Phosphor

Dead pixels

Rekomenduojami pranešimai

Gal galima kaip nors sugrazint mirusius pikselius? Siandien pastebejau, kad dingo 3 pikseliai is mano psp. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano visai senokas PSP yra,nera mirusiu pix'eliu,o jei nepatinka,keisk ekrana.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 1 stuck pixelis yra,bet niekaip nepavyksta jo atgaivint.Jis rodo tik raudona spalva..buvau palikes video kazkoki panasu 2h ir nepadejo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man klausimas išvis pasistojo. :) ar gali kažkoks video išvis kąnors atgaivint? ar tai veiksminga?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man klausimas išvis pasistojo. :) ar gali kažkoks video išvis kąnors atgaivint? ar tai veiksminga?

taip tai veiksminga nes per si video eina 3 spalvo raudona zalia melyna ir taip gaivina pixeliu (tos spalvos labai greitai keiciasi be to man bu vienas stuck pixelis ir man ji atgaivino) :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz video. Dabar palikau, paziuresiu po keliu valandu ar pixeliai atsigaus. :) Apie ta video buvau girdejes, bet niekaip jo neradau.

Laikiau ispradziu 1h, po kiek laiko dar 2h ir toliau laikau, bet kolkas nieko.. :)

Redagavo Phosphor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz video. Dabar palikau, paziuresiu po keliu valandu ar pixeliai atsigaus. :) Apie ta video buvau girdejes, bet niekaip jo neradau.

Laikiau ispradziu 1h, po kiek laiko dar 2h ir toliau laikau, bet kolkas nieko.. :)

jeigu ka tj ten kairej pusej virsuj juodas taskelis tj ten ne dead pixelis o tik to klipo klaida.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tj jej pas mane 3balti taskeliai tj dead pixel??

Dead pixels buna juodi. spalvoti arba balti paprastai buna stuck. Sunkiausiai atsigaivina balti. Pas mane keli yra, tai nepadejo video. O spalvoti paprastai atsistuck'ina gan nesunkiai. Dar patarciau sukant video pakeitinet ekrano sviesumo lygi karts nuo karto, svytejimo intensyvumo svyravimai lengviau ji "atkabina".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane raudonas,tai 4h laikiau ir nepadejo..reikes bandyt su sviesumo reguliavimu :blink:

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane toks lyg baltas, ar tai sviesiai melynas, nelabai eina isskirt spalvos.. Laikiau viena diena 3h, kita diena, bet nepadejo.. :blink:

Redagavo Phosphor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ant 4ruskumu laikiau keisdamas laikiau 8h bet nepadejo.o ekranas ish ebay kainuoja 160lt tai neappsimoka keist ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.