Impaler

Pasijuokim ir pralinksmėkim

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

na taip, buvo remtasi zero filmais, istiesu galima sakyt cia zero parodija :) Feat, o ko nesuprast ? :)

Na man neaiskiai pasibeigė. Atrodo, kad jum neužteko atminties, kad užbaigti pabaigą :spam: . Kiek esu matęs filmų, tai visi baigiasi arba gražiai arba blogai, o čia lyg kaip kad sakiau neužbaigta. Pasigavo (tave) , stovit jūs ten visi ir pasibaigė. Mano galva, pabaiga neišbaigta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naktį žmogelio mašinoj suveikia signalizacija. Bičas su tapkėm išbėga į lauką ,o ten prie mašinos stovi trys ambalai su treningais, kurių vienas sako:

- Vo maladiec, greitai raktelius atnešei.

Žmona sako vyrui:

- Pažiūrėk į mūsų kaimynus, kaip jie vienas kitą myli. Išeina vyras į darbą - pabučiuoja ją, grįžta - vėl. Galėtum ir tu taip.

- Mintis gera, tik kad tos kaimynės aš nelabai pažįstu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na man neaiskiai pasibeigė. Atrodo, kad jum neužteko atminties, kad užbaigti pabaigą :) . Kiek esu matęs filmų, tai visi baigiasi arba gražiai arba blogai, o čia lyg kaip kad sakiau neužbaigta. Pasigavo (tave) , stovit jūs ten visi ir pasibaigė. Mano galva, pabaiga neišbaigta.

Nu kaip tu nesupranti :spam: su sia pabaiga norejom padaryt ziurovam intriga, kad paziureja si filma galvotu, kas toliau ivyko ir t.t. reikejo jauciu parasyt "Laukite tesinio" kad aiskiau tau butu :)

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Visas šitas reikalas su LHC gedimais panašėja į...

LHC=BM??? :)

Redagavo MiSiPe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Visas šitas reikalas su LHC gedimais panašėja į...

LHC=BM??? :)

this is not true, maciau as gordona praeita ketvirtadieni einant is duonines, sustambejes toks ;DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ruskiu himna gerai nusigroja, klausykit nuo 41s (ru kalba moket nebutina, o va shiokia tokia klausa...)

medvedev feat. Scooter

Goblinas ir putinas (rusu kalba butina suprast - atsiveria visas grozis)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia panasiai kaip su tuo begiojimu ant vandens, tik daug extremaliau jie daro. as pats kartais pafootskeitinu laisvalaikiu, bet darydamas situos pavojingus tiukus susizedziau, tai nevaiksciojau kuri laika. beje cia rasite keleta pamokeliu kaip taisiklyngai footskeitinti, sekmes :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tas su vandeniu tai prikolas :doh:

O tas footskate Nieko gero ,koks tolkas is to, eina ir strakalioja ant bortelio, jau geriau sokinetu nuo namo ant namo,man cia jie daugiau panasus i klaunus :)

toks lengvas fanbofizmas

Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas su vandeniu tai prikolas :doh:

O tas footskate Nieko gero ,koks tolkas is to, eina ir strakalioja ant bortelio, jau geriau sokinetu nuo namo ant namo,man cia jie daugiau panasus i klaunus :)

toks lengvas fanbofizmas

nesupratai bajerio reiskias :), jie juk aktoriai ir jie daro MTV reklama, ne visa ziurejai reikskias jei negirdejai vieno pikto skeiterio frazes - there are no such thing as footskating :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

How much is the fish?

Edit: O atsiprasau nemaciau, kad neramiBite idejo si video. :)

Redagavo Hancock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.