T-N-Z

Routeris šviesolaidiniam internetui

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , tai va man tokia problema iskilo , turejau paprasta leta balticum intika kuris siunte 160kb/s , bei SMC routeri , jis man ejo i pc , xboxa , na ir per wi-fi ant ps3 buvo ir iPod Touch .

Dabar siandien pagaliau isivedziau sviesolaidi interneta kuris zymiai greitesnis , na ir kai atvaziavo is balticumo , pamate kad mano routeris yra SMC , ir iskart pasake kad ant butent ant to routerio balticum sviesolaidis intikas neveikia .

Ryt zadu eit nauja pasijimt , tad ar man reikia atsizvelgti kokius skaicius modelio ar dar ka , ir kokios firmos routeri geriausiai pirkt , kad man normaliai veiktu ?

Beje dabar kai man nebera modemo , eina tik laidas tai kaskaip sake kad galima ant 2 pc ji pajunkti ir tipo jei dar viena prijungsiu ant kito neveiks , bet kaip supratau tai routeriui negalioja ? Galesiu ir pc su x360 , ps3 bei ipod vienu metu naudot ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su routeriu galesi sarinti kam tik nori, kiek portu tiek ir irenginiu galesi pajungti, o su wifi apskritai nesvarbu. Tinka ir elementariausias D-LINK'as..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.