cepa

Ar apsimoka parduoti PS2? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

jei pirkt tai siulyciau tik slim.

Jo software yra naujesnis ir pan. IR jei perki naudota tai didesne tikimybe kad lazeris ant ribos yra storo nes jam jau daug metu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

norejau pakalusti, kaip reiktu paziuret koks cipas idetas?

ten is tu dvieju isvardintu budu nieko man nerodo, kai paspaudziu nuliuka ir trikampi, niekas neatsiranda, seip skaito visus cd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, ji seivins visus PS2 zaidimus(ps1 ne). siaip patarciau imt tokia kokios spalvos tavo ps2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki tai vat maciau yra ir kitu paklaususiu bet ir as klausiu man siulo pirkti ps2 slim kompiuteri i komplekta iveina 1 originalas pultas 1 originali mc kortele ir 70 zaidimu jis yra ciuotas ir nlb ilgai naudotas tai vat laukiu jusu patarimo ka daryti ar pirkt ir ieskot kitokio pasiulymo kaina 550lt

Redagavo Arturelis18

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki tai vat maciau yra ir kitu paklaususiu bet ir as klausiu man siulo pirkti ps2 slim kompiuteri i komplekta iveina 1 originalas pultas 1 originali mc kortele ir 70 zaidimu jis yra ciuotas ir nlb ilgai naudotas tai vat laukiu jusu patarimo ka daryti ar pirkt ir ieskot kitokio pasiulymo kaina 550lt

Ne. Ps2 gali gauti uz 100-300 lt truputi panaudota ir dar su original zaidimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o as sakyciau jeigu konsole tikrai nera labai nudrozta dar galima swarstyti pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakymus ;)

Sweiki dar norejau paklausti ar apsimoka pirkti ps2 konsole i komplekta iveina ps2 slim 2pultai be mc be geimu 140lt ar apsimoka ? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki norejau paklaust ar geras modelis ps2 slim yra SCPH-77003?

Aha pas mane toks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis yra gan naujas bet prie jo neimanoma prijunkti isorinio hardo

jei jo nenaudosi tai viskas gerai nekaista ir jokiu sh nebuna (pats su tokiu 2 metus pliekiau ir poto pardaviau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.