MiSiPe

Neoriginaliem HDD šakės?

Rekomenduojami pranešimai

MS blocking 'unauthorized' 360 storage devices

Major Nelson has warned that next week's 360 update will see the BLOCKING of 'unauthorized' Xbox 360 storage devices. By this we think he means unofficial hard-drives and also Datel's memory unit but time will tell.

Here's exactly what the Major said at his online blog:

"When Preview Program members start receiving the Xbox 360 system update next week, one of the changes is that unauthorized Memory Units will no longer work with the Xbox 360. If you’ve moved your profile or saved games onto one to “back it up,” you’d better move it back onto an authorized Xbox 360 storage device prior to taking the update. If you continue to use an unauthorized Memory Unit after the update, you will not be able to access your stored profile or saved games.

If you need help identifying officially licensed Xbox 360 storage devices or accessories you can read more about the licensed accessories program on Xbox.com"

Kaip sita suprast? Nebebalesim neoriginaliu HDD naudotis, o aš jau ketinau pirkt... O jeigu nesijungčiau į XBL, nesisųsčiau update'o, ar veiktų žaidimai? Ar kaip čia gaunasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, gal kažkuris ar kažkurie žaidimai prašys to update, o tų, kurie neprašys - galėsi žaisti. Ta prasme naujų žaidimų turbūt be update neis žaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu seip manau " unauthorized Memory Units will no longer work with the Xbox 360" kaip is citatos suprantat tai blokins Memory Units'tus , nes hdd sinku bus jiems atpazint ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDD irgi butu logiska priskirti prie Memory Unit, pagal to zodzio prasme, taip kad nelabai aisku. Laukiam daugiau ziniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne bet jie visai cia jau perlenke lazda... :D zmones spec pirko didesnius HDD koks jiem dabar skirtumas koki HDD as naudosiu and to boxo,juk ne tokiu budu as zaidimus piratinius zaidziu...tikrai logikos nulis...i ps3 kisk kad ir 750Gb HDD ,ten viskas normaliai,kelk seivus i sveikata irgi normalu..o cia tai ne ..pirkit tik konsoles su HDD ir nedekit jokiu kitu HDD i musu konsoles... nzn jiem negerai su galva matyt :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne bet jie visai cia jau perlenke lazda... :D zmones spec pirko didesnius HDD koks jiem dabar skirtumas koki HDD as naudosiu and to boxo,juk ne tokiu budu as zaidimus piratinius zaidziu...tikrai logikos nulis...i ps3 kisk kad ir 750Gb HDD ,ten viskas normaliai,kelk seivus i sveikata irgi normalu..o cia tai ne ..pirkit tik konsoles su HDD ir nedekit jokiu kitu HDD i musu konsoles... nzn jiem negerai su galva matyt :D

Nu tai tame jiem ir esme kad pirktu butent ju hdd, litu gi nori :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pvz HDD iš dealextreme skaitosi unauthorized ar ne?

ten ,kiek zinau, pagaminti neorginalus hdd.

Ne į temą

microsoft, su tokiais savo veiksmais, jau pradeda mane veikti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kieniečiai tuos štampus irgi padaro xD

o kas ju nepadaro? :D iseitis viena pirkti tik pardese ...siaip nelabai tikiu kad labai cia visi dziaugiasi kad pvz jei turejo arcade boxa dabar tures pirkti dar viena HDD . idomiai cia jie sugalvojo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu reik laukt pirmųjų aukų tada bus aišku.

Ne į temą

arba pasisiulyk savanoriu ir patikrinsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasisiųlyti tai galėčiau aš ir dauguma kitų, bet nematau nei vieno pliuso iš mūsų pusės, aišku iš M$ pusės pliusų daug.

Ne į temą

Galima pavadinti tai - "pagalvojom, padarėm". Nu pažiūrėsim ar daug kam tai patiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos