Skeith

XBOX360 Elite August 2009

Rekomenduojami pranešimai

Mane labiausiai supykde tai kad neketini flashinti, bent jau nebutum to rases, xbox tam ir yra perkamas, kad flashintum, juk microsoftas specialiai taip padare, neisskirtinai ir tau :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na cia sakyciau jo reikalas flashint - neflashint, ramia galva live lost - ar neramia. Neitin subrendes poziuris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane labiausiai supykde tai kad neketini flashinti, bent jau nebutum to rases, xbox tam ir yra perkamas, kad flashintum, juk microsoftas specialiai taip padare, neisskirtinai ir tau :whistling:

Ne į temą

Xboxas Lietuvoje yra perkamas del fleshinimo.Nes cia niekas neturi $ ir kainos uzkeltos kai nznau kur... MICROSOFT PADARE XBOXA TAM KAD GALETUM FLESHINT? Tai leisk paklaust kodel jie banina zmones kurie taip daro? m? Xboxus perka del geru excluzyvu, patogaus valdymo,xbox live ir kitu mazesniu dalyku...ne del fleshinimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox tam ir yra perkamas, kad flashintum, juk microsoftas specialiai taip padare ;)

Ne į temą

lolz :whistling:
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane labiausiai supykde tai kad neketini flashinti, bent jau nebutum to rases, xbox tam ir yra perkamas, kad flashintum, juk microsoftas specialiai taip padare, neisskirtinai ir tau :)

Ne į temą

Rekomenduoju (nuoširdžiai) apsilankyti pas psichologą, jei jauti pyktį, kad žmogus neflashina savo konsolės.
Ir ne, Xbox nėra perkamas tam, kad būtų flashinamas. Ir ne, MS to (ko? kad Xbox būtų nuflashinamas?) nepadarė specialiai. Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirmą dar kartą noriu priminti tiems, kurie parašė kad nieko naujo nepasakiau ir panašiai.

Tema sukuriau su juoku, sarkazmu :) Todėl ir taip atrodo. Žinojau aišku kas yra komplektacijoje ( nu dėl batarkių tai tikrai nežinojau :) ), bet kokybės nežinojau tai jo. Parašiau kas dedasi mano galvoje TIEMS, KURIE NEŽINO ( o ne jums žinovams :) ) bet kad pasijuokti iš Microsoft (dėl to kad esu Linux Fanatas :) )

O dėl flashinimo - tai kam man asmeniškai vargti, jeigu pirkau tik dėl kai-kurių žaidimų (exclusive pagrinde) ir esu kollekcionerius - perku visus žaidimus, kurie manę domina. Tai neapsimoka man to daryti. Ir PS3 neflashinsiu ir nečipuosiu ir GameCube (kolkas, kol yra dar pirkti originalų). Aišku flashinau PSP ir DS kortelę turiu. Tiesiog nerenku DS ir PSP žaidimų. Ir vargo su BAN , su Update ir kitkuom nenoriu turėti. Dabar jau neturiu tiek laiko žaisti kiek ankščiau, tai perku originalus ir rami galva. Ką man reikia - flashinu, ko nenoriu - to nedarau.

Ir nečipuosiu ir neflashinsiu dar dėl to, kad noriu kad konsolė kuo ilgiau tarnautų :)

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkai ELITE po price drop'o ir negavai esminių priedu. HDMI laido ir S/PDIF audio adapterio. Vien dėl to adapterio kažkada rinkausi ELITE.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tema sukuriau su juoku, sarkazmu :) Todėl ir taip atrodo. Žinojau aišku kas yra komplektacijoje ( nu dėl batarkių tai tikrai nežinojau :) ), bet kokybės nežinojau tai jo.

Kokios dar kokybės? Tu viską parašei tik atidaręs pakuotę, kaip gali apie kokybę kalbėt?

Parašiau kas dedasi mano galvoje TIEMS, KURIE NEŽINO ( o ne jums žinovams :) )

Kaip jau ir sakiau, yra daug temų tiems visiems nežinantiems, ir duodu 100% kad kiekvienas naujokas atėjęs į forumą greičiau pasinagrinės tas senesnes temas, kuriose daug daugiau diskutuota, o ne tavo šitą temą.

bet kad pasijuokti iš Microsoft (dėl to kad esu Linux Fanatas :) )

Tai nesupratau, išleidai tokius pinigus, vien tik tam kad pasijuoktum iš MS?... :) Redagavo seimas2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del hdd irgi nesutikciau... nevien seivus, video ir demo zmones ten deda. kiek zaidimu ten sutalpintum? man pvz daug smagiau kai konsole tyliai dirba ir lazeris tausojasi, todel visus zaidziamus geimus ikeliu i harda. dar ta spalva (juoda) dabar jau nuvalkiota zymiai labiau nei balta:D. kiek pazystamu turiu su x'ais pas visus elite'ai. net ir cia daugiau vartotoju su elite komplektacija nei premium ar arcade, taip kad su spalva nieko nebenustebinsi:). apie skirtingu komplektaciju, skirtinga surinkimo kokybe neismanau, bet irgi drysciau abejoti... kazkaip keistai skamba, arcade pigiai surinktas, o jau elite kokybiskai. negi ms kiekviena modeli rankom surenka:D?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na zodziu, vyrukas bent jau stengesi rase... tai nestumkim ant jo taip... visi darom klaidu ar kartais liekam nesuprasti :) ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man patiko šį temą, nors ir nieko naujo, bet nuotaika pagerėjo ;)

Šiaip mano Elite pagamintas 2008 birželį, bet drožiu jį juodai (ne tikrąją prasme), nors dabar neturiu laiko, bet savaitgaliais 6-8 valandas per dieną.

Ne į temą

Visvien į offtopic. Taigi gal kas į PM man galėtų parašyti, kokį niekutį ar daiktą galima būtų gauti iš Airijos už 20-30~ eurų, čia pusbrolis per kalėdas grįžta - tai kaip ir dovanų kokių parvežt mums nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Banino del to kad daugiau konsoliu nupirktu, kaip jus manot del ko 360 toks populiarius, ogi del flash, jei ne nei nekvepetu tokiais pardavimais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Banino del to kad daugiau konsoliu nupirktu, kaip jus manot del ko 360 toks populiarius, ogi del flash, jei ne nei nekvepetu tokiais pardavimais

Ne į temą

Deja bet tai tiesa. Pats pirkau vien tik dėl to xbox 360. Jai abi konsoles nebutu laužiamos tada gal koki pc bučiau pirkes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia biski ne i tema bale cia maciau kazkokiu nesamoniu cia tai norit pasakyt kad dabartiniai xbox 360 elite yra falcon ne jasper? ir kas ten rase kad nera elite gamyboi nutrauke pro gamyba liko tik xbox 360 arcade ir xbox 360 elite... va aiskiai matom kad tik arcade ir elitai telike ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Aišku nekalbu kad plokštė ir pats surinkimas tikrai yra kokybiškesnis" - cia irgi nusnekejai tikrai, visu konsoliu tai ar arcade, ar pro, ar elite surinkimas tas pats tik korpusai skiriasi :)

Kas liečia surinkimo jis tikrai skiriasi.... Visų pirma jei kalbant apie naujuosius "Jasper" tai kodėl Arcade turi integruotą atmintį, o tarkim Elite - ne jei plokštės surenkamos vienodai? Pas paty jau tračias Xbox'as (Elite Jasperis) ir galiu drąsiai teigti jog jie nėra surenkami vienodai... Visus flašinau asmeniškai ir savaime suprantama pats ir ardžiau :) Motininėje plokštėje tikrai stebuklų nėra ir jos visos atrodo vienodai, tiesiog Elite linija turi daugiau kontrolės ir dėl to pasitaiko maziau broko...tik tiek - daugiau kontrolės etapų. Kad labiau įsitikintum gali YouTube pasidomėti plačiau pats: parašyk "Xbox 360 disassembly ir Xbox 360 Elite disassembly" ... jei esi atidus tai pastebėsi, kad Falcon serijos Elite visi turėjo Heat-pipe ir CPU aušintuvą kokį turi visi Jasperiai...

P.S nemandagu sakyti žmogui, kad jis nusišneka ar panašiai jei pats neesi įsitikinęs 100% :)

Pirkai ELITE po price drop'o ir negavai esminių priedu. HDMI laido ir S/PDIF audio adapterio. Vien dėl to adapterio kažkada rinkausi ELITE.

Noriu pastebėti jog Jasper serijos Elite konsolės neturi savo komplektacijoje HDMI ir Audio adapterio...

Redagavo Mindaugaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.