Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

neramiBite

Nu dar patarciau dabar pasitikrint sveikata tau ,kad nebutu kokiu ligu tau perdavusios

Del viso pikto

Ne į temą

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFL :D :D:) Luztu :) Metu prikolas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va

nors metu prikola parasiau

Dabar galit ploti rankomis ,sokinet is dziaugsmo :thumbsup4::) :) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne (taigi pati Temos skiltis Pasijuokim ir pralinksmėkim)

Seip suveliau kad juokinga butu :thumbsup4:

O ka nejuokinga buvo :)

Cia pasiziurekit kiek komentaru parasyta per tiek laiko 2009-03-05 21:07:13 Kom.4294967295 per tris valandas

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

halloween costume

Nuotrauka

Nuotrauka

2-ju torentu, zmoniu komentarai is LM pagrindinis dalyvis yra Deivanasss

Myzau ikelnes as :thumbsup4::)

Sory kad bus cia cenzuros (gal adminai neduos Ispejimo man)

Torentas

Ninja Blade RF XBOX360-EnDoR

KOMENTARAI

staska (LM veteranas), prieš 2 sav.

+8

Na pasizaidziau , patiko. Zaidimas i ninja gaidena panasus tik tuo kad laksto ninze(nemanau kad eina juos liginti) o kuom panasus i DMC tai net nezinau. grafika grazi, veiksmas pastovus ir nenutrukstantis na nebent intarpams , daug dideliu bosu kiek zaidziau tik bosus ir vanojau na ir pakeliui keli mobai . Labai nudziugino zaidimas nes demuske buvo levakas.

O del Lost and Damned kiek zinau jo dar nepaviko nukopinti is kieto disko ir kad jis veiktu , jei nori pazaisti nusipirk live jei neklistu kokiu ~20$ kainuoja

Deivanasss (Narys), prieš 1 sav.

-19

krc galiu pasakyt kas siusis tai vapse esat du**i mazvaikiai ** isvis kam cia tuos komentarus tokius rasot ekspertai ** supist* *aidziai

Deivanasss (Narys), prieš 1 sav.

-19

staska balvonas galiu pasakyt eksperta ** g***** n*

nonick (Nesvarbu), prieš 4 d.

0

Tu gal kokiu kompleksu nuo vaikystes turi? Dede koks nelindo prie taves? xD Zmogus gi savo nuomone isreiske ir del to jis g*****? Kuo maziau tokiu kaip tu, LM'e tuo geriau visiem!

pspslimas (LM mėgėjas), prieš 1 sav.

+7

19kos metu ir toks debilas...

BorkaJega (LM patriotas), prieš 1 sav.

+9

Deivanasss uztilk jeij nieko gero neturi ka pasakyti.tam ir yra skirti komentarai kad zmogus issakytu savo nuomone napatinka gali ait *****

----------------------------------------------------------------------

Torentas

Tom Clancys H A W X PAL READ NFO XBOX360-DNL

KOMENTARAI

Deivanasss (Narys), prieš 1 d.

D

g***** cia ne zaidimas sudo verta meslas paskutinis pasmaukyt man ant tokio gaidzio pydarastai gali tik tokius zaist arba hakeriai nu vnz duhai sekmes jum toki dalbajobiska game zaist kas siusis ji tas pedikai paskutiniai lakunai n* vafliai beveltiski mergu nepise vilty prarade tai zaidzia sudus paskutiniu kosmonautai n* pedikai

Šį komentarą ištrynė moderatoriai.

TesTxxx (CHANCE), prieš 1 d.

-2

lol, best comment ever xDDD

hulk (LM gerbėjas), prieš 1 d.

-2

sutinku 100%

CroobY (Narys), prieš 1 d.

-2

Medali jam! As lygiai ta pati mastau jus kosmonautai Gagarinai!

Mikaz (CopyRight - The Right To Copy), prieš 1 d.

+6

Vėl senelis lytiškai priekabiavo prie tavęs šįvakarą kad toks piktas?

pspslimas (LM mėgėjas), prieš 13 val.

+2

Vel siaucia deivanasss.. Pirma ninja blade torento komentarose parode savo intelekta dabar ir cia pratruko nervais Manau geriausia butu sita gamtos klaida isbaninti is sio puslapio.Bent nebeterstu puslapio savo kvailais komentarais...

ps:deivanai pasikeisk savo profili metus i tikrus (tau turbut tarp 10-12)

Vytenis (LM gerbėjas), prieš 1 d.

-4

O, dar vienas - klaviatūros riteris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgas bet neblogas.

Skrido trys draugai per Atlantą. Aferistas statybininkas, Finansistas bankininkas ir jūs, Taupusis suvalkietis. Gerokai išgėrę absento išlaužėm tualeto duris. Neapsikentę pilotai išmetė mus į vandenyną kažkur

Polinezijoj. Išropojom į mažytę salelę ir nusprendėm įkurti trise naują valstybę - Jungtines Alkoholikų Valstijas (JAV).

Aišku kai mus išmetė laiko pasiimti bagažą neturėjom. Viskas ką turėjom buvo kišenėse, na dar durys nuo tualeto, kurias apdairiai pasiėmė Taupusis. Taigi, kad jo piniginėj buvo $100 mūsų JAV valstybė turėjo nefinansinį aktyvą duris ir finansinį aktyvą $100, jie gi ir pinigų masė. Kadangi daugiau nieko neturėjom tai valstybės materialiniai aktyvai, durys, padengtos pinigine $100 mase. T.y. mūsų durys kainuoja $100.

Išsiblaivę nusprendėm kažkaip kurtis. Pirmas susigaudė Finansistas. Jis paskelbė, kad kuria banką ir mokės 3% palūkanų. Paima $100, užrašo į grafą Aktyvai-depozitas. Bet aš irgi ne iš kelmo spirtas, neveltui studijavau įvairias aferas ir žinau, kaip iš Jūsų atimti ir duris, ir $100. Aš Jums, Taupiajam siūlau už Jūsų $100 prieaugį 5%. Išplėšiu lapelį ir rašau Obligacija už 5% metinių palūkanų. Jūs jaučiat, kad fortūna Jūsų pusėj, paimat iš susierzinančio Finansisto ir atiduodat man. Aš imu Jūsų $100 ir atsidarau depozitinę sąskaitą už 3 % vėl pralinksmėjusio Finansininko banke. Čia galėjom viską baigti ir užsiimti reikalais - palmę pakratyti ar austrių pasigaudyti. Duona, taip sakant vot, kasdienine pasirūpinti. Bet Jūs juk žinot, kad aš finansų genijus, ne man paprasti žemiški kokosai ir austrės. Truputėlį pasivaikščiojęs po salą, kiek tos salos 100m skersai, 150m išilgai, prieinu prie Taupiojo ir siūlau: užsidirbk dar pinigų be pastangų - pasiimk iš banko paskolą už 4% ir pirk iš manęs obligaciją už 5%.Ir tuoj pat išrašau antrą obligaciją. Daug negalvojęs Jūs užstatot pirmą mano obligaciją ir gautus $100 atiduodat man už antrą obligaciją. Aš $100 vėl dedu bankan. Dabar jūs turit obligacijų už $200, o aš turiu $200 banko depozite. Finansistas džiūgauja - verslas klesti.

Manot, kad tuo viskas ir baigės? Nepataikėt, brangieji, aš rašau trečią ir N-tąją obligaciją. Vakarop baigias mano bloknoto lapeliai ir dabar Jūs turit obligacijų už $5000, o aš turiu $5000 depozitinę saskaitą banke. Dabar jaučiu, kad laikas iš Jūsų atimti duris. Aš siūlau už jas $100. Jūs, aišku, ožiuojatės, juk durys tik vienos ir užsiprašot už jas $1000. Na tūkstantis tai tūkstantis, juk aš depozite turiu $5000. Ir ant paskutinio lapelio rašau pavedimą, kad Finansistas $1000 pervestų Jums Taupiajam ir pasiimu Jūsų duris.

Jeigu mūsų buhalterinius dokumentus atiduoti JAV buhalteriui, baigusiam Harvardą tai jis nustatytų, kad mūsų JAV turi materialinių vertybių už $1000 ir finansinių aktyvų (obligacijų ir depozitų už $10000). Tai yra mūsų aktyvai per dieną išaugo 110 kartų. O Vytautas Vosylius iš Varduvos gatvės pasakytų, kad mes, trys debilai, kaip turėjom $100 ir duris taip jas ir tebeturim. Ir tik visiški debilai gali visą dieną plėšyt lapelius vietoj to, kad pakratytų palmę ir pasirinktų kokosų.

Kuris iš jų teisus spręsti jums. Toks yra nekilnojamo turto kainų formavimo mechanizmas tiek JAV, tiek ir Lietuvoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Video: kodel moteru i armija neima.

Vaikinas gatvėje užkalbina merginą:

- Panele, koks gražus jūsų megztinis!

- O, ačiū. Jis iš tikros kupranugario vilnos.

- Hehe, iškarto supratau iš tų dviejų kauburėlių!

Ar žinote, kad jei auksinę žuvelę palaikyti ant keptuvės, norų skaičius padidėtų iki penkiasdešimties...

Redagavo neramiBite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvaili išradimai

Juodas markeris tekstui žymėti.

Vandens nepraleidžiantys arbatos maišeliai.

Ugniai atsparūs degtukai.

Ugniai atsparios cigaretės.

Pripučiama smiginio lenta.

Begarsis žadintuvas.

Pedalais varomas invalido vežimėlis.

Dvipusės kortos.

Evakuacinės išaunamos kėdės malūnsparniui.

Neperšlampamas rankšluostis.

Mokomoji knyga nemokantiems skaityti.

Šaldiklis eskimams.

Baterijom varomas baterijų įkroviklis.

Brailio raštu parašyta TV programa.

Brailio raštu parašytos kelių eismo taisyklės.

Motociklo saugos diržai.

Motociklo saugos pagalvė.

Parašiutas, kuris automatiškai išsiskleidžia kai nusileidi ant žemės.

Dietinis vanduo.

Neskęstantis povandeninis laivas.

Nealkoholinė degtinė.

Peleninė motocikle.

Elektrinis plaktukas.

Daugkartinio naudojimo tualetinis popierius.

Mieguistumo nesukeliantys migdomieji.

ABS sistema dviračiui.

Oro pagalvė lėktuvui.

Negazuotas šampanas.

Spąstai kompiuterio pelei.

Benzinu varomas treniruoklis-dviratis.

Naktį švytintys akiniai nuo saulės.

Naktį švytintis kremas nuo saulės.

Skylėtas prezervatyvas.

Skylėtas lietsargis.

Nešiojama indų plovyklė.

Nešiojamas seifas.

Naudoti fejerverkai.

Elektrinis malūnas.

Oro kondicionierius motociklui.

Nematomi rūbai.

Šviesoforai traukiniams.

Šlepetės su kulniukais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmuko autorius deb!1@$: nei vaizdo, nei minties. Daugiau neturiu ka pridurt.

dar ir psp iskepe

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos