Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Awesome Viperi! :DDD

Ir aš įdedu, sorry jai buvo. :unsure:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

* "Always" naujiena: dabar du kartus sumažintos apkrovos sparnams ir padidintas manevringumas.

* Jei reguliariai plausitės galvą šampūnu "Head&Shoulders", pleiskanos išnyks ne tik jums, bet ir jūsų utėlėms!

* Naujoji "Tefal" keptuvė turi ne tik nesvylantį dugną, bet ir minkštą apačią. Mes rūpinamės jumis, vyrai!!!

* Reklaminė akcija: jei mūsų gimdymo namuose jums atsirado trečias vaikas, ketvirtą mes padovanosime jums visiškai dykai!

* Nori, kad įspūdžiai apie seksą liktų visam gyvenimui? Nusipirk atmintį gerinančių tablečių "Billobil"!

* Mes išrenkame geriausias kavos pupeles, o kas lieka, supakuojame ir parduodame jums.

* Mes nenaudojame dantų pastos. Kam valytis dantis su pasta, jei yra "Cif", kuris be vargo pašalina visas kalkių nuosėdas?

* Plaukite plaukus su šampūnu "Panten Pro Vy" ir greitai jūsų plikė blizgės nuo pakaušio iki pat ausų galiukų.

* Tikriausiai žinote, kad oda apie akis yra ypatingai jautri. "Ponds" institutas rado išeitį. Mes galime persodinti jūsų akis į ne tokią jautrią vietą.

* Jums bjauru kas dieną matyti bakterijas ant savo unitazo? O įsivaizduokite, ką kiekvieną dieną mato jos!

* Kai pradėjau gerti, mane paliko žmona, draugai ir net šuo. Bet kai ėmiau vartoti "Metadoksilį" , pas mane vėl visi sugrįžo! Ir Merlina Monro, ir Antanas Smetona, ir net Teletabiai...

* Naudokitės nauju losjonu po skutimosi. Pasirinkite vieną iš keturių vyriškų aromatų - prakaito, tabako, alaus arba neskalbtų kojinių...

* Anksčiau aš nedėvėdavau kelnaičių, kad jų nesutepčiau. Bet išmokau naudotis tualetiniu popieriumi ir dabar aš galiu dėvėti savo mėgstamas kelnaites, kada tik noriu.

* Išbandžiau daug indų plovimo priemonių, tačiau geriausia - mama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.