Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Stumia ant trolliu metamu kasdieninių situacijų su rage komiksais

va va. daugmaž "ar jums nebuvo taip, kad grįžot namo ir pasidėjot tašę?" + koks me gusta meme, tūkstančiai laikų ir komentarų "omg maniau aš viena tokia xDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tėvas, motina ir sūnus iš vidurio kaimo glūdumos pirmąkart atvažiuoja į didmiestį... Vaikščioja po didžiulį prekybos ir pramogų centrą. Motina nueina į maisto skyrių, o tėvas su sūnum vaikštinėja kur papuolė. Jų žvilgsnį patraukia keistos durys sienoje. Prie tų durų prieina sena sena šluba raiša bobutė. Virš durų degantis skaičius "10" ima mažėti - 9_____8____7_____6 ir tt. Kai užsidega skaičius "1" prasidaro durys į kažkokią dėžę įeina senutė ir durims užsidarius skaičius vėl ima didėti... Didėja iki dešimties, po to vėl ima mažėti.. iki vieneto... Prasiveria durys ir iš tos pačios dėžės išeina įspūdingų formų blondinė... Tėvas su sūnum žiūri netekę žado... Staiga tėvas atsičiūchines ir visu balsu subliauna:

-Motiną čia atvesk greitai...

:npoker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

EDIT: Negaliu neįkelti. :DDDDDDDDDDDDDDDD

Nuotrauka

Redagavo crew

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Penkios studentu bendrabuciu melagystės:

- Nuo rytojaus negeriu.

- Nuo rytojaus pradėsiu mokytis.

- Man nereikia daugiau pinigų.

- Ne ačiū, aš ne alkanas.

- Nusiimk kelnaites, nieko tau nepadarysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbasi du naujieji rusai:

- Klausyk, turiu bėdą, gal padėsi?

- Kokios bėdos? Pinigų reikia?

- Ne, supranti, mano sūnus baigė vidurinę ir dabar nei dirba, nei mokosi. Sėdi man ant sprando... Gal galėtum jį įdarbinti pas save? Supranti, noriu, kad jis pažintų gyvenimą, taip kaip aš - dirbtų ir užsidirbtų, gerai?

- Nu, bičas, kokios problemos! Tegul ateina pirmadieniais, mokėsiu po 1000 eurų per mėnesį.

- Ne, ne tai, Hari, aš noriu, kad jis iš tikro padirbėtų. Nu, paprakaituotų, pasinervintų, ot taip kaip aš pradėjau.

- Nu, gerai, bičas. Tegu jis ateina antradieniais ir penktadieniais – gaus po 2000 eurų per mėnesį – tinka?

- Paklausyk, Hari, aš noriu, kad jis dirbtų kasdien nuo 8 iki 5 ir gautų po 600 litų per mėnesį.

- Nu, tada sunkiai. Matai, bičas, tokį darbą norint gaut, reikia aukštąjį baigti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.