Rekomenduojami pranešimai

Man rodos jis apie Silent Hill sneka ;]

Tai cia ir yra Silent hill shattered memories.Ten is tikruju galima butu pavadinti survival horro zaidimo zanru, ji zaidziau nakti isidejes ausines, tai zinokit, nors ir daug siaubo zaidimo esu zaides, bet sis nors ir mazas ekranas, tikrai buvo vienas baisesniu, kai kuriose vietose net siurpuliukai pereidavo per kuna, kai reikedavo begti nuo tu issigimeliu ir kas svarbiausiai nezinodavai kur isejimas ir taip begiojai ratais 10min., o tada ir atsiranda ta tikroji baime, kai nenori, kad ant taves uzsoktu ta slykstyne ir kai ausines uzsidejes, tai dar girdisi, kaip arti taves jie yra, o begti greiciau negali, nu zodziu tas zaidimas buvo tikrai puikus ant psp konsoles!O kalbant sia tema, tai DS1 buvau visa perzaides, ir tikrai nepasakyciau, kad ten ne horror, remiuosi vien tuo, kad tos infekuotu zmoniu dalys gulincios ant zemes, kur aplinkui jas kraujo klanas taskosi, taip pat zmones kurie nusizudo ir tu matai kaip jie tai daro, arba netgi tie nekromorfai su savo 4 slyksciomis ataugomis islenda is tamsos ir kartais atrodo, kad tu net nematai is kur jie puola, arba tos milziniskos saknys islendancios is zemes bet kuria akimirka ir tave traukiancios+superine grafika sukuria tikra siaubo atmosfera, kad ir yra ginklai ir tu gali tuos priesus istaskyti, bet kuriuo atveju, tai siaubo zaidimas ir jau action jo vadinti negali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siandien isbandziau Dead Space 2 Demo ant PS3 visai nieko ,net teko kelnes pasikeisti (cenzura), nes geriau aluti, pasidejau tarp koju trumpam aluti ir aisku reikejo vienam mutantui isokti pries akis, tai net pasokau kartu su aluciu (cenzura), paskui aisku pasikeiciau kelnes , alu aisku jau isona pasidejau ,tai dar pora kartu gerai man dave siurpuliuku, kai dar losi su ausinem ant pilno garso, plius jau buvau pamirsias apie siaubo zaidimus (atpratau kaip sakoma)(gaila kad tokiu siaubo filmu nera), nors pirma dali zaidziau ant x360 , kas kaip sunkokas buvo ir numeciau i stalciu (galvojau kita kart suzaisiu) ir taip ir nesuzaidziau

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo as demo taip ir nesulosiau irgi. nzn kodel man nepasidare idomu pamatyt o kas gi toliau...nzn pirma dali buvau uzsikabines lyg ir ...bet veliau kazkaip atsikabinau ir nebelosiau..o SH tas paskutinis kur ant Wii,PSP,ir PS2 tik buvo tai buvo gan geras tikrai,ir vienas geresniu PSP zaidimu isvis. del DS , nzn net kodel neperejau net demo sito. kad atprates nuo horror tai jo ,ir kad na ten pasoki tai na gal nevisai,nes jau taip tikiesi na kad kas issoks,gal nebesilosia jau man horrorai ,nzn net.kazkas neto.DS1 nepereitas taip ir liko,. pamenu nepatiko tas vaiksciojimas toliausiai, tipo paskui ta takeli stebuklinga ir varai. ai va prisiminiau kad DS2 sito demo nezinojau ka daryt kai ten tam kambari ai antigravitacija atsirandi ar kazkas ten tokio, nemokejau sudeliut ar susujunginet ten tu . krc nors vienoj voetoj demo sitam paaiskino valdyma? arba as nemaciau ,nes tikrai neaiskino nieko. ok as gal neatsimenu DS1 valdymo ,tai is kur zinot kas paima daikta, kas dar ka daro. va del to numeciau sita demo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo as demo taip ir nesulosiau irgi. nzn kodel man nepasidare idomu pamatyt o kas gi toliau...nzn pirma dali buvau uzsikabines lyg ir ...bet veliau kazkaip atsikabinau ir nebelosiau..o SH tas paskutinis kur ant Wii,PSP,ir PS2 tik buvo tai buvo gan geras tikrai,ir vienas geresniu PSP zaidimu isvis. del DS , nzn net kodel neperejau net demo sito. kad atprates nuo horror tai jo ,ir kad na ten pasoki tai na gal nevisai,nes jau taip tikiesi na kad kas issoks,gal nebesilosia jau man horrorai ,nzn net.kazkas neto.DS1 nepereitas taip ir liko,. pamenu nepatiko tas vaiksciojimas toliausiai, tipo paskui ta takeli stebuklinga ir varai. ai va prisiminiau kad DS2 sito demo nezinojau ka daryt kai ten tam kambari ai antigravitacija atsirandi ar kazkas ten tokio, nemokejau sudeliut ar susujunginet ten tu . krc nors vienoj voetoj demo sitam paaiskino valdyma? arba as nemaciau ,nes tikrai neaiskino nieko. ok as gal neatsimenu DS1 valdymo ,tai is kur zinot kas paima daikta, kas dar ka daro. va del to numeciau sita demo.

KAi reikia panaudot tam tikra dalyka, apacioje labai graziai paraso koks mygtukas tai daro, ir dar loading metu parodo visa controller'io schema, nezinau, kaip tu sugebejai nepastebet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man demo labai trumas pasirode, bet turbut del to kad labai uzkabino ir norejosi dar ir dar pashaudyt. pastebejau kad pakeite pulse rifle'o secondary fire i povamszini granatsvaidi, nes pirmoj daly buvo biski nesamoninga funkcija. dar pajutau kad geriau respondina i smugio su ranka ir koja paspaudimus, tas labai padeda taupant amunicija ir negaunant i kaulus pavojingose situacijose.

pirma dali teko zaist vien su plasma cutteriu, man labai patogus ginklas, bet geriausias buvo Line gun, kaip matau liko nepakites, yapc efektyvus pries dideli priesu skaiciu ir kai jie greta viens kito, taupant sovinius sustingdai juos ir per viduri patupdai Timed mine, taip nukali kius 2-4 necromorphus su viena mina (i ja ijeina 2 line gun'o sovinai).

gaila kad demo versijoj neleido sunkumo pasikelt, bent jau ant vieno, nes sita zaidziant vos ne visa inventoriu galima prisirint visko, nieko neishaudai o duoda tai beleliek, be to duoda du kart, kai nushauni priesa ir kai ji sumindzioji, nes pirmoj dali mindziodavai juos nes bijodavai kad prikels, arba siaip dar gyvi.

ai dar pastebejau kad kostiumai db duos ne tik armoro ir slotu daugiau, bet ir dades weapon damage ar kitu abilities.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man patinka tokie zaidimai kai pagasdina, bet kas kodel man ir nelabai jau zaidzias, turbut paskutiniai tokie buvo siaubo zaidimai mano, tai labai jau senai ,Re1-2-3 (paskui nusivaziavo) ir SH neatsimenu kiek ten tu daliu man atrodo iki to room buvo geri, paskui biski nusivaziavo, Parazit evil ,yra daugiau zaidimu kuruos zaides bet nekabliavo manes tie kiti, kaip sitie RE-SH-PE

Arba tesiog nesuprantu jau tokiu zaidimu Siaubo kaip Dead Space ar Condemned

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man demo labai trumas pasirode, bet turbut del to kad labai uzkabino ir norejosi dar ir dar pashaudyt. pastebejau kad pakeite pulse rifle'o secondary fire i povamszini granatsvaidi, nes pirmoj daly buvo biski nesamoninga funkcija. dar pajutau kad geriau respondina i smugio su ranka ir koja paspaudimus, tas labai padeda taupant amunicija ir negaunant i kaulus pavojingose situacijose.

pirma dali teko zaist vien su plasma cutteriu, man labai patogus ginklas, bet geriausias buvo Line gun, kaip matau liko nepakites, yapc efektyvus pries dideli priesu skaiciu ir kai jie greta viens kito, taupant sovinius sustingdai juos ir per viduri patupdai Timed mine, taip nukali kius 2-4 necromorphus su viena mina (i ja ijeina 2 line gun'o sovinai).

gaila kad demo versijoj neleido sunkumo pasikelt, bent jau ant vieno, nes sita zaidziant vos ne visa inventoriu galima prisirint visko, nieko neishaudai o duoda tai beleliek, be to duoda du kart, kai nushauni priesa ir kai ji sumindzioji, nes pirmoj dali mindziodavai juos nes bijodavai kad prikels, arba siaip dar gyvi.

ai dar pastebejau kad kostiumai db duos ne tik armoro ir slotu daugiau, bet ir dades weapon damage ar kitu abilities.

tu tai vadini mindziojimu ? :) sumindziot ten koki voriuka gal galima. bet tai tikrai ne mindziojimas..kai kala tai viskas issitasko, net grindys dreba ...jo del kostiumu juk sake kurejai kad duos customaizint juos kaip nori..bus gal ir idomu...

Seip man patinka tokie zaidimai kai pagasdina, bet kas kodel man ir nelabai jau zaidzias, turbut paskutiniai tokie buvo siaubo zaidimai mano, tai labai jau senai ,Re1-2-3 (paskui nusivaziavo) ir SH neatsimenu kiek ten tu daliu man atrodo iki to room buvo geri, paskui biski nusivaziavo, Parazit evil ,yra daugiau zaidimu kuruos zaides bet nekabliavo manes tie kiti, kaip sitie RE-SH-PE

Arba tesiog nesuprantu jau tokiu zaidimu Siaubo kaip Dead Space ar Condemned

Ne į temą

arba su laiku pasikeite pats poziuris ir skonis zaidimu. pvz man patiko SH tas shatered.net ant psp patiko ir labai gera grafika buvo ,viskas. jo Condemned va pamenu 2 dali losiau. blem net per baisus pasirode.bet kazkas tokio kad nelipo man ten. bet idomus buvo kad be ginklu ten pradzioj buni..toks survivor tikrai jau...reik ismegint gal dabar ji..gerai kad priminei..beje meginau ta keistenybe Deadly Premonition. na meginau iki tos vietos kai jau paleido zaist paciam valdyt..kas buvo tik po ilgo laiko tarpo..ir tuom meginimas baigesi, su savo kameros padetim,bei veikejo valdymo uzmuse viska..jau buciau neziurejas i PS2 grafika ten ,ar i igarsinima ,bet valdymas tai ...WOW..na nzn kas ten per velnias tas geimas yr.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu tai vadini mindziojimu ? :) sumindziot ten koki voriuka gal galima. bet tai tikrai ne mindziojimas..kai kala tai viskas issitasko, net grindys dreba ...jo del kostiumu juk sake kurejai kad duos customaizint juos kaip nori..bus gal ir idomu...

Ne į temą

arba su laiku pasikeite pats poziuris ir skonis zaidimu. pvz man patiko SH tas shatered.net ant psp patiko ir labai gera grafika buvo ,viskas. jo Condemned va pamenu 2 dali losiau. blem net per baisus pasirode.bet kazkas tokio kad nelipo man ten. bet idomus buvo kad be ginklu ten pradzioj buni..toks survivor tikrai jau...reik ismegint gal dabar ji..gerai kad priminei..beje meginau ta keistenybe Deadly Premonition. na meginau iki tos vietos kai jau paleido zaist paciam valdyt..kas buvo tik po ilgo laiko tarpo..ir tuom meginimas baigesi, su savo kameros padetim,bei veikejo valdymo uzmuse viska..jau buciau neziurejas i PS2 grafika ten ,ar i igarsinima ,bet valdymas tai ...WOW..na nzn kas ten per velnias tas geimas yr.
Ne į temą

Nezinau, bet is tavo zodziu suprantu, jog visis horror zaidimai yra š**** (Condemned, dead space, fear ir t.t.) tik va Silent Hill yra vienintelis geras.... I don't know man, i smell a fanboy...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nezinau, bet is tavo zodziu suprantu, jog visis horror zaidimai yra š**** (Condemned, dead space, fear ir t.t.) tik va Silent Hill yra vienintelis geras.... I don't know man, i smell a fanboy...

Ne į temą

deja ne . SH tas next gen irgi meslas. geru nera isvis zaidimu. bet galima rast neblogau perlu kai is dumblo istrauki ir gerai nublizgini. :) bet rytoj galiu pakeist nuomone vel. taip kad.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Nu sitas Condemned (toks iskirtinis buvo mano siaubo zaidimas) tai tikrai patiko ipac 2, perejau ant x360 , pirma dali losiau tai net nepatiko ,bet vat antra tai pasaka buvo man ,bet nezinau kodel pirma man nelipo , Siurpuliuku gavau geru ,o kai sudraugeliu pasikeisdami losdovom tai abu drebejom :) Kambari sviesos isiunktos buvo per kolonelias garsas vos ne ant pilno nustatyta, Tai atsimenu sudraugeliu ejom rukyti kas 20min :)

Nu katik pasiziurejau sito gameplay Deadly Premonition tai trumpam sudomino ,bet Labai i re4 uznesa ir kaskiek SH uznesa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na sutrypti gal ir tiklesnis apibudinimas, bet esmes tai nekeicia. svarbu kad su kuo maziau soviniu sunaikini priesa tuo tau geriau, kas ipac aktualu zaidziant ant didziausio sunkumo lygio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu sitas Condemned (toks iskirtinis buvo mano siaubo zaidimas) tai tikrai patiko ipac 2, perejau ant x360 , pirma dali losiau tai net nepatiko ,bet vat antra tai pasaka buvo man ,bet nezinau kodel pirma man nelipo , Siurpuliuku gavau geru ,o kai sudraugeliu pasikeisdami losdovom tai abu drebejom :) Kambari sviesos isiunktos buvo per kolonelias garsas vos ne ant pilno nustatyta, Tai atsimenu sudraugeliu ejom rukyti kas 20min :)

Nu katik pasiziurejau sito gameplay Deadly Premonition tai trumpam sudomino ,bet Labai i re4 uznesa ir kaskiek SH uznesa

Ne į temą

jo supranti valdymas pas ta Deadly Premonition, na toks kad ...kai tu nori pasukt ane,,bet jis nesuka. o pasuka tik po kiek laiko,o dar po kiek laiko kamera pasuka paskui, kazkaip neikirtau as to vat. :) sukasi kaip robotas,ne kaip next gen ,net ne kaip ps2 laiku. net nera su kuo palygint ant valdymo..o jei stovesi vietoj ir noresi pasisukt tai niekad nepasisuks kiek reikia nes negali zinot kiek jis pasuks.nes pasuka tik veliau. ir kamera dar veliau kazkaip grybiskai. jo man irgi jis patikes buvo is video.kol nepasemiau pats.vad kas tik patiko tai kad pradejus losti nieko neina suprast, apskritai nieko, nes kazkas buvo ten bei ten ,bet nieko negali suprast ,toks mindfuckas krc. :)

na sutrypti gal ir tiklesnis apibudinimas, bet esmes tai nekeicia. svarbu kad su kuo maziau soviniu sunaikini priesa tuo tau geriau, kas ipac aktualu zaidziant ant didziausio sunkumo lygio.

tai as taip ir dariau, pasaudai kelis kart i kojas kad nukristu ir sliauztu,tada greit pribegi ir kol kokio izdivono nepadare trypi smarkiai. ir gauni soviniu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as taip ir dariau, pasaudai kelis kart i kojas kad nukristu ir sliauztu,tada greit pribegi ir kol kokio izdivono nepadare trypi smarkiai. ir gauni soviniu. :)

na matai pirmoj dali tu jokiu soviniu negaudavai trypdamas, cia jau tokia inovacia sugalvojo antroj dali kad ismokintu zaidejus damusineti visus, nes gali prisikelt. esme ne tame ka tu gauni ji sutrypdamas, o kiek tu isnaudoji soviniu ji sutrypdamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo demo losiant siurpuliukas buvo sioks toks :)

Kadangi nelosiau 1 dalies(dar) sunku buvo susigaudyt kas ten vyksta tam visam demo..

Kazkaip jau noretusi pagaliau, kad tie horror zanro zaidimai griztu prie savo saknu, kalbu apie survival horror.. kiek galima testi ta nesamoninga zombiu, mutantu, dinozauru, vabzdziu arcadini killinima nusibodo iki gyvos galvos.. Pamenu RE3 buvo losiamas nakti(vaikysteje) buvo baisu :) keleta kartu net pasokes buvau(ten kur per langa issoka nemesis pvz..) Pamenu kaip su draugu zaidima buvom rade apie kazkoki paveiksla ar kazka panasaus(noretusi suzinot pavadinima labai labai) zaidimo tema buvo sekti istorija ar kazkas panasaus nezinau kodel, bet ta zaidima zaidziant mane taip isgazdino toks mergytes vaiduoklis, kad rimtai i kelnes pridet jau norejosi, o ten ne kazkokie zombiai ar dar koks briedas ;D Zodziu uzbaigiant ir griztant i tema, tikiosi jog Dead Space 1 bus geras, o sequalas bus baisesnis !! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Prisimenant senus laikus yra senas ps2 žaidimas mielai ir dabar sužaisčiau, tikrai velniškai baisus. Rule of Rose. Jei kas norit patirt tu pirmu ju re ir sh siauba rekomenduoju.
Redagavo ViPeRkillz
tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.