Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

:DDDD

Vienas medžiotojas draugams pasigyrė, kad užrištomis akimis pačiupinėjęs kailį, gali pasakyti, koks tai žvėris, kiek kailis vertas, ir kokiu būdu buvo sumedžiotas. Draugai nutarė patikrinti, užrišo akis, atnešė kailį. Medžiotojas pačiupnėjo: - Meška... 500 lt...Šratais. Atspėjo. Atnešė jam kitą kailį. -Lapė... 200 lt...Kilpa... Vėl atspėjo, draugai sužavėti, privaišino medžiotoją iki žemės graibymo... Ryte pabunda jis namuose, savo lovoje, žiūri - ogi žmona visa išbalusi, apsiverkusi, užtinusiom akim. Jis ir klausia: - O ko tu čia dabar bliauni? -O kaip aš galiu nebliauti, jei tu mane visą naktį čiupinėja burbėdamas: "Žiurkė...3 litai... Kirviu..."

Pazadino siknoi vaivorikstes :DDDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant kapiniu nukrito dvivietis lektuvas. Rasta 768 kunai, gelbejimo darbai dar tebevyksta. :mellow:

Ant kapiniu nukrito dvivietis lektuvas. Rasta 768 kunai, gelbejimo darbai dar tebevyksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Beveik panasiai as darbe varineju ,bet nuo kalniuko nedristu varyti dar, nes manau i vartus garantuotai isimuriciau :mellow:

Linkiu kad nebutu taip kaip sitam zmogelui.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radistai mldc :grt:

Žmona stovėdama ant palangės rėkia vyrui: – Viskas, aš šoku! Man nusibodo tavo neištikimybės! Nusibodo tvarkyti, gaminti! Ir baik mane stumdyti!

Eina du girtuokliai gatve. Dainuoja garsiai šūkauja. Nu, ir žiūri policininkas eina. Vienas girtas sako kitam:

- Netiki, tas faras – gėjus.

- Iš kur žinai?- klausia kitas.

- Aplink tiek daug gražių panų, o jis prisikabins būtent prie mūsų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.