seniecka

Žaidimai stringa / nepasileidžia? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

As irasau gerai, nes esu irases jau virs 100 zaidimu ir visi iki tol veike, esu ne viena programini diska pats pasidares su programom kuriu man reikia, beto ir mano sese ant visai kito kompo, su visai kita programa ir i visai kitus diskus irasineja, taip pat pradejo nesikrauti zaidimai, kurie anksciau puikiausiai kraudavosi, cia tikrai 100% ne disko irasymo problema, parasykit kas zino kas cia per problema ir kaip ja isspresti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As irasau gerai, nes esu irases jau virs 100 zaidimu ir visi iki tol veike, esu ne viena programini diska pats pasidares su programom kuriu man reikia, beto ir mano sese ant visai kito kompo, su visai kita programa ir i visai kitus diskus irasineja, taip pat pradejo nesikrauti zaidimai, kurie anksciau puikiausiai kraudavosi, cia tikrai 100% ne disko irasymo problema, parasykit kas zino kas cia per problema ir kaip ja isspresti.

Dažniausias atsakymas - žiurėk lazerį. Šiaip aišku buna kad ir diskai miršta (dažniausiai kada acme ten ar panašiai :) ) todėl įsitikink kad tai ne diskai. Tiesiog pažiurėk pas ką nors ant kito sony ar normaliai veikia. Jeigu taip - vadinasi žiurėk lazerį, tikrink ar sukasi variklis konsolės. Labai maža tikimybė kad sugedo kažkas kitas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc as ir turiu problemu su pleistu pas mane playstation 2 slim nenulauzstas tai krc neuzkrauna man kaikuriu zaidimu vienu zdz turiu kokius 6 originalinius zaidus is ju insijunge tvarkingai 3 o kiti du insijunge raso loading ir nks nesidaro o dar 1 tai isvis juodas ekranas tai va as noriu paklaust ar man kas su pleistu negerai ar su zaidimais? :D tai vat sen pabandziau ant kito pleisto tuos zaidus ir jie veike tai vad db nzn kas su mano negerai ar lazeris kaltas ar dar koks velnes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu PS2 Slim. Cipuotas. Siaip su zaidimas dideliu problemu neturiu. visada paleidzia visus. Buna kartais, kad uzgrybauja, bet manau kad su neorginaliais zaidimais - nieko keisto. Irasant zaidimus naudoju tik verbatim arba tdk diskus. Bet esme va kokia:

turi draugas taip pat ps2. ir keleta neorginaliu zaidimu. sugalvojau as visus juos persirasyti. visi pasileido ir po siai dienai veikia, bet su vienu is ju tai kazkokia mistika. Isidesu svieziai nukopinta NBA 2K9 - viskas tvarkoj. eina kaip bite. po poros dienu bandau paleisti ta pati zaidima ir niekaip nepavyksta. idesi diska lyg ir jungiasi (ismeta ta uzrasa "play station") bet tuo ir baigiasi viskas. gali laukti kiek nori - nepasileidzia. ir taip pastoviai. pagalvojau gal su didku kas negerai ir persikopinau ta zaidima dar karta - i kita diska. situaciaj panasi - vel pasileidzia zaidimas (sikart 2 kartus :rolleyes:) o visi kiti bandymai nesekmingi. tada parsinesiau is draugo jo 2K9 ir paleidzia be jokiu problemu, nors jo diskas jau stipriai pabraizytas. gal paaiskinsit kame cia reikalas gali buti? Aciu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau turbut lazeris po truputi pradeda oziuotis... Pas mane irgi tas pats, bandysiu reguliot lazeri, gal pades...

o kazin kiek gali kainuoti lazeris su pakeitimu ?:rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc pas mane PS2 slimas SCPH-77004 čipuotas su modbo chipu kurį laiką Lošiau FFX NTSC(įrašytas į verbatim 2x greičiu) versija viskas tvarkoi, dabar prieš kelias dienas bandžiau save užkraut užstrigo(ir žaidžiant iš pradžių užstringa vioenoi vietoi), nu tada reset padariau tada žaidimas neužsikrovė, tada palaukiau biški įjungiu PS2 neužkrauna (bando kraut kaip programą tada išmeta kad idėt ps2 ar ps1 žaidima) nu p* galvoju įsirašysiu region free versija (rašiau į tdk 2x greičiu) šitas užstring toi pačioi vietoi kaip ir ana versija(nors bent užkrauna ir veikia). Tai čia lazeris kaltas ar kokios kitos problemos?

PS: turiu ta cd kur lązerio linzę valyt. Pravaliau ir taspats sh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada su lazeriu lyg ir negaletu buti beda, gali buti beda kad ir su seivu negali jo uzkrauti ir palinksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai bandžiau iš pradžių be atminties kortelės ir abiejuose versijose toi pačioi vietoi užstringa. (o po to NTSC nustojo veikt.)

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kame gali buti problema, anksciau losdavau zaidimus, viskas gerai budavo, ir F1 ir panasiai. Vakar norejau isijungti, isijungia, uzkrauna kur pasirinkti kalba galima, pasirinkau english, sony entertainment parode ir viskas, baltas ekranas...nebeejo...persipumpavau nauja F1 isirasiau, tai parodo PlayStation 2 ir juodas ekranas, viskas...Fight night round 3 eina viska, Fifa 08 ir 09 paluzta ties ta vieta, kur reikia spausti start buttona kad ieiti i meniu...kas cia per nesamones ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.