Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Nerašyta taisyklė... Na, aš lankaus 9gag, bet visko gi nesužiūrėsi. Galimybė, kad kas įmes ką matyto iš 9gag tokia pati, kad papostins ką nors visai iš kitur ir vis tiek bus matyta. Esmė, nematau čia nieko blogo, tik gal nereikia po 20 egzempliorių varyt, o tai tada iš tikro tik link'ą į juokų puslapį telieka numest.

Ne į temą

Ne aš čia ją tokią sugalvojau. Nepamenu kuriame puslapyje čia buvo apie tai kalbėta labai daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

@Laurysss, senai buvo minėta, kad iš 9GAG nieko nedėti į šią temą, nes daugelis ten ir taip lankosi dažnai, tai paskui tuos pačius postus žiūrėti irgi nesąmonė.

are-you-serious-wtf-meme-baby-face.jpg

nepostinkite naujienu zaidimu temose, vistiek visas jas mes skaitome kokiame nors eurogamer.net ar kotaku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tą nerašytą taisyklę aš pamenu, bet tai buvo taip seniai, kai 9GAG dar nebuvo tiek prišiukšlintas ir populiaresnis. Šiuo momentu susekti visas, bent jau "fresh" skiltį sunku, nes reikia daug laiko. Aš pats kartais iš 9GAG įkeliu, taigi ir nematau nieko baisaus, tiesiog nereikia visko iš eilės kelti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tamstų durnam nežinojimui 9GAG'as tiktai ėda klijus ir kopijuoja viską iš kitų tinklapių , retai kada rasi pas juos original content , nes daugelis pas juos traukta ir repost'inta iš reddit ir 4chan , todėl :

Reddit >4chan>9GAG

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tamstų durnam nežinojimui 9GAG'as tiktai ėda klijus ir kopijuoja viską iš kitų tinklapių , retai kada rasi pas juos original content , nes daugelis pas juos traukta ir repost'inta iš reddit ir 4chan , todėl :

Reddit >4chan>9GAG

Amen, bet net neverta lygint Reddit'o su 9Gag'u, reddit'e gali info rast ir community hub'ų apie beveik bet ką, 9gag tai tik dank memes (re)postina su laužyta anglų kalba.

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amen, bet net neverta lygint Reddit'o su 9Gag'u, reddit'e gali info rast ir community hub'ų apie beveik bet ką, 9gag tai tik dank memes (re)postina su laužyta anglų kalba.

"Could care less" -9GAG 2015

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnas filmas nemokamai youtubėj. Konkreti nesamonė, bet linksmai susižiūrėjo. Negaila to pusvalandžio, pažiūrėti verta   :D

https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg

Yra net ir Steam:

http://store.steampowered.com/app/374570/

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man patiko kad panaudojo Mortal Kombat stilių, dar žiauriai gerai atrodė kai Thor'as spawn'inos :D Kaip dėl ūsų ginčijos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Witcher - The Glitcher :D

11219438_10153028125066374_4203971572880

Redagavo ReiKaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.