Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Apie ją dainuoją, rašo, kuria, dėl jos kariauja, žudosi ir džiaugiasi, ji sukelia euforiją, suteikia sparnus, prikelia iš numirusiųjų, keičia pasaulį, o pabaigoje – lieki tupėti vienas, pyzdos ir kojų plaukais užkimštoje vonioje, toks apgailėtinas, kad net Dievas iš tavęs juokiasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dvyliktoko laiskas mylimajai

Miela Caca,

tau rašo Rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžius judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžius judesiuką. Nu biski apie manę.

Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux.

Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux, niaukti langai. Ka če dar... Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.

Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).

Aš miliu tavę Caca,

Todel nebuk tu kaka.

Lipk pas man i tačka

Ir busim mes kartu.

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.

Bučioju.

Tavo Rembas.

P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dvyliktoko laiskas mylimajai

Miela Caca,

tau rašo Rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžius judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžius judesiuką. Nu biski apie manę.

Aš turiu golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux.

Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux, niaukti langai. Ka če dar... Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę, geriau papasakosiu kaip su chebra varėm į diskana, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir išoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.

Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viską jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu ivaldžiusi judesiuką. Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).

Aš miliu tavę Caca,

Todel nebuk tu kaka.

Lipk pas man i tačka

Ir busim mes kartu.

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.

Bučioju.

Tavo Rembas.

P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžiu

dvyliktoko laiskas..? gal greiciau nelankiusio mokyklos ketvirtoko :] ? Redagavo WhiteNoise

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3 guys in a cafe one says: I've got the smallest arm of the world!

another says: I've got the smallest head of the world!

last one says: I've got the smallest dick of the world!

The 3 guys go to Guinness World Records.

First one goes first and returns happy: I've really got the smallest arm in the world!

Second returns happy too: I've really got the smallest head of the world!

The last one returns angry and screams: WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.