MrVenoMLT

Error (80020148)

Rekomenduojami pranešimai

Labs, as bandau paleisti GTA CW, pas mane slimas 5.00 m33-6, bet meta klaida 80020148. kaip cia sutvarkyt ?rasyti 5.50 gen ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labs, as bandau paleisti GTA CW, pas mane slimas 5.00 m33-6, bet meta klaida 80020148. kaip cia sutvarkyt ?rasyti 5.50 gen ?

taip rasyti 5.50 gen-b ir jei zaidimas dar nefixintas, paciam ji sufixinti ir viskas veiks :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, dėkui už atsakymus.

pas man m33 - no umd (bandžiau ir sony, bet neveikė, tas pats error kodas ). ir šeip nepaleidžia žaidimų tokių kaip opscure-aftermath....dar kelis bandžiau....

o kai įrašysiu 5.50 gen veiks psx geimai :D ?

dėkui :D:P už pagalbą

Redagavo fotobich

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ne fixint'as geimas, arba nenustatytas m33 driver.

Pz, suskėlei, kaip m33 gali padėt ant gen-B(full)? :D:P m33 padeda tik kai turi 5.00-6 m33 arba kitą m33 custome firmware.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pz, suskėlei, kaip m33 gali padėt ant gen-B(full)? :):) m33 padeda tik kai turi 5.00-6 m33 arba kitą m33 custome firmware.

tu patylek jei nk nezinai

tuo kad m33 driver sukurtas yra draiveris UMD tai tik pavadinimas, ju yra 3 gen'e ir dar vienai UMD taigi. pradek suprast kas yra kas arba patylek...

o gen'as jei dar nepastebejai yra tas pats m33 tik upgraded su kitu pavadinimu nes dasidejo kureju,

UMD draiveriai teisiog pluginas emuliuot umd ;]

o siaip fixint game, bandyt perstatyt mode, siust gera release arba updatint fw ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pas mane 5.50 GEN-D full, ir nepasileidzia army of two 40th day meta ta pati errora, ar padetu atnaujinimas? Kiti nauji zaidimai tokie kaip grand turismo paslileidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

army of two atrodo jau reikia 5.50 gen d 3 , po update turetu isnykt sita problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

army of two atrodo jau reikia 5.50 gen d 3 , po update turetu isnykt sita problema.

Dekui, updatinau ir padejo :D .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ta pati beda. As ysikeles God of War ghost of sparta irgi meta ta paty errora kai bandau yjunkti. Pas mane 5.50 GEN-D3. Bandziau daryt taip kaip rase antinas wistiek ta paty meta. Ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.