seniecka

Žaidimai stringa / nepasileidžia? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Atsitiko problema. PS2 naudoju jau daugiau nei puse metu ir pries mazdaug menesi man jis pradejo gesti. PS2 yra cipuotas (Matrix Infinity) ir zaidimai, kurie anksciau kuo puikiausiai veikdavo (net ir originalai) dabar arba visai neisijungia arba zaidimo metu uzstringa. Paaiskejo, kad zaidimai uzstringa todel, kad diskai tiesiog is niekur sustoja suktis. Kartais net nespejus zaidimui isijungti taip nutinka ir konsole jo neuzkrauna (Ismeta browse meniu arba memory card ikona), na o kartais palaukus kelias sekundes atsiranda tekstas Reading Disc... ale, kazkas pasikrauna, bet tada paraso, kad idetas diskas yra neoriginalas ir vel nieko neuzkrauna. Visas sitas reikalas vyksta labai skirtingai. Ta prasme, kartais gali zaisti visa valanda ir tik tada jis uzstringa, kartais kokias 5 minutes, o kartais kaip jau sakiau isvis zaidimas neuzsikrauna. Kame cia gali buti problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsitiko problema. PS2 naudoju jau daugiau nei puse metu ir pries mazdaug menesi man jis pradejo gesti. PS2 yra cipuotas (Matrix Infinity) ir zaidimai, kurie anksciau kuo puikiausiai veikdavo (net ir originalai) dabar arba visai neisijungia arba zaidimo metu uzstringa. Paaiskejo, kad zaidimai uzstringa todel, kad diskai tiesiog is niekur sustoja suktis. Kartais net nespejus zaidimui isijungti taip nutinka ir konsole jo neuzkrauna (Ismeta browse meniu arba memory card ikona), na o kartais palaukus kelias sekundes atsiranda tekstas Reading Disc... ale, kazkas pasikrauna, bet tada paraso, kad idetas diskas yra neoriginalas ir vel nieko neuzkrauna. Visas sitas reikalas vyksta labai skirtingai. Ta prasme, kartais gali zaisti visa valanda ir tik tada jis uzstringa, kartais kokias 5 minutes, o kartais kaip jau sakiau isvis zaidimas neuzsikrauna. Kame cia gali buti problema?

kazkaip panasiai man kazkada senai buvo kai turejau ps2 fat,paprasciausia idejus nesukdavo dvd zaidimo disko,nors cd zaidimai eidavo kuo puikiausiai. pasirodo jog tereikejo pareguliuot lazerio kampa.prie to paties ir nuvale.bet cia buvo su fat ps2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano yra slim. Na reikes pamėgint pačiam pagal gidą pareguliuot tą kampą, nes tie meistrai tik paskutinius centus iš manes atimtų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas, ką išsiaiškinau tai, kad PS2 Slim versijai lazerio reugliuti negalima. Na aš paprasčiausiai nežinau ką man daryt. Bandžiau tą lazerį ir valyt ir dar visko. Niekas nepadeda. Diskai arba išvis neįsijungus nustoja suktis arba įpusėjus žaisti... Kažkur skaičiau, kad tą lazerį reikia valyti su alkoholiu. Ar tiesa, kad tai padeda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas, ką išsiaiškinau tai, kad PS2 Slim versijai lazerio reugliuti negalima. Na aš paprasčiausiai nežinau ką man daryt. Bandžiau tą lazerį ir valyt ir dar visko. Niekas nepadeda. Diskai arba išvis neįsijungus nustoja suktis arba įpusėjus žaisti... Kažkur skaičiau, kad tą lazerį reikia valyti su alkoholiu. Ar tiesa, kad tai padeda?

O nebutu paprasciau nunesti pas meistra,kuris tau viska sutvarkytu,ir nereiktu paciam rupintis? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu supranti, kad aš ir taip pinigų neturiu. Krizė man. Yra ir svarbesnių dalykų, kur aš savo paskutines santaupas sukišiu. O dar žiūrėk, nuneši, pakeis kokį lazerį ir pasakys kainą kaip visa konsolė... Ką aš žinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas gali buti blogai su PS2 Slim jai jis chipuotas su nauju lazeriu neskaito visu CD/DVD? :thumbsup4:

Ar gali buti netinkamas lazeris? :)

Is kart po keitimo skaite tik CD, o dabar isvis nieko neskaito

Redagavo mp3muzika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti vieno dalyko. (tai gali būti ir spam, nors to ieškojua giduose neradau...)

TAi va. Ar iš vis eina naudoti udb atmintinę VIETOJE mc? O jei eina tai plz duokite nuorodą kur pažiūrėti (jei kur jau buvo šis klausimas aptartas). (Iš anksto atsiprašau admin, jei ką )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc turiu ps2 cipas matrix infinity taigi kaikure neoriginalus zaidai paileidze tvarkingai o kiti ne pvz pas mane kai kurie zaidai stringa klipai loadingai ir panasei o nueinu pas drauga patikrint viskas veike tai cia kame ar su ps2 kazkas blogai ar kas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

almiukas, nemanau, kad eitu, nes playstation game seivinasi per mc porta, o ne per usb.

berniukas007, ne cipo problema, o lazerio arba pacio ps2, o kiti eina geriau, nes gali but del diksu ir irasymo kokybes pvz: viena game rasei i verbatim 2x greiciu, o kita i koki 89 ct vertes 8x greiciu, todel tie pigesniu blogai veikia, zodziu bandyk lazeri pravalyt su spiritu, turetu padet :lol: P.S. cia tik siaip toks pvz buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesa pasakius tie kur irasyti i verbatim tai veike kuo puikiause o kur irasau i acmes ten po 1.70lt tai stringa ir panasei apie tuos sirius dvd tai isvis net nepasileidze

o dar gali but kalte del alchoholio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry, ne į šitą temą parašiau. :)

Redagavo trad

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man glicina nfs shift kai zaidziu multiplayer zaidimus kai reik lenktyniaut as nematau savo masinos kazkoki buga pagavau apvazioju rata per laika 0,00,000

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

almiukas, nemanau, kad eitu, nes playstation game seivinasi per mc porta, o ne per usb.

berniukas007, ne cipo problema, o lazerio arba pacio ps2, o kiti eina geriau, nes gali but del diksu ir irasymo kokybes pvz: viena game rasei i verbatim 2x greiciu, o kita i koki 89 ct vertes 8x greiciu, todel tie pigesniu blogai veikia, zodziu bandyk lazeri pravalyt su spiritu, turetu padet :) P.S. cia tik siaip toks pvz buvo :)

Tik nesugalvokit valyt lazerio su spiritu! Po tokio pavalymo galėsit jį ir pakeist iš karto :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciau, jei nezinai kaip su spiritu reik valyt tai nerasyk, reik du kartus svelniai perbrauk per lazeri, tada visas purvas, dulkes nusima ir gali toliau lost :) P.S. pats visalaik su spiritu valau lazerius ir neikarto blogai ne buvo, viskas tik i geraja puse :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.