Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Taigi pasistačiau kosminį laivą, jau buvau nuskridęs į mėnulį (bet ten nelabai įdomu ten), dabar ruošiuosiu skristi į Marsą, taigi Marsas gan tolokai, tai kas nors gal norėtų skristi kartu, nes vienam labai neįdomu, užtruktume dvi savaites į vieną pusę. Marse pabūtume pora dienų, vienas pažystamas ateivis (taip jie egzistuoja, tai aš žinau ne vienas, dauguma užsienio vyriausybių tai slepia) padėjo pasigaminti kosminius kostiumus, su jais būtume 100% saugūs. Audinis pagamintas iš Agaros (ji yra kitoj visatoj, tos planetos gyventojai turi geną, su kurio pagalbą gali teleportuotis ir dauguma jų lankosi žemėję, nes kiek man yra žinoma kosmose protingų organizmų yra tik kelios dešimtys, o jie vieni iš jų) planetos samanų, kurios sugeba gaminti deguoni. (vnž. viduj kostiumo auga medeliai ir gamina O2)

Prašau siųsti CV man į PM, galiu paimti du žmones.

P.S. Ir nerašynėkit, kad čia nesąmonė ir panašiai (mano technologijos lenkia NASA kelis šimtmečius), tokia proga jum gali pasitaikyti tik kartą gyvenime.

WoW! Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

WoW!

tai kada skrendi? :)

Ne į temą

ps. jis is tikruju yra pedofilas, o jei ir nusileis su savo kosminiu laivu kazkur, tai tikrai nebus marasas, if u know what i mean (chuckle)
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsisakiau, bet kaikas sutiko :DD ROFL

Ne į temą

nejaugi Impaler ? ;)
Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Resident evil 4 :thumbsup4:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skrenda lektuvas. Pilotas per garsiakalbi sako:

— Mieli keleiviai, jus sveikina lektuvo. Dabar isgirsite skrydzio informacija. Mes skrendame 10 kilometru aukstyje, greitis 900 km/h, temperatura lauke… b**… A-A-A-A-A! KAS CIA DABAR?!!! Nu 3.14*zdec…

Lektuvo salone mirtina tyla. Po minutes per garsiakalbius vel pasigirdo piloto balsas:

— Atsiprasau visu keleiviu, tiesiog musu stiuardese netycia ispyle ant manes karstos kavos puodeli. Matytumet jus dabar mano baltas kelnes is priekio…

Vyras is pirmos eiles:

— Tavo kelnes tai p><! Matytum tu mano kelnes is uzpakalio…

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo skiriasi žydai nuo skautų ? Atsakymas paprastas, skautai iš stovyklų grįžta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Senute dainuoja Justin'o Bieber'io daina Baby. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.