Rekomenduojami pranešimai

7h ir pereitas žaidimas, tikėjaus kažkaip daugiau ypač iš dviejų diskų, berods pirmą dead space 10 ar 11h užtruko pereit, keistai kažkaip, nu bet nėra ko norėt kai žaidimas linijinis ir užstrigt nėra kur. Bet šiaip pats žaidimas geras, tiek iš grafikos, tiek iš gameplay, aišku iki siaubo žaidimo jam dar toli..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jus einat ir einat. Neknisat secretu del tu powermoduliu. Neieskot uzsleptu audio message ir pan. Realiai as knisdamas jau esu 10h ir nebepamenu bet lyg ir 12chapteris. priejau dideli

Askavatoriu

, o jau cuteri, link ir stasi turiu 100% iskeles. daba kostiuma damusineju :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano laikas 11:30h, is viso yra 15ch, antram diske tikrai kazkip ilgiau zaidziasi tie chapteriai, jie tikrai ne vienodo ilgumo lyginant su pirmu DVD.

dar gerokai pries pabaiga jau buvau uzupgradines visa savo inventory, (line gun, plasma cutter, rig ir stasis) jokiu kitu ginklu nepirkau, norejau pabaigti old fashion way kai losiau pirma dali ant sunkiausio ir tik su vienu plasma cutteriu :unsure:

Tikrai daug yra kur paexplorint, pajieksot power nodu (ypac fainai in space ju jieskot), daug creditu ir soviniu galima taip rasti. tikrai neskubejau, o megavaus zaidimu, ir tikrai nepasirode jis man per trumpas.

toliau del kostiumu, kai radau military suite jo nesideau, kazkaip nebuvo reikalo ir laukiau sekancio kostiumo, kuri radau tiktais man rodos ipusejus chapter 7 (Vintage suite), su juo gauni nuolaida 10% parduotuvej, tai kai perku nodus ar ka nors tai visalaik uzsidedu ji. vat kas man patinka lyginant su pirma dalim, kad jei ten uzsidejei geresni, antgal jau negrysi, nors as turejau parsisiuntes exliusive kostiuma is live, tai kazkaip durnai ten budavo jei nori kita uzsidet, neidavo taip paprastai persirenginet kaip cia.

jei tenaka metytis ir nzn ar sunaudoti Power Node'a, kad atidaryti duris, atsakysiu - taip apsimoka. kadangi 80% atveju ten buna daugiau negu tu sunaudojai i kambari ijeidamas, randi Ruby semiconductor arba Power node + dar med packu, pinigu, shoviniu, o kas svarbiausiai tai kostiumu ir ginklu Schematics, nes butent tokiuose vietose ir radau vintage suite ir advanced suite, be to New game +, dar gauni elite suite (labai grazu) ir rimtesni paturbinta militiray siuite (Riot siuite, man atrodo). Bet kuriuo atveju jei i labai jau spauzdiat tu power nodu, tai nieko gero nerade tam kambary, paprasciausiai perzaiskit checkpointa, jie tikrai dazni, daug perzaist nereikes.

ai, dar nustebau kai pasirinkau New game + ir galejau nusistatyt kita sunkuma (isskyrus hard core), nes anksciau galedavai tik ant to pacio los per nauja, o db gali pasisunkint iki Zealot dificulty, ka as ir padariau :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pagalvojau kad tikriausia pirmam dvd yra juk multiplayer mapai sukisti dar ,del to ir trumpesnis is pirmo disko. nesakau kad per trumpas, normalus tikrai. viskas cool ir idomu.o siaubo pakanka cia kas tave uzpuldineja vis.juk nevienodas siaubas buna ir ne tik vienokio mum reikia.labai patiko paskraidyt pagaliau kai nera gravitacijos,tas tai super.o nodu nesiruosiu isiminet visai,ka darau jau tai su tuo ir losiu o nekaitinesiu ten, ir ka cia keist isvis jei as losiau visa geima su 2 ginklais kuriuos dabar jau turiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš viską pilnai explorinau ir tiek visus audio tiek text logus perskaičiau ir išklausiau kuriuos radau, taip kad niekur aš neskubėjau ir ginklus spėjau išsitobulint ir t.t. Nėra jis trumpas lyginant su kitais žaidimais, visi call of duty ir kiti linijiniai žaidimai tiek trunka, tik galvojau kad tie 2 dvd ne veltui :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos tas laikrodis zaidime kur kai uzseivini gryba pjauna ,nes iki dvd2 per 2:45min daejau ,o atrode tikrai ilgiau ir seip draugelis tapati pastebejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos tas laikrodis zaidime kur kai uzseivini gryba pjauna ,nes iki dvd2 per 2:45min daejau ,o atrode tikrai ilgiau ir seip draugelis tapati pastebejo.

jo ir man taip atrodo kad per mazai raso Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visceral: Dead Space 2 is intentionally less scary

Dead Space 2′s creative director Wright Bagwell (who has an amazing name) has revealed that the developers chose to turn down the scare-o-meter for sections of Dead Space 2, after players of the first game found it to be too constantly intense.

“In Dead Space 1, it’s tense throughout the game. It never really lets up,” he said. “And what we found is that there were a lot of people who told us first-hand – I can tell you that I probably have at least five friends who played the game and came back to me and said – ‘Aw, man, Dead Space 1 was really good. I loved it. I was playing it last night. It’s totally cool, but I can’t play anymore because it felt like I was going to have a heart attack’.”

The developers didn’t want to lose what made Dead Space great, however, so they worked on a compromise: intersperse the scares with slower, less intense passages of play.

“On Dead Space 2,” Bagwell continued, “what we said was that there are moments where we’ll kind of change things up a little bit. There are moments that you feel like you have a little bit of empowerment, or there are times when you feel like the action in the game sort of takes a turn from being slower, more strategic, more sort of action-horror-style to a little bit faster paced. It’ll show you something a little crazy for a little bit so that it feels like a little bit of break from the claustrophobia and darkness and tension. And after we put you in those moments, it kind of rams you back into the Dead Space 1-style gameplay.”

butent tas ir jauciasi. maziau ankstu patalpu kad nebutu tokios klaustrafobijos bei maziau itemptu zaidimo vietu kai siek tiek galima sunerimt kas vyksta. bet tirkai nesigavo blogesnis zaidimas. gavos idomiau nes daugiau ivairoves gavom. nezinau kam reikejo multiplayer isvis ,bet na gal kazkam idomu. galejom gaut daugiau story aisku vietoj multiplayer bet ok. lauksim jei dar bus sekancios dalies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visceral: Dead Space 2 is intentionally less scary

butent tas ir jauciasi. maziau ankstu patalpu kad nebutu tokios klaustrafobijos bei maziau itemptu zaidimo vietu kai siek tiek galima sunerimt kas vyksta. bet tirkai nesigavo blogesnis zaidimas. gavos idomiau nes daugiau ivairoves gavom. nezinau kam reikejo multiplayer isvis ,bet na gal kazkam idomu. galejom gaut daugiau story aisku vietoj multiplayer bet ok. lauksim jei dar bus sekancios dalies.

Kiek girdejau turetu but trilogija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Išbandžiau. Toks pat nusivylimas kaip ir pirma dalis. Išvirkščias arkadinis valdymas, koridoriai... Po keliolikos minučių - delete. Varau Feeding Frenzy 2 pažaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Išbandžiau. Toks pat nusivylimas kaip ir pirma dalis. Išvirkščias arkadinis valdymas, koridoriai... Po keliolikos minučių - delete. Varau Feeding Frenzy 2 pažaist.
Nu ka zinau, sita dalis, bent jau man tikrai idomesne nei 1 :oops: Nezinau ar pas jus buvo pakeistas valdymas ( konsolininkam), bet ant pc patogesni padare, tad vienas malonumas lost :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka zinau, sita dalis, bent jau man tikrai idomesne nei 1 :oops: Nezinau ar pas jus buvo pakeistas valdymas ( konsolininkam), bet ant pc patogesni padare, tad vienas malonumas lost :))

Aš pirmą dalį irgi pabandžiau tik gal kokias penkias (max 10) minučių. Tiesiog nuo pat pirmos akimirkos pamačiau, kad toks žaidimas yra tiesiog ne man ir tiek.

Negaliu lyginti pirmos ir antros dalies valdymo, nes man šiaip pasirodė taip pat baisiai ir nepatogiai.

Ne į temą

Bet va išbandžiau Crysis 2 MP.. va čia tai laukia fun and action :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiekvienam savo. Vieni zaidzia bele laika prastum, kiti iesko istorijos geros, treti nori isvis atsiribot real pasaulio :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu wader, valdymas ant pc tikrai patogus. Isbandziau nesenai, tikrai patiko, tik, kad man nelabai tie savepoint, nes jei reik iseit staigiai, ar dar kas ir turi sedet iki kito savepoint. :oops: Siaip zaidimas tai super! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kad tu čia kažką maišai :oops: Feeding Frenzy aš negalėčiau daugiau nei 5 minučių lošt, ko nepasakyčiau apie Dead Space 1 ir 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.