Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Va kas buna, kai stoga rauna...

Su draugais boksa zaidem :P

Juokinga/nejuokinga, bet ziurekit :P

Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bilo Geitso knyga - "Main komp"

Vyrukas meldžiasi dievui:

- Dieve, ką aš turėčiau padaryti gyvenime? Ko tu tikiesi iš manęs? Kas bus, kai aš mirsiu? Kokia gyvenimo prasmė?...

Staiga iš dangaus pasigirsta balsas:

- Paskaityk "FAQ", idiote!

---

Susipažino parke ant suoliuko trys skleroznikės ir viena pakvietė kitas dvi kitą dieną pas save atsigerti kavos su sausainiais. Parėjo ta viena namo, nuėjo į virtuvę ir pasirašė sau lapelį, kad neužmirštų "1.Paduoti draugėms kavos. 2.Atnešti draugėms sausainių.". Atėjo kita diena. Dvi draugės atėjo kaip ir buvo sutarta, atsisėdo prie stalo, o trečioji nuėjo į virtuvę. Pamatė, kad lapelyje parašyta, kad draugėms kavos atnešti reikia. Atnešė kavos, visos tą kavą išgėrė. Tada ji vėl nuėjo į virtuvę. Pamatė lapelį. Jame buvo parašyta, kad draugėms kavos reikia atnešti. Atnešė draugėms kavos. Jos tą kavą išgėrė. Ji vėl nuėjo į virtuvę, pamatė lapelį, atnešė kavos...ir taip 10 kartų. Na, žodžiu, išgėrė jos po kokius du litrus kavos, pastebėjo, kad jau vėlu ir nusprendė, kad jau laikas namo. Išėjo abi. Viena ir sako kitai:

- Nu bet ta Danutė tokia nedraugiška. Net kava negalėjo pavaišinti.

Kita atsako:

- Aha. Gerai, kad ir nėjom.

---

Kaip išgelbėti merginą, kurią prievartauja būrys negrų?

Mesti negrams krepšinio kamuolį.

---

- Mergužėle, ar galima jus pakviesti šokti?

- Galima, tik pažadėkit, kad lovoj nerūkysit.

---

Pas gydytoją ateina vaikinas ir sako:

- Gydytojau, žinot, turiu įtarimą, kad vienas mano pažįstamas užsikrėtė venerine liga...

Gydytojas:

- Gerai, maukitės kelnes ir rodykit tą savo pažįstamą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas su voru tai cool :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blondinė iš Lietuvos kaimo rašo savo dukrai blondinei laišką į Airiją:

“Labas, dukrele. Jei gausi šį laišką, tai jis bus sėkmingai atėjęs. Jei

negausi, pranešk man, parašysiu kitą. Kadangi tu nemoki greitai

skaityti, aš rašau labai lėtai. Oras pas mus geras. Praeitą savaitę lijo

tik du kartus - iš pradžių 3 dienas, o paskui -4 dienas. Siunčiu tau

tavo žieminį paltą. Tėvas sakė, kad su metalinėmis sagomis jo gali

nepraleisti per metalo detektorių, todėl aš jas nukirpau. Prisisiūk jas

pati.

aš įdėjau į kišenę. Tiesa, tėvas gavo naują darbą. Dabar jis

yra virš kelių tūkstančius žmonių - valo sniegą kapinėse. Tavo sesuo

Marytė ištekėjo ir laukiasi. Dar nežinome, gims berniukas ar mergaitė,

todėl negaliu tau parašyti, kuo tu būsi - dėde ar teta. Sakė, kad jei

gims mergaitė, tai pavadins kaip mane. Man atrodo, keistas noras savo

dukterį vadinti Mama.

Su tavo broliu Petru buvo nutikusi keista

istorija. Jis užtrenkė mašinos dureles, o raktai liko viduje. Jam

reikėjo 10 km eiti namo atsarginių raktų, kad galėtų mus išleisti iš

mašinos. Jei Airijoje sutiksi mūsų kaimynę Liudą, perduok jai

linkėjimus. Jei nesutiksi, nieko jai nesakyk.

Tavo mama.

P.S. Norėjau tau atsiųsti šiek tiek pinigų, bet jau užklijavau voką .

--------------------------------------------------------------------------------

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip užsiregistruoti forume, kad būtum kietas (ne mano kuryba - tik copy&paste)

1. Registruodamiesi, sugalvokite sau įdomų niką, pavyzdžiui: ##@22^^&^^!! Arba: FrAggWvvEk-OppDm, šitaip visi iškart supras, kad esate originalus žmogus.

2. Būtinai rašykite štai taip: „Noriu psaKYTi kat aš tokIS“ – visi iškart ims gerbti jus už tai, kad nepakenčiate jokių normų, rėmų, suvaržymų, netgi gramatinių.

3. Daugelyje forumų suteikiamos visokios žvaigždutės ir statusdai už dalyvavimo intensyvumą. Kad jaustumėtės pilnateisiu ir kietu forumo gyventoju, rašykite pagal tokį šabloną: du smailikai (pageidautina, kad būtų skirtingi) + žodis“Taip“ ( o dar geriau „Aha“ arba „Hm“).

4. Jeigu tema jau turi daugiau kaip du puslapius, neeikvokite laiko jų skaitymui, argi gali ten būti kažkas protingo? Todėl iškart rašykite savo atsakymą. Kaip jį parašyti, jūs jau žinote iš ankstesnio punkto.

5. Niekad nesivelkite į ginčus – jus gali nuginčyti. Todėl iškart išvadinkite pašnekovą durniumi, nieko neišmanančiu gyvenime snargliu ir drąsiai judėkite į kitą temą.

6. Tam, kad jus gerbtų, būtinai raskite temą, kurioje yra daug atsakymų, įsiminkite jos pavadinimą ir ruojau pat sukurkite temą su maždaug tokiu pačiu pavadinimu.

7. Atminkite: NIEKADA, kartoju, NIEKADA nesinaudokite Paieška, juk jūs atėjote į forumą, o ne į kažkokį ten Google.

8. Kad galutinai išverstumėte visus iš koto savo intelektu galite kopijuoti patarimus iš kitų forumų. Forumuose temos paprastai būna daugmaž panašios ir kai kuriuose iš jų kartais pasitaiko gana protingū minčių, taip kad drąsiai paleiskite į darbą dešinį pelės klavišą.

9. Norite sublizgėti savo dizaineriškais gabumais? Nėra nieko lengvesnio! Drąsiai naudokite įvairiaspalvius šriftus ir ypač jų dydį! Toks pranešimas forume iškart atkreipia dėmesį ir išsiskiria iš bendros pilkumos.

10. Jeigu jūsų atidarytoje temoje niekas nieko nerašo, tai ji greitai nuslinks kažkur už regėjimo ribų… Skaudu? Todėl rašykite į ją patys. Kaip rašyti – žr. 3 punktą.

11. Sukurkite sau „virtualią šeimą“. Užsiregistruokite keliais nikais ir aktyviai juos naudokite. Tada bet kurioje jūsų šakoje viešpataus džiaugsmingas pagyvėjimas.

12. Norite pritraukti dėmesį prie savo temos? Tai labai paprasta! Svarbiausia - pavadinimas! „Šyčia mana nuogos fotkęs“, „Užsukite – nesigailėsit“ arba „Man auga plaukai ant delnų“ – sėkmė garantuota!

13. Susiraskite forume auką. Sekite visus jo įrašus ir palikinėkite tulžingus komentus. Išjuokite jo avatarą. Kuo dažniau rašykite į jo privačius adresus visokias bjaurastis ir kurkite balsavimus „Ar Jonas tikrai toks durnius?“ Kai Jonui nuvažiuos stogas ir jis paspruks iš forumo, persimeskite prie kito dalyvio. Tegu visi jūsų bijo ir mato, koks jūs kietas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas ten stovi? Estas bega...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia po vakarykščio savo draugą nufotkinau (fotkinau naktį su flašu)

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.