Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Cia radau viena foruma beskaitydamas:

Taigi, mano xbox 360 elite 120GB buvo pavogtas, tiksliau gal isviliotas, nes paskolinau ir nebegrazina, tai jis dinges, tai jis pas drauga ir t.t.

Siandien parasiau pareiskima i policija, sake kels baudziamaja byla jam, bet nemanau, kad tai man pades atsigrazint ta kompa. Tai pat neturiu dokumentu to kompo, nes man ji parveze is UK, ka patartumet daryti? Kaip irodyti kad kompas mano? Buvau prijunges prie xbox live, tai gal tai padetu? Nes turetu buti irasas mano routeri ar pas tiekeja kad buvau prijunges? Tai pat sukures buvau XBL account'a ( bandau rasyti xbox.com svetainej apie sita tai pat ) tai gal padetu? Padekit kasnors :/

Krc ten buvo biski kitaip. Skolinau pazaist 2 tokiem, viena pazinojau, kita ne. Viskas vyko vakare, sako ryte uznesiu, nu sakau p* dw lauksiu ryte. Jis ryte i poliklina ar kur ten isleke ir tas kitas pas ji liko namie. Tas grizta nei kompo nei to nera. Atejau pas ji pradejo atsimazinet ten kad pas ta kompas atves jis veliau. Praejo 1 diena vis ta pati sneka, nuejom daviau malku lengvai sako as negaliu nieko padaryt jis dinges neina jo pagaut. Tai taip isejo kad motina parase ta pareiskima, nes uz jos litus pirktas. Daviau su deze nes ji toj dezej ir laikiau, o ten gulejo ir visi tie popieriai. O varda pavarde tai zino jau policija.

Nezinau, as tai visada sakau, kad tie kurie praranda, ar is ju pavogia yra nekalti ir ju gaileti reikia, bet dabar...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važiuoja žmogelis mašina. Mato: griovyje kažkieno mersas, prie pat, labai gailiai, gruzinas verkia:

- Nu, ko verki ? Mašinos gaila? Nieko, kitų bus.

- Ne mašina man rūpi. Pasižiūrėk, kas viduje.

Viduj, krauju apsipylęs, gražios merginos lavonas.

- Oo, kokia graži panelė.. Bet neverk, susirasi kitą.

- Ir ji man nerūpi. Tu pasižiūrėk kas jos burnoje....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daktaras Housas (Resident Evil) ^_^

sitas tai buvo gerulis :D zvengiau is paskutines serijos nesamoniu ;) aisu serijos pabaiga gavosi netiketa :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Long ant epic, please take this joke seriously and read it whole

Ne į temą

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.