Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau kaip jum bet as 3 kartus ziurejau ir vistiek juokiausi :) Cia apie tv laidu ir ziniu vedejus kai kas nors nesigauna :)

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Wtf? Krč pirma ijungiau trumpam pažiejau, tai krč nuleidau, o tas vis eina ir eina.. ždž geras prikolas xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano firminis ;)

Klases aukletoja sako per pertrauka mergaitems:

-zinot, tas musu Pertiukas labai istvirkes tad padarykim sitaip.Kai jis ka nors negrazaus padarys jus paimkit ir iseikit is klases.

Na mergaites sutiko ir nuaidejus skambuciui visi berniukai subego i klase, o ju tarpe ir petriukas.

Mokytoja sako:

-vaikai, pazvelkit pro langa! Matot, statybos vyksta.pasakykit man ka ten galetu statyt..

Pertiukas is karto saukia:

-VIESNAMI!!!

Mergaites atsistojo, jau eina pro duris , o Petriukas vel saukia:

-KUR*OS KUR AINAT, DAR NEPASTATE!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano firminis ;)

Klases aukletoja sako per pertrauka mergaitems:

-zinot, tas musu Pertiukas labai istvirkes tad padarykim sitaip.Kai jis ka nors negrazaus padarys jus paimkit ir iseikit is klases.

Na mergaites sutiko ir nuaidejus skambuciui visi berniukai subego i klase, o ju tarpe ir petriukas.

Mokytoja sako:

-vaikai, pazvelkit pro langa! Matot, statybos vyksta.pasakykit man ka ten galetu statyt..

Pertiukas is karto saukia:

-VIESNAMI!!!

Mergaites atsistojo, jau eina pro duris , o Petriukas vel saukia:

-KUR*OS KUR AINAT, DAR NEPASTATE!!!!!

tas geras ;) ;) ;) ;) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia geras apie x360 ;)

Nesupratau kas cia juokingo ? ;) Pirmiausia tai nustebau kai pasake zadimu fanatikas ;) 360 sukistas y lentyna belekaip kreivai ..Dar kai toks mazgius pavarte pora kartu ir paskuj verkia mamai ... ;D Telika nors normalu isitaisytu sitas Pro geimeris ;D Ir darkarta nematau cia nieko juokingo tik

pora neismaneliu is bala zino kur ...

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamone, kas ce gero so tuo x360? asilas vaikis lose ant sudo gabalo teliko, maitekas arti uzgrustas kampe, ir faktas kad tuoj gaus rrod, boba tai daune vapse sako cd braizo cd, partrenkt ja, cd mat, o jau kad persikus kad braizo, o kas butu jei gautu rrod? gal tame juokas, vapse isprotetu, tipo nusnese taisyt, tas remontininkas tai apie dizelius, salerkas sneka. nu nesamone. nesuprtau.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko jus cia nervinates nesuprantu... Faktas tas kad xbox 360 genda ir vsio. Faktas kaip blynas, nenugincysit :) O kad buvo serija braizanti diskus irgi esu girdejas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.