BmR

hd master

Rekomenduojami pranešimai

Palaiko, jei tik turi stiprintuva su HDMI jungtimi, antraip girdesi tik snypstima arba visiskai nieko.Na,bent jau man taip buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nezinai kaip jungti tai kam klausi ar jis tai palaiko? Turi tureti knygute ir ten viskas parasyta kaip su juo jungti ir kas kur palaikoma. PS3 dezei turi buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu tokio stiprintuvo, bet kai parsisiunciau mkv video faila, kuriame buvo tas hd master garsas, tai man tik per telika tesigirdejo, nes vaizdas ir garsas per HDMI eina.Per OPTICAL jungti, kuria esu pajunges i savo stiprintuva garsui, nesigirdi nieko.Vadinasi turetu buti kazkoks stiprintuvas su HDMI jungtimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu tokio stiprintuvo, bet kai parsisiunciau mkv video faila, kuriame buvo tas hd master garsas, tai man tik per telika tesigirdejo, nes vaizdas ir garsas per HDMI eina.Per OPTICAL jungti, kuria esu pajunges i savo stiprintuva garsui, nesigirdi nieko.Vadinasi turetu buti kazkoks stiprintuvas su HDMI jungtimi.

O tai PS3 jau mkv formata palaiko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, MKV nepalaiko.Tiesiog pamirsau pamineti, jog perdariau su MKV2VOB.Taciau tai smulkmena, kalba eina apie garsa.Tiksliai nezinau, bet uzsienio forumuose rasoma, kad reikia stiprintuvo su HDMI IN ir HDMI OUT jungtimis norint isgirsti DTS-HD Master audio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, MKV nepalaiko.Tiesiog pamirsau pamineti, jog perdariau su MKV2VOB.Taciau tai smulkmena, kalba eina apie garsa.Tiksliai nezinau, bet uzsienio forumuose rasoma, kad reikia stiprintuvo su HDMI IN ir HDMI OUT jungtimis norint isgirsti DTS-HD Master audio.

na tai faktas kad reikia stiprintuvo palaikancio toki garso standarta koki nori klausyt,nebutnai visi turintys HDMI jungti toki palaikys,tikrai ne. tiesiog siuskis filmus su tokiu garsu koki palaiko tavo turimas stipriakas ar namu kinas ir girdesi viska.arba konvertuok garsa i toki koki palaiko,bet cia butu tikra nesamone nes gali rast irasu su jau paruostu garsu.isvis kam siust tai ko nepalaiko tavo turima aparatura. :)

o PS3 DTS-HD Master Audio garsa palaiko nuo 2008 April.tik reikia atitinkamu recieveriu su HDMI 1.3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai faktas kad reikia stiprintuvo palaikancio toki garso standarta koki nori klausyt,nebutnai visi turintys HDMI jungti toki palaikys,tikrai ne. tiesiog siuskis filmus su tokiu garsu koki palaiko tavo turimas stipriakas ar namu kinas ir girdesi viska.arba konvertuok garsa i toki koki palaiko,bet cia butu tikra nesamone nes gali rast irasu su jau paruostu garsu.isvis kam siust tai ko nepalaiko tavo turima aparatura. :D

o PS3 DTS-HD Master Audio garsa palaiko nuo 2008 April.tik reikia atitinkamu recieveriu su HDMI 1.3

pas mane ir yra hdmi 1.3 stipriakas denon avr 2310 :)))

viskas palaiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.