Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Rekomenduojame perskaityti visiems vyrams!

Sveiki, gal galite padėti!

Pernai aš vietoj programos „Draugė 7.0“ įsigijau programą „Žmona 1.0“. Pirmus mėnesius programa veikė puikiai, tačiau netrukus pastebėjau nedidelius sutrikimus savo sistemoje. Mano mėgstamos programos pradėjo strigti, o vėliau ir visai nustojo veikti... Bandant paleisti mano mėgstamiausias programas, tokias kaip „Pokeris naktį 05.30“, „Alaus baras 3“ ir „Futbolas trečiadienį 5.0“, ekrane atsiranda klausimas: „Ar tikrai norite paleisti šią programą? „. Atsakius į klausimą „Yes“ - stringa visos sistemos darbas. Taip pat anksčiau be priekaištų veikusi mano nauja, legaliai įsigyta programa „Alga 2000“ dabar veikia tik kaip demonstracinė versija, apribodama priėjimą prie visu duomenų ir leisdama naudotis tik versijos „Alga 150“ resursais. Ir tai dar ne viskas... Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesą „Vaikųgamyba“. Tai užima daug vietos ir kitų vertingų išteklių. Juolab kad programa „Žmona 1.0“ pati įsidiegia į kitas programas, perima jų kontrolę ir resursus, automatiškai paleidžia man iki šiol nežinomas programas, tokias kaip „Uošvienė 66.6“ ir „Tvarka 24“. Aš negaliu priversti „Žmonos 1.0“ dirbti foniniu rėžimu ir tuo pačiu metu džiaugtis mėgstamomis programomis. Aš galvojau grįžti vėl prie „Draugės 7.0“, tačiau nebegaliu iš savo sistemos pašalinti „Žmonos 1.0“.

Ar galėtumėteman padėti? Iš anksto dėkoju,

Tomas

Atsakymas:

Gerbiamas Tomai,

tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyrų, paprastai - dėl pirminio nesusipratimo. Daugelis programą „Draugė 7.0“ pakeičia programa „Žmona 1.0“, manydami, kad „Žmona 1.0“, kaip ir „Draugė 7.0“, yra TARNYBINĖ PASILINKSMINIMO programa. Deja, „Žmona

1.0“ yra OPERACINĖ SISTEMA ir kūrėjųparengta taip, kad dirbtų visur ir visada.

Ištrinti „Žmona 1.0“ ir sugrįžti prie „Draugė 7.0“ neįmanoma, nes paslėpti sistemos failai privers „Drauge 7.0“ imituoti „Žmonos 1.0“ elgesį, tad jokios apčiuopiamos naudos nebus. Ištrinti ar kaip kitaip pašalinti programą „Žmona 1.0“ neįmanoma. Yra bandžiusių įdiegtiprogramą „Draugė 8.0“ arba „Žmona 2.0“, bet jie susidūrėsu tokiomis pat problemomis, kaip ir anksčiau (žr. dokumentą„Įspėjimas: Alimentai“, „Vaikų išlaikymas“). Mes rekomenduotume jums ir toliau naudoti programą „Žmona1.0“. Siūlomeperskaityti programos dokumentų skyrelį „Pagrindinėspartnerių klaidos“ (PPK). Ten sužinosite, kad jus turite prisiimti visa atsakomybę už klaidas ir problemas, nepriklausomai nuo jų priežasčių. Aišku, tokiu atveju geriausia pasirinkti programą „ATLEISK“. Jokiu būduper dažnai nenaudokite klavišo ESC, nes jums teks vėl naudoti programą „ATLEISK“ tam, kad operacinė sistema grįžtų prie įprasto rėžimo. Sistema veiks normaliai tol, kol jūs prisiimsite visą atsakomybę dėl PPK. „Žmona 1.0“ yra išties puiki programa, tačiau jai reikalinga GERA priežiūra. Nupirkite papildomų programų, kurios pagerintų sistemos „Žmona 1.0“ darbą.

Rekomenduotinos programos - „Gėlės 2.1“ ir „Šokoladas 5.0“.

Stenkitės nediegti programos „Sekretorėsu mini 3.3“, nes programa „Žmona 1.0“ su ja nesuderinama. Įdiegus tokią programą galimi operacinės sistemos gedimai.

Kiti sprendimo budai:

1. Įdiegti programą „Meilužė8.0“, kuri dirba slaptu rėžimu.

2. Apriboti „Žmona1.0“ resursus, kad automatiškai sustabdytų „Žmona1.0“ plitimąsistemoje.

3. Pagalbinės programos „Bendradarbiai5.0“ padedami įdiekite programą „Komandiruotė 3.1“.

Arba reikia daryti taip:

1. Jūs galite įsigyti operacinės sistemos resursus kontroliuojantį programų paketą „Kumštis2002 - AllinOne“, į kurį įeina tokie paketai kaip:

1.1. Garso periferija tvarkanti programa „Tylėk 0.0“.

1.2. Pertraukymus kontroliuojantis paketas „Špyga 1.02“.

1.3. Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0“ blokus iš operatyvinės atminties „Meilužė 3.0“.

1.4. Šalinantis nereikalingus „Žmonos 1.0“ blokus iš kietojo disko „Anyta 1.00“.

1.5. Operacinės sistemos klaidų ištaisymo „Servic ePack1“ „Draugai 100“.

2. Jei anksčiau minėta programa jums nepadės išspręsti problemos, rekomenduoju antivirusinę programą „Kaliocianidas 6.66“. Prieš įdiegdami gerai susipažinkite su licencija.

Pagarbiai, programos kūrėjai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

"Facebook'o chat'as uzluzta, serverio tech'as skambina noc'ui ir sako "Zinau kame beda, radau neprijungta kabeli".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sėdi Raudonkepuraitė ant kelmelio nuliūdus, pro šali eina meška. Pamatė, kad raudonkepuraitė nuliūdusi ir sako:

- Ei Raudonkepuraite, ko čia liūdi?

O Raudonkepuraitė atsako:

- Ko čia neliūdėsi... Visos panos jau turi apžėlusius ku**, o aš dar ne...

Pagailo meškai Raudonkepuraitės, tai ji nusiplėšė savo uodegą ir pridėjo Raudonkepuraitei.nuo tada meškos be uodegų. Vėliau skrenda gandras, žiūri vėl Raudonkepuraitė sėdi liūdna, tas nusileidžia ir sako:

- Ei raudonkepuraite, ko čia liūdi? raudonkepuraitė atsako:

- Ko čia neliūdėsi, visos panos jau kaltos, o aš vis dar ne.

Pagailo gandrui Raudonkepuraitės, tai ėmė ir pradūrė snapu. Nuo tada gandrų snapai raudoni.

Toliau eina Raudonkepuraitė palei upę ir verkia. Priplaukia žuvis ir sako:

- Ei Raudonkepuraite, ko čia liūdi?

O raudonkepuraitė atsako:

- Ko čia neliūdėsi, visos panos jau patyrusios orgazmą, o aš dar ne.

Pagailo žuvelei jos, įšoko vidun, pasimakalavo ir iššoko lauk. Nuo tada neaišku ar pyz** smirdi žuvimi, ar žuvys pyz**.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.