cepa

Ar apsimoka parduoti PS2? Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

alrighty, ir kiek tai mazdaug kainuotu?

Seip pats gali nusifleshint :) cia kazkur xbox360 skilty yra parasyta kaip fleshint :)

Seip senesni nuskaito TIK dvd-r o jau ir naujasni ir + ir -

Redagavo xargentum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seip pats gali nusifleshint :) cia kazkur xbox360 skilty yra parasyta kaip fleshint :)

Seip senesni nuskaito TIK dvd-r o jau ir naujasni ir + ir -

zinok biski bijau bo dar ka nors sugadinsiu paskui.. :) manau jau geriau sumoketi tam kuris zino ka daro :) visgi netoks ir pigus tas boxas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip bijodamas niekada nepabandysi,nepabandęs niekada neišmoksi..Tai kad siūlau pabandyt pačiam..Visada būna primas kartas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip bijodamas niekada nepabandysi,nepabandęs niekada neišmoksi..Tai kad siūlau pabandyt pačiam..Visada būna primas kartas :)

Tik ne wisada :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kiek storui PS2 kainuoja naujas lazeris mat mano parejo jai apie 200lt tai dar bandyciaukeist arba patarkit ar man isvis apsimoka keist ji...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ir aciu visiems uz pagalba o del kainu jum lengva sneket kai as pats 4 metus ant ps2. o dar detales man per daug

Papildyta po 3 minutės(-čių):

dar vienas klausimas pas mane pc senas skaitoiraso tik cd-r, cd-rw ir t.t ar galima padaryt zaidima kaip ant kompo pvz 2 cd

turint toki pc tik su cd rekorderiu tikrai neverta imti ps2,jei jau nera finansu,siaip reikia butinai pc turet dvd rekorderi,jie dabar nauji 100 kainuoja,tada tikrai ps2 bus geras dalykas,o ps2 tau tikrai nereiks nei remontuot greit nei ka,nebent imsi sena,tai gali tekt keist lazeri,geriau imk nauja,cipuota ps2 ir dvd rekorderi savo pc,tikraidel ps2 tai nesigailesi

p.s. aisku jei turi neribota interneta ir galesi siustis zaidimus parom neisjungdamas kompo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, vilniui noreciau pirkti PS2, bet nzn ar verta... galiu investoti 400-450 lt ar rasiu gera? gal kas pardodat? Ir isvis kiek ilgai dar kurs zaidimus siai konsolei ? pas mane naujas HDTV telikas tai grafika gera bus ? ;) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti, ar yra bevieliu pulteliu Lietuvoje? Jei taip, kokios ju kainos? Aciu uz atsakymus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zadu pirkt ps2 slim kaip su tuo edmu susisiekt pas jy geri buna ir be to eitu prie slim pajungt isorini hdd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ant jo reklamos spausk lama. paieskot netingek jo kontaktu! sutarsi su juo jis darys ar nedarys ta hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.