Phosphor

Dead pixels

Rekomenduojami pranešimai

As tai nesuprantu, jau 4 dead ar stuck pixeliai pas mane! Nesiu siandien, kad man psp apkeistu. Turetu apkeist ane? Ir siaip gal galit pasakyt ar eina i ofiacialia versija pakeist is 3.40 oe-a, nes kazkaip nesinori nest su ta versija. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai nesuprantu, jau 4 dead ar stuck pixeliai pas mane! Nesiu siandien, kad man psp apkeistu. Turetu apkeist ane? Ir siaip gal galit pasakyt ar eina i ofiacialia versija pakeist is 3.40 oe-a, nes kazkaip nesinori nest su ta versija. :)

Nieko tau nepakeis man atrodo :) ziurint dar is kur pirkai.. kitiem jau nusipirkus buna iskart

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tau nepakeis man atrodo :) ziurint dar is kur pirkai.. kitiem jau nusipirkus buna iskart

Pirkau tai is GAME parduotuves (Anglija).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keli pixeliai uz gedima nesiskaito :( www.gerakaina.lt kai ziurejau psp kainas maciau skelbimo apacioje, kad dead pixeliai iki tam tikro skaiciaus neskaito uz gedima. Jauciu jai kokia 50 butu tada gal jau atkeistu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Updeitink i oficialia sony fw ir nesk sau ramiu veidu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik is pradzu i 1.50 downgradink

nes dark alex uzblokavo oficialius atnaujinimus ant 3.40 OE

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziuriu visi ignoruojat mano zinute apie tai kad dead pixels nera gedimas ar prekes brokas... :) Tai va, dabar visi einat cia >>> http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...ducts_id=344992 <<< ir leidziates i apacia ten prie * parasyta: * Negyvųjų taškų buvimas skystųjų kristalų (LCD) ekrane (monitoriaus, nešiojamojo kompiuterio, fotoaparato ir kt.) nėra laikomas garantiniu gedimu ar broku, jei negyvųjų taškų skaičius neviršija prekės gamintojo nustatytų leistinų normų. Natūralus prekės susidėvėjimas jos naudojimo metu ar dėl to ivykęs jo išvaizdos, savybių pasikeitimas nelaikomas prekės gadimu ar kokybės trūkumu. Nešiojamų kompiuterių baterijoms ir įkrovikliams suteikiama ribota 6 mėnesių garantija. Hehe..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ** tada, kai zaidi tai ju nesimato, tik kai juodas fonas tai matyt.. 1 toks ryskesnis(kaip speju, kad jau dead) ir 3 nelabai matomi(manau, kad stuck). Ir ar gali but, kad nuo to video kur cia buvo imestas galejo padidet mirusiu pixeliu? Nezinau, gal sutapimas, bet tie 3 neryskus atsirado po to video paleidimo.. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziuriu visi ignoruojat mano zinute apie tai kad dead pixels nera gedimas ar prekes brokas... :rolleyes: Tai va, dabar visi einat cia >>> http://www.gerakaina.lt/new/product_info.p...ducts_id=344992 <<< ir leidziates i apacia ten prie * parasyta: * Negyvųjų taškų buvimas skystųjų kristalų (LCD) ekrane (monitoriaus, nešiojamojo kompiuterio, fotoaparato ir kt.) nėra laikomas garantiniu gedimu ar broku, jei negyvųjų taškų skaičius neviršija prekės gamintojo nustatytų leistinų normų. Natūralus prekės susidėvėjimas jos naudojimo metu ar dėl to ivykęs jo išvaizdos, savybių pasikeitimas nelaikomas prekės gadimu ar kokybės trūkumu. Nešiojamų kompiuterių baterijoms ir įkrovikliams suteikiama ribota 6 mėnesių garantija. Hehe..

O kiek yra numatyta gamintojo specifikacijoj ant psp? ta specifikaciaj del dead pixels turi galioti visa grantini laikotarpi ty jei dead pixels < visa garantini papusk jiem i uodega jei > nešk garantiniui ... tiesa kad jis iš Uk tai gali kilti problemu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek yra numatyta gamintojo specifikacijoj ant psp? ta specifikaciaj del dead pixels turi galioti visa grantini laikotarpi ty jei dead pixels < visa garantini papusk jiem i uodega jei > nešk garantiniui ... tiesa kad jis iš Uk tai gali kilti problemu

Tai as ir esu in UK. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šis tema buvo įdėta į D.U.K.

Galite pasiskaityti čia ir šioje temoje išsakyti papildymus, jeigu ką žinote, ko nepaminėjau.

O parsisiųsti video iš čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.