyga) padetas ant konsoles dangtelio, tada ps2 sukasi normaliai. bet anksciau to daryti nereikejo...

Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek būtų vertas naudotas originalus GTA: SA ps2 žaidimas?

Jei su knygutėm tai ~20lt manau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien nusipirkau padėvėtą ps2 slim su ModBo čipu ir iškart problema. Pridėjo originalų NHL žaidimą. Grįžau namo, pajungiau kepti piratinį žaidimą ir nuėjau išbandyti su tuo NHL. Veikė kuo puikiausiai. Iškepė piratinis, įdėjau ir išmetė browser langą. The disc could not be read. Kur bėda? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien nusipirkau padėvėtą ps2 slim su ModBo čipu ir iškart problema. Pridėjo originalų NHL žaidimą. Grįžau namo, pajungiau kepti piratinį žaidimą ir nuėjau išbandyti su tuo NHL. Veikė kuo puikiausiai. Iškepė piratinis, įdėjau ir išmetė browser langą. The disc could not be read. Kur bėda? :D

diskas zaidimas lazeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne cia parasiau. sorry

Redagavo MoNaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki esu naujokas susidures su ps2 gavau cipuota as jy su keliais zaidimas, tie zaidimai veikia o kuriuos pats parsisiunciu is torrentu ysirasau ir neveikia nenuskaito kame beda gal kas pades:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki esu naujokas susidures su ps2 gavau cipuota as jy su keliais zaidimas, tie zaidimai veikia o kuriuos pats parsisiunciu is torrentu ysirasau ir neveikia nenuskaito kame beda gal kas pades:)

Tai pirmiausiai kyla klausimas i kokius diskus irasineji ir kaip irasineji.Siaip tai sitame tinklapyje yra gidai, kuriuose viskas kuo aiskiausiai parasyta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.Norėjau paklausti ar visiem kurie turi "Gta Vice City Stories" "lagina"?T.y. frame rate'as krenta kai vienoje vietoje daug žmonių/mašinų.Čia PS2 kaltė ar blogas žaidimo kodavimas?Iš anksto dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.