woozis

5.03 noriu padaryti 5.00 m33

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. As forume naujokas :mellow: tika nusipirkau psp fat 1000. Ziurejau per nustatymus pas ji 5.03 versija be jokiu prierasu :D noreciau isirasyti 5.00 m33 versija bet neina nesuprantu del ko... Buvau paziurejas i viena tema kaip isirasyti 5.00 . Viska lyg ir suprasciau bet iskilo klausimas ar eina be pandora akumuliatoriaus isirasyti 5.00 m33 ?

Esu zalsvas sitam reikale.. Paaiskinkit kas tikrai zino ;) ai dar dadesiu - Date code : 5d

Redagavo woozis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. As forume naujokas :mellow: tika nusipirkau psp fat 1000. Ziurejau per nustatymus pas ji 5.03 versija be jokiu prierasu :D noreciau isirasyti 5.00 m33 versija bet neina nesuprantu del ko... Buvau paziurejas i viena tema kaip isirasyti 5.00 . Padariau viska pagal paaiskinimus atsisiunciau ikeliau i psp/game ir per xmb paleidau ir raso negalima paleist...

Esu zalsvas sitam reikale.. Paaiskinkit kas tikrai zino ;) ai dar dadesiu - Date code : 5d

tau reikes pandoros baterijos ir magick memori stick yra gidu kaip pasidaryti arma tiesiog parsisiusk RainsUltraLiteMMS programa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau reikes pandoros baterijos ir magick memori stick yra gidu kaip pasidaryti arma tiesiog parsisiusk RainsUltraLiteMMS programa

Gal galetum issamiau apie sia programa :mellow: ( RainsUltraLiteMMS )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galetum issamiau apie sia programa ;) ( RainsUltraLiteMMS )

na su je padaro magick memory stika kad butu m33 jau iskaro firmware 5.00 m33 paskui ydedi pandoros baterije ir laikai nuspaudes L ir yjungi psp td uzsikrauna custom firmwares meniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.